Betternet – vapaa VPN ilman rajoituksia ja jopa ilman rekisteröitymistä

Palvelun varsinainen nimi kertoo, että Betternet on verkoston kollektiivinen kuva, jossa ei ole valtiovalvonnan, hakkerihyökkäysten, väärennettyjen sensuurien ja houkuttelevien mainosten paikkaa. Eturintamassa – nimettömyys ja valinnanvapaus. Tietojasi ei tallenneta missään, ja lähetetyt tiedot salataan alusta loppuun, mikä summa tarjoaa oikean tietosuojan.

Betternet-laajennus Chromelle

Kuulostaa liian hyvältä olla totta? Ja ajattelin niin, kun opin ensin Betternetista. VPN-palveluita maksetaan yleensä, ja paljon muutakin kuin sinun ei tarvitse mennä. Olemme jo tutustuneet sinut Astrill VPN, HideMe.ru, TunnelBear. Kaikki tarjoavat ilmaisia ​​hintoja rajoituksin tai myyvät täyden valikoiman vaihtoehtoja kiinteä kuukausimaksu. Vähintään tämä raha kattaa palvelinten ylläpidon ja maksaa palkat asiantuntijoille. Ja mukana on kustannuksia ja oma voitto.

Parempi ei ajaa ruplaa ja tarjoaa avoimia tilastoja kustannuksistaan ​​ja tuloistaan. Siitä tulee selväksi, että palvelun elämää tukee yksinkertainen kumppaniohjelma: käyttäjiltä pyydetään ladata mobiilisovellus tai katsella mainospistettä, josta Betternet saa sen senttiä. Yritys seuraa tarkasti tätä sisältöä ja tarjoaa sen ilman tarpeetonta pakkomielle.

On tärkeää huomata, että kampanjaa voidaan sivuuttaa ja ladata vain virallisista lähteistä – Google Play ja App Store.

Palvelu kehittyy dynaamisesti. Syyskuun 2015 loppuun mennessä lähes 4,5 miljoonaa Betternetin käyttäjää oli toimittanut asianmukaisen rahan sisäänvirtauksen, ja yritys katkesi jopa neljännen kuukauden peräkkäin. Kuten näette, hyväksytty kaupallistamisen malli antaa tuloksen pääasiassa aktiivisen yleisön jatkuvasta kasvusta. Mistä ovat niin monet ihmiset? Tosiasia on, että kätevä Betternet on saatavana sekä mobiili- että työpöydän käyttöjärjestelmissä. Se tukee Windows, Android, iOS, Chrome ja Firefox. Muuten OS X on matkalla.

Testasin sovelluksen Androidille, Windows-ohjelmalle ja Chrome-laajennukselle. Kaikki ne ovat hyvin yksinkertaisia. Itse asiassa on vain yksi vaihteenvalitsin, jossa on kaksi tilaa: “Enable VPN” ja “Disable VPN”.

Betternet Androidille   Ilmainen VPN Androidille

Älypuhelimesta ja selaimesta kanava nousi nopeasti ja ongelmattomasti, mutta Windows-ohjelmisto ajoissa oli suljettu hätätilanteessa. Ehkä ohjelma vain epäonnistuu testiympäristössä, ei ole täysin vakaa “kymmeniä”, ja muissa Windows-versioissa kaikki on hienoa. Tarkista ja ilmoita huomautuksissani, kiitos.

Oli myös muita ongelmia. Aloitetaan siitä, että Betternet-palvelimet sijaitsevat vain Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Tämä ei riitä, ja se on kaukana. Toiseksi, lähetysnopeus voi olla yllättävää. Minulla oli pudotus noin 70-80%. Mutta tässä on syytä ymmärtää, että päivittäin palvelu käsittelee yli 400 TB: n dataa jakamalla ne sata palvelinta kesken. Epäilemättä, onko yrityksellä enemmän rahaa, voisimme valita esimerkiksi afrikkalaiset palvelimet ja nopeus olisi enemmän. Kaikki riippuu siitä, haluatko katsella kymmenisen sekunnin videota pari kertaa kuukaudessa tai asentaa tai poistaa sovelluksen.

Yhteenvetona. Betternet saattaa pettää pienen palvelinmaantiedon ja mahdollisesti hidas yhteysnopeuden. Minusta näyttää kuitenkin siltä, ​​että tämä on enemmän kuin anteeksiantava ilmainen, selkeä, monikäyttöinen VPN ilman rekisteröintiä.

Loading...