Nebia on taloudellinen sielu, johon Tim Cook itse panosti

Ei kauan sitten maailma huohotti ja huokasi Bill Gatesin silmissä, joka suihkuttaa lasista vedestä, joka on saatu ihmiselämän tuotteiden suodattamisen jälkeen. Spektaakkeli on kammottavaa ja epämiellyttävä, mutta se tekee selväksi juomaveden todellisen hinnan.

Ja hiljattain kävi ilmi, että myös Applen päällikkö oli vakavasti hämmentynyt globaalilla ongelmalla ja teki henkilökohtaisen taloudellisen panoksen Nebian kehittymiselle – taloudellisen suihkun prototyypin kotiin. Samalla tavoin tuli myös muita tunnettuja sijoittajia sekä tuhansia ihmisiä Kookstarter-yleisöverkkopaikassa. Tämän seurauksena käynnistys sai yli 2 miljoonaa dollaria, vaikkakin vain 100 000 vaadittiin.

Voidaan olettaa turvallisesti, ettei kaikki Nebian tulevat omistajat ole huolissaan veden pelastamisesta. Pikemminkin he välittävät hyödyllisyysmaksuista. Ei ilman syytä, koska suihkun takaisinmaksuaika on alle kaksi vuotta 399 dollarin “myymälähinnalla”. Kehittäjien laskelmien mukaan keskimääräisen perheen säästöt Yhdysvalloissa ovat noin 230 dollaria vuodessa. Ja jos et ennalta tilaa, niin voitto on hieman lähempänä.

Mistä tällaiset luvut? Toisin kuin tuttu suihku, Nebia ruiskuttaa miljoonia pieniä pisaroita käyttäen 70% vähemmän vettä. Päällystettävän pinnan ala kasvaa 10 kertaa.

Taloudellinen suihku Nebia

Putkisto on valmistettu korkealaatuisista kestävistä materiaaleista. Nebia luotiin keskittymällä visuaaliseen kauneuteen, mukavuutta ja toimivuutta. Suunnittelijat ja suunnittelijat pyrkivät ihanteellisuuteen, ja he ovat luoneet satoja prototyyppejä ja näyttävät löytäneen paras vaihtoehto.

Suihku Nebia säästää vettä ja rahaa

Tällöin edistyneen sielun edut eivät pääty. Emme voi sanoa, että laite lupaa täysin erilaisen mukavuuden ja tyydytyksen päivittäisestä vesirutiinista.

Lämmin ja kodikas sumu ympäröi ihoa, joka antaa tarpeeksi vettä, jotta sinusta tuntuu siistiltä ja virkistyneeltä. Nebialin tunne pysyy pitkään mukanasi, kun poistut kylpyhuoneesta. Ihosi haisee makeaa, hiuksesi loistavat ja lihakset rentoutuvat. Ei ole parempaa tapaa aloittaa päivä.

Nebia

Jotkut ulkomaiset bloggaajat testasivat Nebialle itselleen ja ensinnäkin sopivat siitä, että suihku näyttää erittäin modernilta ja tyylikkäältä. Toiseksi he löysivät sen mahdollisen läpimurron. Kolmanneksi kaikki havaitut epätavalliset (ja melko epäkohdat) tunteet, joita he silti pitivät. Jotkut testaajista olivat täysin kuvaamattomia. Näyttää siltä, ​​että tässä luojien sanat eivät ole eronnut tapauksesta.

Tietenkin vedenmaksuomme avulla tällaiset merkittävät säästöt ovat riittävän pitkät. Siksi Nebia todennäköisesti kiinnostaa epätavallisia temppuja ja / tai epätavanomaista kokemusta käyttävät fanit sekä yrittäjät, joiden asiakkaat tai työntekijät kuluttavat suuria määriä vettä. Esimerkiksi tämä tehdään jo Googlessa.

Oletko valmis antamaan neljää sataa dollaria suihkua varten?

Nebia