Harjoitus ruuansulatuksen parantamiseksi: 3 yksinkertaista asanaa

On harjoituksia kipu selkä, kaulan, päänsärkyä ja kipuja nivelten kädet ja jalat ja silmä harjoituksia. On käynyt ilmi, että mahalle on myös maksua ja ruoansulatusta voidaan parantaa paitsi ravitsemuksen tai erityisten ravintolisien avulla. Joogassa on harjoituksia, jotka auttavat ruoansulatusjärjestelmän toimimista kunnolla.

Apanasana

3
Copyright Shutterstock

Apanasanaa kutsutaan myös nimellä asana, joka “vapauttaa tuulen”. Polvet painettu vatsaan, tekevät eräänlaisen hieronnan sisäelimiin. Oikea polvi hieronnia nousevaan kaksoispisteeseen, kun taas vasemmalla on miehitetty laskeutuvan paksusuolen hieronta.

Voit suorittaa tämän harjoituksen makaamaan selällesi ja rentoutua, jalat taivuta polvilla. Inhale, laita kädet eteenpäin ja tartu polviin. Uloshengityksessä, halata polvet ja paina niitä vatsaan. Pidä tässä asennossa 5-10 hengelle. Sinun täytyy hengittää syvään. Ja varmista, että olet tyytyväinen tähän asanaan.

Voit myös halata polviasi vuorotellen.

curling

2
Copyright Shutterstock

Tämä asana puristaa peräsuolen. Voit tehdä tämän, makaa selälle ja vetää polvet hänelle. Uloshengityksessä laitat ne vasemmalle puolelle ja sivulle, käännä päänsi oikealle – tämä on hyvä kaulan kohdalla. Pidä tässä asennossa 5-10 hengelle ja palaa rauhalliseen lähtöasentoon. Toista kaikki samanlaiset toisella puolella. Varmista samalla, että olkavyö on painettu. Jotta et rullattaisi puolelta toiselle, voit venyttää aseesi sivuille ja painaa ne tiukasti lattialle.

Bălăşan

1
Copyright Shutterstock

Balasana – lapsen poseeraus. Kuten Apanasana, se stimuloi ruoansulatusjärjestelmää sisäisten elinten hieronnan avulla.

Valehtele selälle ja paina polvia vatsasi. Sitten rullaa oikealle puolelle oikealla kädelläsi tyynyksi. Inhale, exhale ja rullata polvilleen. Istu alas niin, että tunnet olosi mukavaksi, nojasi eteenpäin, asetat otsiesi lattialle. Kädet voidaan palauttaa jaloille tai työntää eteenpäin pään eteen. Pidä tässä asennossa 5-10 syvää hengitystä. Hengitä hengissä, yritä panostaa vatsaasi mahdollisimman paljon.

Viimeisimmällä hengityksellä laita kädet niin, että kätesi ovat hartiasi alla ja uloshengityksessä, työnnä kovaa lattialle ja autat itseäsi nousemaan.

Harjoittele, tietenkään, älä suorita täydellä vatsalla eikä heti aterian jälkeen!