Miten päästä eroon kuorsaamisesta

Armeija tietää tarkalleen, kuinka voittaa “nukkumissyrkyn”. Mutta varusmiesten terävyys ei mitenkään sovellu perhepiiriin. Ja ongelma on vakava! Säännöllinen kotitalouksien unettomuus kestää paitsi heikentää perheen henkeä myös heikentää terveyttä kertyvän väsymyksen vuoksi.

Kuinka olla? Selvitetään, mitä voidaan tehdä kuorsauksen poistamiseksi.

Artikkelin ydin on innoittamana minua lähellä olevan henkilön havainnointi, joka on yrittänyt suojella perheensä “nukkumissyrjintyypeiltä” useiden vuosien ajan. Useiden menetelmien kokeilemisen jälkeen hän ei koskaan poistunut kuorsauksesta, mutta löysi parhaan mahdollisen tilanteen. Mutta lisää myöhemmin.

Ennen ryntää taisteluun, suosittelen lukemaan artikkelin Lifkhaker, joka paljastaa kuorsauksen syyt. Usein tämä liikalihavuus, nenän ja pehmeän kituman ongelmat.

Mitä tarjoamme erilaisia ​​mielipiteitä? Ensinnäkin, terveellinen elämäntapa, joka vähenee ainakin kohtuulliseen ruokaan, alkoholiin ja tupakointiin sekä urheiluun. Monille on liian pitkä ja vaikea tapa, joten hylkäämme sen “mahdottomaksi”. Se on edelleen käydä läpi yksinkertaisempia tapoja. Pidetään huolta heistä.

kellot ja pillit

On aina parantajia, jotka haluavat parantua vaivasi ihmeen avulla. Viitaten ongelmaan, tässä on mahdollista kuljettaa kapuja ja leikkeitä kuorsauksesta.

Capa

Jakelijoille, jotka ovat tärkeämpiä, on kutsuttu kapy-intraortoalilaitteiksi kuorsauksen ja apnea-hoidon lopettamiseksi (hengityksen pysäyttäminen nukun aikana). Hieman teoriaa kerättiin Internetistä: “Kenkä asetetaan suuhun ja edistää jatkuvasti ilmaa keuhkoihin. Kapa levittää hieman leuat ylös ja alas ja pakottaa myös alaleuan hieman laajennettuun tilaan. Tämän seurauksena kielen juuren lihakset kulkevat jännitystilaan, pehmeä kitalaa vahvistaa, mikä johtaa tärinän vähenemiseen tai häviämiseen hengityksen aikana. “

Huvin hinta, riippuen palvelun maantieteestä, saavuttaa pari sataa dollaria. Mutta tähän sisältyy sekä kapa (Elyner) että siihen liittyvä lääketieteellinen hoito. Puolen tunnin ajan kulutat muovausta, eli ne säätävät kapaa leuasi alle ja haluavat kärsivällisyyttä. Käyttämällä sitä intraoraalisessa laitteessa kestää jonkin aikaa.

Capa kuorsauksesta
Boxerin korkit ovat paljon halvempia kuin kuorsauksen korkki

Mutta kaikki eivät voi sopeutua. Joten ystäväni ei voinut sovittaa itsensä oudon tunteen kanssa jotain tarpeetonta suussaan. Plus, kumit alkoivat särkyä. Kyllä, ja kuorsaus ei yksinkertaisesti hävinnyt.

Olen melkein unohtanut mainita, että kun ongelmia esiintyy purenta, verenvuoto kumit ja löysät hampaat, ei ole suositeltavaa asentaa korkki.

klipsi

Edullisempi ratkaisu verrattuna kapaan. Se maksaa suuruusluokkaa vähemmän (noin 15 dollaria), mutta se ei vaadi käyntiä lääkäriin ja sopii kaikille. Leike “edistää hengityskanavien laajentamista avaamalla nenän kautta kulkevat herkät hermopäätteet erittäin tehokkaasti nenässä.”

Internetissä on negatiivisia arvosteluja leikkeistä. Huomautuksia YouTuben videoissa, jotka ylistävät tätä pelastusta, poistetaan käytöstä. Mielestäni on selvää leikkeillä.

vempaimia

Jossa ilman teknistä kehitystä. Voiko sähköinen gizmos säästää sinua kuorsaamasta? Löydä nyt.

Smart-vuode

Kyllä, yökerhoosi voi olla myös älykkyyttä. Sänky, joka maksaa viisi-kymmentä tuhatta “vihreää”, tutkii ja muistelee toimintaa unen aikana, tekee älykkäitä raportteja ja antaa hyödyllisiä suosituksia.

Suku kuorsauksesta
Ihmeellisesti, jos kyseessä on vika, “älykäs” sänky kuorsauksesta ei tule katapultti

Mutta emme puhu siitä. Muun muassa arkistossasi oleva kumppani voi antaa äänikomennon, ja – no, ihme! – naapurin tyyny nousee, jolloin nenän hengitysteiden puhdistaminen. Tämän seurauksena henkilö pysähtyy hengittämään suunsa, ja kuorsaus palaa.

En tiedä ihmisiä, jotka päättivät päästä eroon kuorsaamisesta niin kalliilla tavoilla.

tyyny

Saat 150 dollaria saat “älykkään” tyynyn. Tämä teknisen ajattelun luominen antaa sinulle puoli tuntia mennä nukkumaan. Seuraavaksi aktivoidaan herkkä mikrofoni, joka kuorsaa kuorsauksen äänet. Jos niitä löydetään, tyyny on täynnä, mikä joko pysäyttää epämiellyttävät äänet (kuten edellä mainittu sänky) tai pakottaa henkilön ottamaan mukavampaa asentoa nukkumiselle – esimerkiksi rullalle tynnyriin.

Kuorsaus tyyny
Ihmettelen, onko “älykäs” tyyny huolehtii kuorsaamisesta kaulan terveydestä

Minusta tuntuu, että kokenut kuorsaus tietää, miten tehdä mustan työn missä tahansa asennossa ja missä tahansa kunnossa. Siksi olen hieman hämmentynyt “älykkäillä” sängyillä ja tyynyillä kuorsauksen torjunnassa.

lääketiede

Ihmiskunta on oppinut kloonimaan eläviä organismeja ja elinsiirtoja. Onko se kykenevä voittamaan kuorsauksen?

tabletit

Tablettien lisäksi voit tavata sumutteita, aerosoleja, pudotuksia ja huuhteluja lääketieteellisten valmisteiden markkinoilla. Niiden tarkoituksena on puhdistaa tukkoinen nenä, vähentää munuaisten limakalvon tulehdusta tai pehmeän kitalahun lihaksia.

On todella paljon rahaa, jotkut niistä myydään apteekissa ilman reseptiä. Meidän on kuitenkin ymmärrettävä, että huumeiden jatkuva käyttö johtaa riippuvuuteen, ja vaikutus jää hukkaan. Älä unohda, että taskusi ei ole iloinen tavallisista ostoksista.

leikkaus

Pehmeän kitalaakson adenoidien ylikasvu ja sagging poistetaan kirurgisella toimenpiteellä. Toiminnot on kehitetty ja kestää vähän aikaa. Paikallinen anestesia auttaa pääsemään eroon kipuista. Valtion sairaalassa leikkaussalin avulla toimiminen ei vaikuta kovasti lompakkoosi, jota ei voida sanoa yksityisten klinikoiden laserkirurgiasta.

Poprotskiy Alexey / Shutterstock.com
Poprotskiy Alexey / Shutterstock.com

Adenoidien poistaminen periaatteessa on välttämätöntä normaalille hengitykselle. Hyvin yleistynyt adenoidikudos antaa tarvetta hengittää suuhun ja joissakin tapauksissa jopa johtaa happea nälkään.

Pehmeän suonen kirurgian merkitys vähenee lämpöpalojen tai viiltojen muodostumiseen. Seuraavalla parantumisella kudoksen tilavuus pienenee jonkin verran, mikä lupaa kuorsauksen katoamista.

Ensimmäisestä suusta voin kertoa teille, että mielenkiintoisimmat aloittaa menettelyn jälkeen. Viikon on vaikea syödä muuta kuin jogurtti tai nestemäinen puuro. Ja seurauksena ei voi olla mitään vaikutusta. Maku “hissin” voi tehdä useita kertoja saavuttamatta haluttua tulosta. Mikä yleensä tapahtui siinä tapauksessa, että tiedän.

Välituotanto

Ei ole helppoa tapaa päästä eroon kuorosta. Älä pudota mainostamista eri gizmos ja ei saa ottaa pois ottaa pillereitä. Unohda tyynyt ja toiminnot – vaikka ne voivat vähentää kuorsausta, mutta ne eivät vapauta sinua sen syystä. Siksi meidän on käännyttävä “hyväksymättömiin” menetelmiin.

Mitä tehdä

Kuortun syyt ja pieni kärry. Jotkut niistä ovat hyvin tarkkoja, mutta keskitymme myös niihin.

Ota yhteyttä asiantuntijaan, joka tutkii täysin hengitysteiden tilan. Mutta jopa ilman apua rasvaisen henkilön on ymmärrettävä, että kertyvä rasvakudos kaventaa hengitysteitä, mikä estää normaalin ilmanoton. Heikompien urheilijoiden on kiinnitettävä huomiota heidän nähneensä nenäään. Nenäseinämän kaarevuus on usein kuorsauksen syy.

Rajoita itsesi. Unilääkkeet, alkoholi ja kahvi ennen nukkumaanmenoa rentoutuvat kurkun lihaksia ja edistävät “hurrun” syntymistä. Ylikylläisyys ja rasvaiset elintarvikkeet paineuttavat kalvoa ja rajoittavat ilmavirtaa. Jotkut lääkkeet voivat tulla katalysaattori kuorsaamaan – tutkia niitä ja joskus löytää korvaavan.

Päästä eroon allergeeneista ja ärsyttävistä aineista makuuhuoneessa, joka voi edistää kuorsausta. Pölypunkit kertyvät liinavaatteisiin ja voivat aiheuttaa allergisen reaktion. Annatko lemmikin nukkua kanssasi? Eläinten villa on myös tunnettu ärsyttävä aine.

Stokkete / Shutterstock.com
Stokkete / Shutterstock.com

Usein tuuleta huone, vaihda tyynyliinat, tyynyt jne. Sulje makuuhuoneen makuuhuoneet kissilta ja koirilta.

Kostuta ilma makuuhuoneessa. Kuivaus tulee usein kuorsauksen syyksi. Jos sinulla ei ole ilmankostuttimia, laita pari vettä vettä huoneeseen yöksi. Älä unohda ottaa kuumaa kylpyä tai suihkua ennen nukkumaanmenoa. Ruuansulatuskanavan huuhteleminen merisuolaliuoksella lisää makunsa lihasten elastisuutta ja puhdistaa hengitysteitä.

Harjoittele mädän lihaksia. Aseta kieli niin pitkälle kuin mahdollista, sitten rentoudu. Toista harjoitus 10 kertaa. Kiinnitä kielen uudelleen ja yritä koskettaa leukaa. Ja niin 10 kertaa. Toista tämä harjoitus, mutta yrität päästä nenään. Jälleen 10 kertaa.

Jos et halua häiritä, ota se normaalisti laulamaan jokaisessa mukavassa ympäristössä. Esimerkiksi aamun suihkun aikana tai autolla ajettaessa. Laulu täydentää kurkun lihaksia. Pahimmillaan, tavallisen baarin sijaan, vieraile karaokalla.

Älä liioittele sitä ja leiki riittävässä määrin. Neutylaxis leikkaa jalat huonommin kuin huokoinen kuu. Sinä vain putoat sänkyyn ja lihakset rentoutuvat.

Tulos

Älä etsi yksinkertaisia ​​ratkaisuja eroon kuorsaamisesta ja älä odota hetkellistä tulosta. Usein täytyy hikoilla ja odottaa. Ja muistakaa, että siirtyminen naapurihuoneeseen tai kylpyyn ei ole tilanne, mutta sulkemalla silmäsi terveysongelmiin.

Oletko kuorsaamassa? Kuinka yrität päästä eroon ärsyttävistä äänistä?

Loading...