Top 6 ilmainen musiikkisoitin Macille

Ehkä suosituin OS X: n mediasoitin, iTunes on edelleen, mutta monista syistä monet käyttäjät etsivät edelleen vaihtoehtoja. Kysyntä, kuten tiedät, luo ehdotuksen ja näemme paljon sovelluksia, jotka on sijoitettu korvaajaksi tai vaihtoehtoina Applen alkuperäiselle pelaajalle. Kuinka ymmärtää tätä monipuolista lajiketta ja valita pelaaja, joka parhaiten sopii tarpeisiisi – kerron tässä artikkelissa.

* * *

Ecoute

globalView suuriEcoute on täysimittainen sovellus, mutta itse asiassa se toimii pluginina iTunesiin. Kuitenkin iTunes käynnistää ei tarvita, koska Ecoute käyttää vain kirjastossa, samalla hallintaa oman musiikin ja muiden vuorovaikutus tiedostot suuruusluokkaa helpompaa. Ecoute tukee kaikentyyppisiä mediatiedostoja, paitsi musiikki, voi toistaa videoita ja podcasteja. Myös Ecoute on hyvä saada metatietoja iTunes-kirjastosta ja tukemalla Last.fm sekä sosiaalisia verkostoja Twitter ja Facebook (kappaleiden jakamista varten). Erikseen on syytä huomata, erittäin puhdas ja minimalistinen sovelluksen muotoilu – yksinkertaisuuden tunnettavuutta varten sen pitäisi olla.

Lataa Ecoute

desibeli

ikkunaDecibel on hyvin samanlainen kuin iTunes käyttöliittymä, mutta erilainen tuki useammalle formaatteja, kuten häviöttömän (FLAC, WavPack, Ogg Vorbis, jne). Faneille “kierre käsittelee» Decibel tarjoaa erilaisia ​​säätöjä ja asetuksia: näytteenottotaajuuden, tulostuslaitteet, ja muut osat, jotka auttavat sinua minimoimaan heikkenemiseen äänenlaatu. Decibelillä on yksinkertainen käyttöliittymä, joka tarjoaa kätevän navigoinnin kaikille ohjaimille ja on ymmärrettävää myös aloittelijoille.

Lataa Decibel

pelata

PääikkunanLeikki tarkoittaa käyttäjälähtöisiä sovelluksia, jotka eivät halua ottaa asetuksia ja joilla ei ole kiinnostusta ulkonäköön ja muotoiluun – on tärkeää, että sovellus suorittaa vain tehtäviään. Leikki näyttää hyvin yksinkertaiselta ja yksinkertaiselta, mutta se on myös plus – vain lisätä tiedostojamme ja kuunnella musiikkia. Ei mitään tarpeetonta. Leikkiä kehittää sama yritys kuin Decibel, joten visuaalinen samankaltaisuus ja laaja tuki audioformaateille.

Sovellus tukee äänenvoimakkuuden lisäämistoimintoa, jonka avulla voit olla huolissaan äänenvoimakkuudesta, kun toistat “sekalaisia” soittolistoja. Myös Play voi muokata tiedostojen metatietoja ja tekee sen välittömästi useille tiedostoille (käyttäen MusicBrainz-tietokantaa). Älä unohda kehittäjiä ja integraatiota Last.fm: n kanssa – se on täällä, voit liittyä erityiseen Play-yhteisöön Last.fm: ssä ja saada muiden käyttäjien suosituksia.

Lataa Pelaa

Vox (katsaus)

screen800x500Kuten Decibel, Vox tukee joukkoa ääniformaatteja, kuten häviötöntä. Sovelluksella on mukava puhdas käyttöliittymä tummilla väreillä, ja kätevä säätöjen järjestely, sekä ikkunatilassa että mini-soittimessa. Sisäänrakennetulla taajuuskorjaimella voit hienosäätää äänentoistoa ja jopa muuntaa kappaleet 5.1 ja 7.1. Lisäksi Vox voi työskennellä Last.fm: n kanssa ja tukee AirPlay-ohjelmaa langattoman musiikin toistoa varten. Jos kirjastossa on tilaa, Vox voi helposti täyttää ne MusicBrainz-tietokannan avulla.

Jos haluat nykyaikaisen suunnittelun ja toiminnallisuuden, tavallinen Vox-yksinkertaisuus on sinun valintasi.

tomahawk

Kuvakaappaus 2014-03-31 klo 21.21.01Tämä sovellus, toisin kuin muutkin, eroaa eri tasoilla ja paitsi OS X, se toimii myös Windowsissa ja Linuxissa. Asennuksen jälkeen sovellus skannaa ja tuo kaikki musiikkisi, jolloin voit kuunnella välittömästi. Uusien kappaleiden lisääminen tapahtuu vetämällä ja pudottamalla Tomahawk-kirjastoon tai skannaamalla levyjä aikataulusta.

Yksi Tomahawkin avaintoiminnoista on useiden streaming-yleislähetyspalveluiden tuki, kuten Last.fm, Grooveshark, Spotify tai Rdio. Tomahawkin toinen erottamisominaisuus ovat ns. Suositukset, jotka perustuvat pelattaviin hakulausekkeihisi ja soittolistoihin.

Jos haluat kerätä kaikki musiikkipalvelut ja -virrat yhteen kätevään sovellukseen – kokeile Tomahawkia.

Lataa Tomahawk

winamp

4db373a1c8e25070No, verho putosi, en todellakaan voinut olla mainitsematta Winamp – Tämä suosittu PC-pelaaja, joka on verrattavissa vain iTunesin kanssa Mac (jos ei oteta huomioon eri “painoluokassa”). Suhteellisesti äskettäin Winamp OS X: n versio oli, mikä voi olla erittäin hyödyllinen vaihtajille, jotka eivät halua käyttää iTunesia. Sovellus tukee lähes kaikkia suosittuja äänitiedostomuotoja ja pystyy toistamaan musiikkisi CD: ltä (ja myös tuoda sen). Asennuksen jälkeen Winamp skannaa levyt ja lajittelee kaikki löydetyt tiedostot (erikseen video ja musiikki). Lisäksi Winampin plusesille voidaan antaa uskomaton määrä erilaisia ​​laajennuksia ja nahkoja, jotka voivat muuttaa sovelluksen toimivuutta ja ulkonäköä tunnustuksen ulkopuolella.

Koska suuri käyttäjäyhteisö ja jatkuva päivitykset ovat, Winamp on melko suosittu mediasoitin, joka on hyvä vaihtoehto iTunesille.

Lataa Winamp

* * *

Ja mitkä ovat mieltymyksesi, rakkaat lukijat? Käytätkö iTunesia tai kuuntelet musiikkia Macissa kolmannen osapuolen sovelluksissa? Kerro meille kommentit, jaa kokemuksesi muiden lukijoiden kanssa.