Kuinka käyttää paikallista WWW-palvelinta sivustoon suoraan Windows- ja OS X -järjestelmissä

Tänään puhumme Web-palvelimelle, saatavilla Windowsille, ja OS X Tällöin sen keskeinen piirre – läsnäolo yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä. Palvelimen käynnistämiseksi sinun ei tarvitse olla parrakas pääkäyttäjä. Riittävät lukemaan ohjeet huolellisesti, ja voit helposti elvyttää sivuston paikallista versiota.

Joten, täytä MAMP ja MAMP PRO. Ensimmäinen on ilmainen, mutta leikkausominaisuudet, jotka ovat vielä tarpeeksi useimpiin tarpeisiisi. Toinen – maksaa, se maksaa 4 000 ruplaa. Jos lukemisen jälkeen päättää ladata MAMPin tai ostaa MAMP PRO, tervetuloa kehittäjän sivustoon.

Ensinnäkin puhutaan MAMPin ilmaisesta versiosta, koska se on helpoin tapa tutustua paikalliseen verkkopalvelimeen. Välittömästi asennuksen jälkeen saat työskentelevän web-palvelimen Apachella, MySQL: llä ja PHP: llä.

MAMP
mamp.info

Kun olet käynnistänyt MAMPin, näet yksinkertaisen valikon suosituimmista vaihtoehdoista. Voit käynnistää tai pysäyttää web-palvelimen, siirtyä web-käyttöliittymän pääsivulle tai muuttaa asetuksia. Voit määrittää Apache- ja MySQL-portit, valita PHP-version ja määrittää projektin pääkansio. Yleensä oletusasetuksilla voit myös aloittaa työskentelyn.

mamp.info

Mahdollisuudet MAMP PRO: n käyttöönottoon ovat verrat- toman suurempia. Lisäksi MAMP PRO on ilmainen MAMP-lisäosa, joten se voidaan asentaa milloin tahansa vahingoittamatta nykyistä projektia. Jos sinusta tuntuu, että ilmainen versio ei salli kääntyä, niin siirto ei aiheuta ongelmia.

Nyt menemme nopeasti MAMP PRO: n erojen yli.

Kehittäjät panostavat lisää turvallisuutta ja suosittelevat web-palvelimen käyttöä MAMP PRO: ssa tietueessa www / mysql. Tämä pätee erityisesti, jos tietokone on jatkuvasti yhteydessä Internetiin. Myös täyden version avulla voit ottaa yksittäiset Apache-moduulit käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

MAMP PRO
mamp.info

Muita MySQL-vaihtoehtoja pyritään myös turvaamaan. Voit asettaa tai muuttaa pää MySQL-salasanaa ja rajoittaa pääsyn tietokantaan ulkopuolelta. Myös Apache, ja MySQL-virhelokit ovat käytettävissä, mikä voi olla hyödyllistä. On huomionarvoista, että MAMP PRO täydensi phpMyAdmin-rajapinnan, mutta ilmainen versio ei voi ylpeillä.

Verkkopalvelimella on täydellinen versio ja tuki dynaamiselle DNS: lle. Voit kartoittaa sivuston nimen ja nykyisen IP-osoitteen. Lisäksi dyndns.com ja easydns.com tarjoavat tukea. Riittää, että joku niistä käyttää tiliä hyödyntämään dynaamista DNS-tukea.

MAMP PRO
mamp.info

MAMP PRO: n avulla voit määrittää viestien lähettämisen paikalliselta verkkopalvelimelta tarvittaessa.

Maksullista versiota erottaa myös kyky luoda rajoittamaton määrä isäntiä ja tehdä mahdollisimman vähän työtä. Toisin sanoen voit käyttää useita sivustoja samanaikaisesti. Vapaa MAMP on vain yksi.

MAMP PRO
mamp.info

MAMP ja MAMP PRO ovat ystävällisin ratkaisu paikallisten verkkopalvelinten alalla. Selkeä käyttöliittymä ja yksityiskohtaiset dokumentaatiot auttavat sinua ymmärtämään nopeasti kaikki hienot yksityiskohdat. Tarve kalliille maksulliselle versiolle voi syntyä, jos työsi sivustolla tai useilla resursseilla ylittää pelkän uteliaisuuden. Tämä on vakava työkalu web-kehittäjille.

MAMP →

MAMP PRO →