Miten luodaan sivustosi, jos sinulla ei ole aavistustakaan mistä aloittaa

Miksi et ole vielä luonut sivustoasi

Todennäköisesti pelätte koko uuden tiedon maailma, jossa et halua sukeltaa. Jos et voi puhua sivuston luomisesta ilmaiseen CMS-järjestelmään (koska et edes tiedä mitä se on), voit käyttää sivuston rakennuttajaa. Tämä on erikoispalvelu aloittelijoille (eikä vain), joka auttaa luomaan työmaan muutamassa tunnissa käyttämällä ennalta määritettyjä malleja. Mainonnan vuoksi monet tietävät, että tämä on mahdollista, mutta viivyttämättä viivyttämättä sivuston luomista.

Äskettäin tapasin juuri tällaisen henkilön. Алёна on avannut коскичек “Kolosok” -tutkimuskeskuksen kauppakeskuksessa. Hänen asiakkaitaan ovat monet koululaiset, naisopiskelijat ja nuoret naiset, jotka tulevat punottaviksi kirkkaiksi punoksiksi, afrokosikiksi ja monimutkaisiksi spikeletiksi. Mitä ensin tehdään moderni tyttö, joka haluaa punos punokset? Googled, missä se tehdään hänen kaupungissa. Alenalla ei kuitenkaan ole omaa sivustoaan, vain VKontakte-ryhmää.

Kun kysyin, haluaako hän luoda oman verkkosivuston, Alena vastasi, että hän ei edes tiennyt palvelemaan ja edistämään sitä luomisen jälkeen. Kun eräänlainen ajattelin aiheen, kävi ilmi, että modernit suunnittelijat ottavat tämän huomioon. Päätimme luoda sivuston yhdelle niistä – venäläiselle Nethouse-alustalle – ja selville, kuinka nopeasti aloittelijat voivat tehdä sen.

Määritä, mitä sivustoa tarvitset

Kaikki riippuu siitä, mitä teet. Kauppapaikan kaltaiset sivustot: ota liian pieni – se on ahtautta, liian suuri – maksat tyhjistä neliömetreistä. Tarkastelimme Nethousessa luotuja sivustoja, ja voimme neuvoa.

Verkkokauppa

Jos haluat myydä suoraan sivustolla.

sivuston luominen: verkkokauppa
Verkkokauppa Nethousessa

Nyt ihmiset internetissä ovat kranttu “Ei Delivery” SDEK “- vielä!”, “Et voi maksaa suoraan sivuston – löytää toinen myymälä.” Tämä ei luonnollisestikaan ole huono, mutta verkkokaupan omistajan pitäisi yrittää olla menettämättä asiakkaita.

Kun valitset sivuston suunnittelija, tarkista välittömästi, onko mahdollisuuksia online-maksamiseen, online-neuvotteluihin, tavaroiden sijoittamiseen Yandex.Market-sivustoon. Kun huomaat, että valitulla suunnittelijalla ei ole tärkeitä toimintoja, sinun on siirrettävä valmiin sivuston toiseen alustaan, mikä vie aikaa ja rahaa.

Jos et edes tiedä, mitä pitäisi olla verkkokaupassa, kokeile sitä Nethousen pohjalla. Kun luot mallin otetaan huomioon kaikki uusimmat vaatimukset: integrointia “Yandex.Market”, jota monet kuluttajat vertailla hintaa, maksu-yhteyden kautta “Yandex” ja pankkikortit, sähköinen kuuleminen, toimitus yksikkö, ja kaikki, mitä tarvitaan etukäteen.

Muuten, jos päätät luoda verkkokaupan ulkomaalaiselle suunnittelijalle, muista tarkistaa, mitkä palvelut voidaan liittää lopulliseen sivustoon. On mahdollista, että integraatio on olemassa, mutta ei Venäjän palveluita.

laskeutuminen

Niille, jotka haluavat mainostaa tuotteitaan tai itseään ja tuovat käyttäjän tiettyyn toimintaan.

sivuston luominen:
Esimerkki laskeutumisesta Nethousessa

Lainan tapauksessa sivun koko kohta on, että asiakas napsauttaa nappia, jossa on merkintä. Tämä painike riippuu sinusta: “Osta”, “Tilaa puhelu”, “Rekisteröidy pääluokkaan” ja niin edelleen.

Valitsimme luoton, koska se on helppo luoda, se voi lyhyesti puhua palveluista, kannustaa käyttäjiä käymään studiossa tai soittamaan.

Käyntikortti

Niille, jotka haluavat vain puhua itsestään tai heidän yrityksestään Internetissä.

kuinka luoda sivuston: käyntikortti
Site-kortti Nethousessa

Tämä sivusto on “missään muualla”, joka samaan aikaan näyttää kauniilta ja antaa asiakkaille oikeat tiedot.

Miten aloitat sivuston luomisen?

Vaihe 1. Rekisteröi

Rekisteröityminen sivustolla on helpompaa kuin aloittaa postilaatikko: määrität sivuston nimen, salasanan ja postin. Voit heti ostaa verkkotunnuksen (sivustosi osoitteen) Nethousessa tai, jos olet jo ostanut verkkotunnuksen, liitä se. Muuten, jos liität hinnat “Master” tai “Business” ja maksat kolme kuukautta, verkkotunnus esitetään yksinkertaisesti sinulle.

sivuston luominen: valitse verkkotunnus
Verkkotunnuksen valinta

Jos haluat luoda verkkosivuston ja käyttää sitä, sinun ei tarvitse maksaa mitään. Kun 10 päivän kokeilujakso päättyy ja saat automaattisesti vapaan hinta “Käynnistä”, niin on valmis sivusto toimii, ne eivät katoa eikä niitä tukossa.

Vapaa määrällä on joitain rajoituksia, kuten mahdollisuus lisätä vain 10 tuotetta ja 20 valokuvaa sekä Nethouse myynninedistämisnauha valmiina sivustossa. Tilastopalveluja, online-maksun vastaanottoa ja muita vaihtoehtoja ei kuitenkaan ole.

Seuraava hinta on “First”. Se maksaa vain 12 ruplaa vuodessa, voit lisätä 100 valokuvaa, käyttää verkkotunnustasi, tilastopalveluja, online-maksu on ihanteellinen vaihtoehto aloittaaksesi.

Miinuksilta – voit lisätä vain 10 tuotetta, ja luodussa sivustossa on Nethouse-mainosnauha. Kuitenkin, jos et aio luoda verkkokauppaa, jolla on suuri valikoima, nämä rajoitukset eivät suuresti horju.

Jos pidät sen tarpeellisena, voit siirtyä myöhemmin maksullisiin “Master” tai “Business” -maksuihin, joilla on parannetut toiminnot. Mutta kun on liian aikaista ajatella tätä, sinun on ensin luotava sivusto suunnittelija ja näe, mitä tapahtuu.

Vaihe 2. Valitse malli

Valmis malleja paljon. Kaikki ne ovat kauniita, joten luultavasti löytää jotain sopivaa. Mallit voidaan vaihtaa, mutta on parempi valita haluamasi vaihtoehto välittömästi, mukaan lukien tekstin väri ja sivun elementtien sijainti.

sivuston luominen: sivustomallit
Universal Nethouse -malleja

Jos et halua työskennellä sivuston ulkonäköön, valitse vain valmis muotoilu. Nethouse tarjoaa malleja erilaisiin verkkokauppoihin: lasten tuotteet, kukat, elektroniikka, lahjat ja monet muut.

miten luoda verkkosivusto: suunnittelun valinta
Valmis muotoilu

Valitsimme mukautuvan mallin uudessa Nethouse 2.0 -editorissa. Se on erittäin lakoninen, ilman tarpeettomia elementtejä ja tarpeettomia toimintoja.

Vaihe 3: Täytä sisältö

Nyt sinun on lisättävä kuva ja kuvaus tuotteista tai palveluista. Monimutkaisuuden suhteen tätä voidaan verrata lapsen rakentajiin: järjestää lohkoja uudelleen, lisätä ja poistaa, täyttää tekstin ja lisätä kuvia.

kuinka luoda verkkosivusto: sisältö
Sisältö täyttyy

Täällä kohtaat ongelman: missä saa kuvia? Jos päätät lisätä omiasi valokuvasi, varmista, että ne ovat laadukkaita ja korkealla resoluutiolla: mutaiset ja rakeiset kuvat vähentävät sivuston uskottavuutta. Jos sinulla ei ole valokuvia, voit etsiä kuvia valokuvista, kuten Shutterstock, Depositphotos, Pixabay ja muut.

Jos et halua estää lohkoa tai elementtiä lohkon sisällä, voit helposti poistaa sen. Voit myös vaihtaa minkä tahansa lohkon taustan, mutta huomioi tekstin väri: jos lisäät värillisen taustan, teksti ei välttämättä ole luettavissa tai täysin kadonnut.

miten luoda sivuston: täyttö laskeutumisen
Lasku täyttö

Lainan täyttämisen kanssa menin jonnekin tunnissa. Älä tuhlaa paljon aikaa tässä vaiheessa: voit milloin tahansa muuttaa jotain, korjata sen ja lisätä sen. Tarkista tekstin virheet, näytä sivustosi useille ystäville ja tuttaville, tarkista, miten se tuntuu ja onko kaikki sopiva, ja voit julkaista.

Muuten, jos sinulla ei ole aikaa luoda sivustoa tai muuta työtä, voit turvallisesti hakea “Nethouse-agentit” -palveluun.

Vaihe 4. Menemme SEO-mainospaikkaan

Ilman kampanjaa sivustosi ei koskaan houkuttele käyttäjiä. Siksi heti luomisen jälkeen siirry SEO-optimointiin.

Jotta voin menettää aikaa, yrittää tehdä jotain omasta, menin välittömästi “Nethouse-akatemiin”. Tämä on ilmainen kurssi 15 webinaarista sivustojen luomisesta, mainostamisesta ja mainostamisesta.

kuinka luoda sivuston: Nethouse.
Nethouse.Akademiya

Siirry ensin “Perusasetukset” -osaan. Se kertoo, miten voit vahvistaa sivustosi oikeudet nähdäksesi indeksoinnin tietoja hakukoneissa “Yandex”, Google, Bing ja Mail.ru.

On myös toivottavaa ladata favicon-kuvake, joka näkyy sivun nimen vieressä selaimessa. Se lisää persoonallisuutta sivustoosi ja auttaa käyttäjiä nopeasti löytämään sen muiden avointen välilehtien joukossa. Voit helposti luoda favicon erikoissuunnittelijalle tai valita valmisvalikoimasta.

Tärkeä mainoskampanja on sivustokartan lisääminen, jonka ansiosta hakukoneet tietävät, minkä sivustosi sivut on indeksoitava. Älä pelkää: Verkkosivustokartta lisätään automaattisesti napsauttamalla painiketta.

miten luoda sivuston: asetukset
Sivustojen perusasetukset

Seuraavaksi sinun tulee työskennellä sisällön kanssa. Seminaari “Nethouse.Academy” kertoo, miten voit luoda hyvän otsikon, kuvauksen ja avainsanasi jokaiselle sivustosi sivulle, jotta se olisi kätevämpää ja hyödyllisempi käyttäjille.

miten luoda verkkosivusto: SEO

On tärkeää ymmärtää, että edistäminen ei voi olla vapaa. Kuten mikä tahansa liiketoiminta, sivusto vaatii investointeja: linkkien hankkiminen, sosiaalisten verkostojen postimaksujen maksamisen, kontekstuaalisen mainonnan Yandex.Directissä ja Google Adwordsissa.

Jos haluat saada taatun tuloksen, voit välittömästi ottaa yhteyttä Nethouse.Production-palveluun. Tärkeä ominaisuus: jos ilmoitettua tulosta ei saavuteta, saat rahat takaisin.

Kuinka paljon aikaa ja rahaa se kestää?

Se vie noin yhden tunnin verkkokaupan luomiseen. Tänä aikana sinulla on aikaa rekisteröidä, valita ja ostaa verkkotunnus, määrittää mallipohja, oppia suunnittelija ja käytettävissä olevat toiminnot. Toinen tunti tulee täyttämään sivustosi tietoineen, kuvien lähettämiseen, tekstin lisäämiseen ja SEO-optimoinnin ensimmäisiin vaiheisiin. Landing- ja site-business-kortti voidaan luoda ja puoli tuntia, jos sinulla on valmiita tekstiä ja valokuvia.

Kulujen osalta voit käyttää 152 ruplaa (140 ruplaa verkkotunnukselle + 12 ruplaa ensimmäiselle tariffille) ja saada tarjouskoodi lahjaksi mainontaa Googlessa nimellisarvoltaan 2 000 ruplaa.

Niinpä, kun olet viettänyt tunti tai kaksi aikaa ja alle 200 ruplaa, saat valmiit toiminnalliset verkkosivustot ja voit alkaa mainostaa sitä. Jos haluat vastaanottaa ensimmäiset asiakkaat heti sivuston käyttöönoton jälkeen, voit tilata asiayhteyteen liittyvän mainonnan asetusta palvelimessa “Nethouse.Production”.

Mutta millainen luotonanto Nethousesta tuli studiossa “Kolosok” – kolosok73.ru

kuinka luoda verkkosivusto: valmis sivusto
Kotisivu

Valmis kokeilemaan? Sitten mene eteenpäin!

Luo oma sivusto

Loading...