Huijata ateria (citmile): Miten syödä jotain ja pysyä kunnossa?

Me kaikki haluamme olla hoikka, terve ja kaunis. Ja kauneus, keho ja terveys ovat aina riippuvaisia ​​siitä, mitä syömme. Ja nyt olet tehnyt sopivan ruokavalion ilman makeaa, rasvaa ja kaloria. Ja mitä seuraavaksi? Ja sitten sinun täytyy kävellä surullisella kasvotalla supermarketin ohi laskurit kaikkineen, joka seisoo sinusta ja ihanteellisesta ruumiistasi: cupcakes, rullat, suklaata, no, ymmärrät. Tässä on terveellinen ruokavalio.

Ollakseni rehellinen, olen valinnut provosoiva otsikko määräyksessä hänelle halua lukea kaikki, mutta uskokaa minua: mitä käsitellään tässä artikkelissa voit pienen tauon hänen ruokavaliostaan ​​vaarantamatta muodoissaan.

Joten, haluan puhua käytännöstä nimeltä huijata ateria. Tätä sanaa ei ole venäjän sanalla, joten kirjoitan yksinkertaisemmin “citmile”. Joten, citmile on petollinen ateria. Tätä tekniikkaa harjoittavat monet kehonrakentajien urheilijat, mutta sanoivat, että se ei sovellu muille urheilulajille. Yritetään syvemmälle.

Chitmil olettaa suunnitellun ruoan rikkomisen. Ja se on tiukasti 1 aterian viikossa (ihmisille, joilla on pieni rasvapitoisuus) tai 2-3 viikon välein (ihmisille, joilla on suuri rasvapitoisuus). Tässä aterian yhteydessä voit syödä mitään. Mitä haaveilet, unelmoat ja haaveilet, mitä sinulla on varaa, ja melkein rajattomasti, mutta luonnollisesti kohtuullisessa ajassa. Razozhravatsya laittomuuteen ja ojaan kaiken, mitä pyrkit, periaatteessa myös, voit.

Internetissä on monia mielipiteitä khetmilestä, hänellä on monia kannattajia, mutta myös monia vastustajia. On syytä ymmärtää, tarvitsette sitä. Olen taipuvainen ajattelemaan, että ilman tällaisia ​​aterioita se ei toimi kunnolla. Mutta olen vakuuttunut useaan otteeseen, että kaikki mielipiteet voidaan kyseenalaistaa, niin että on olemassa ihmisiä, jotka hiljaa syövät vain mitä heidän kehonsa tarvitsevat ja ovat aivan tyytyväisiä.

On myös huomattava, että citmil edellyttää täydellistä kieltäytymistä kaikenlaisista “leimauksista” makeisista, evästeistä ja kaikesta. Uskokaa minua, vaikka tällaisista pienistä asioista onkin hyvin suuri, ja tämä tulee esteeksi matkallanne. Vain tarkkaile, kuinka usein teet sen epäröimättä ja yritä luopua siitä mahdollisimman paljon.

Citgilin tärkein etu on kuitenkin se, että se voi kuulostaa absurdilta, auttaa pitämään ruokasi. Hyväksyn, että jos annat itsellesi yhden laillisen aterian, jossa voit syödä ehdottomasti kaikkea, niin sinulla on vähemmän halu murtaa ruokavaliosi koko viikon ajan. Yksi eduista on myös kilpirauhasen toiminnan ylikellotus: citmilin jälkeen hermostutte enemmän useiden tuntien ajan, toisin sanoen kasvaa termogeneesiä.

foodiesfeed.com_burger-cheddar-juustoa-pekoni-perunoita

Mutta citmilissa yksi merkittävä haitta on psykologinen riippuvuus. Ja sitten on sinun täytyy päättää, onko todella tarvitset sitä, ikään kuin muutaman kuukauden olet “chitmilit” stop niin se tulee olemaan vaikeaa, mutta ottaen huomioon, että chitmil tekee enemmän hyötyä kuin haittaa, ehkä se ei ole niin paha ?

Siksi useiden perussääntöjen mukaisesti voit ohjata chetml -ohjelmaa hyödyksi. Yritän tuoda kaikkein perustiedot:

  1. Yritä olla “huijaa” television tai tietokoneen edessä. Tavoitteena on sammuttaa tarve “roskaruokaa”, ja kuten tiedät, syövät ja samanaikaisesti lykkääntyvät sarjan avulla, syövät 2 kertaa enemmän.
  2. Älä syödä sen sijaan syödä yhdessä. Ei ole välttämätöntä kieltäytyä tänä päivänä tavallisesta ruokavaliostasi, syödä täsmälleen samaa kuin tavallisilla päivillä, ja lisää vain yksi ateria citmil-muodossa.
  3. Yritä käyttää citmylia viimeistään 4-5 pm, jätä keholle aikaa käsitellä kaikki nopeat hiilihydraatit ja rasvat ennen nukkumaanmenoa.
  4. Älä päästä pois. Älä tee itsellesi enempää kuin yksi viikoittain. Lopulta se rikkoo ruokavaliota, ei ihmelääkeä.
  5. Syö harjoittelun jälkeen. Intensiivikoulutuksen jälkeen aineenvaihdunta on hajonnut, ja sen vuoksi ruokaa käsitellään entistä voimakkaammin.
  6. Vältä alkoholia. Chitmil ei sisällä alkoholijuomien vastaanottamista. En edes tarvitse selittää, miksi.
  7. Aloita elämästäsi. Mitä voimakkaampi harjoittelu ja tiukka ruokavalio, sitä vähemmän voit rajoittaa itsesi klementiinipäivänä
  8. Ja viimeinen sääntö – älä häpeä itseäsi. Tämä on tilaisuutesi rentoutua ja hieman poissa tavallisesta ruokavaliosta. Älä siis ahdi itseäsi chetml: n jälkeen. Tämä on suunniteltu rikkomus, joka ei tee kielteistä vaikutusta.

Khetmiilistä on vielä yksi mielipide, jota ei myöskään voida jättää huomiotta. Jos tavoitteena on pitää rungon mittasuhteet, voit joka päivä viikon luoda pieni vaje kaloreita, kuten 150 kaloria päivässä ja lopussa viikon joudut 900 kaloria voit viettää “etu” itselleen.

No, loppujen lopuksi, se on todennäköisesti syytä kertoa vähän henkilökohtaisesta kokemuksesta. Chitmyl kerran viikossa, ei kovin paljon 1500 kalori-alueella tärkeimmän ruokavalion lisäksi, noin 2 kuukautta. Mitään negatiivisia muutoksia ei löytynyt asteikoista tai peilistä. Luonnollisesti tämä on hyvin subjektiivista, ja joku todennäköisesti ei tee, mutta kaikesta huolimatta luulen, että sinun pitäisi ainakin kokeilla tätä tekniikkaa itsellesi.

Loading...