Kuinka asentaa kaksi OS X: n versiota yhdelle Macille

virtuaali-

Kuvittelen, millaisia ​​ajatuksia useimmat lukijat luulivat, kun he kiinnittivät huomiota tämän huomautuksen otsikkoon – “Miksi joku tarvitsisi käyttää kahta erilaista OS X -versiota yhdellä Macilla?” Sanotaan, että sinun on suoritettava useita vanhoja PowerPC-ohjelmia, joilla ei ole nykyaikaisten käyttöjärjestelmien optimointia. Käytössä on vanha iMac-malli, jossa Mac OS X Snow Leopardia käytetään pääasiallisena järjestelmänä tähän tarkoitukseen. Kuinka voin asentaa sen, esimerkiksi Mountain Lion, päästäksesi kaikkiin uusiin ohjelmiin? Tähän ongelmaan on kaksi mahdollista ratkaisua.

Ensinnäkin voit ostaa erillisen kiintolevyn, muotoilla sen Macin vaatimuksiin ja asentaa Mac OS X: n vaaditun version. Kun haluat vaihtaa järjestelmiä, käynnistä “Järjestelmäasetukset”, siirry Käynnistyslevy-välilehteen ja valitse vastaava levy.

Jos kyseessä on Mountain Lionin asentaminen, sinun on otettava huomioon laitteiston vähimmäisvaatimukset. Virallisesti uusin versio työpöydän käyttöjärjestelmästä voidaan asentaa seuraaviin tietokoneisiin:

  • iMac (malli 2007 tai uudempi)
  • MacBook (malli 2008 tai uudempi)
  • MacBook Pro (malli 2007 tai uudempi)
  • MacBook Air (malli 2008 tai uudempi)
  • Mac mini (malli 2009 tai uudempi)
  • Mac Pro (malli 2008 tai uudempi)
  • Xserve (malli 2009)

Myös Mountain Lion -ohjelmaa varten tarvitset 2 gigatavun RAM-muistia, 8 gigatavua kiintolevytilaa ja asennettu OS X Snow Leopard 10.6.8 (tai OS X Lion).

Toinen tapa on – virtuaalikoneet. Voit ostaa Parallels Desktop 8 -tuotteita $ 80 tai VMware Fusion 5 hintaan 50 dollaria. Molemmat ratkaisut on asennettu Lion- ja Mountain Lion -ohjelmaan, ja voit käyttää muita käyttöjärjestelmiä (mukaan lukien Windows, Linux ja vanhemmat OS X -versiot).

[via macworld]

Loading...