Miten saada hyvin: ohjeet niille, jotka haluavat painostaa ja parantaa terveyttään

Koko maailma haluaa laihtua ja ikään kuin unohdetaan ne, jotka yrittävät epäonnistua päästä paremmin.

Useimmat meistä ovat hämmentyneitä. Kuka ?! Kuka nämä hullut ihmiset ovat? Ei iloita laihtuneisuudesta ja kyvystä syödä kakkua kerralla ilman painoa. Maailman katsoo kaloreita, hikoilla kuntosalilla ja rohkeasti kieltäytyy leipää, lihaa, rasvaa, makea … Ja se ei ole aina tehokas torjunnassa vihattu kiloa. Ja tässä ei ole elämää, vaan paratiisia: syö – en halua laihtua!

Monet selittävät tällaista outoa heikkousta “hyvä aineenvaihdunta”. Mutta anteeksi, mikään aineenvaihdunta ei voi uudistaa 6-9 tuhatta kilokaloria päivässä, jotta henkilö ei palaisi. Vain jos et ole pyöräilijä “Tour de France”. Kyllä, kyllä, et ollut väärässä. Se on 6-9 tuhatta (!) Kilokaloriaa. Noin niin paljon voi syödä (ja syö!) Henkilö, joka vilpittömästi haluaa paremmin, mutta hän ei saa sitä. Kaikki TV: n väistämättömien asiantuntijoiden jälkeen joka toinen ohjelma terveydestä, että periaate on “yksinkertainen”: ate poltettu. Kuten koneita.

Aivan kuten aikaisemmin, ajattelin. Hän kadehti tyttöjä, joiden malli oli ohuita, jotka voivat “kakku kerrallaan”. Siihen asti, kun hänestä tuli ruokavalio. Ihmeelliselle yllätyksekseni kohdistin siihen, että asiakkaat, jotka halusivat saada parempaa, olivat vähintään niille, jotka halusivat laihtua. Kun kommunikoin heidän kanssaan, avasin kokonaan uuden maailman. Niiden ihmisten maailma, jotka ovat jopa ujo nykypäivän yhteiskunnassa, ovat hulluja nollakokoisina, puhuvat ongelmistaan. He eivät ymmärrä, he ovat kateellisia. Mutta turhaan.

Tällaisten ihmisten fancy on vain seuraus siitä, että he eivät sulata ruokaa kunnolla.

Seuraavat seuraukset ovat seuraavat:

 • jatkuvasti nälänhätä ja pelko siitä, että jäävät ilman ruokaa (tällaiset ihmiset kuljettavat usein ruokaa heidän kanssaan, varsinkin jos he tietävät, ettei ole aikaa eikä tilaisuutta ostaa jotain);
 • ylivertainen väsymys koko päivän ajan;
 • ihon ongelmat, hiustenlähtö, hauraat ja / tai ohuet naulat;
 • allergiat;
 • kehon ennenaikainen vanheneminen;
 • hormonien ongelmat ja joskus jopa hedelmättömyys;
 • usein vilustuminen ja SARS.

Voit jatkaa pitkään. Nämä ongelmat ovat puhtaasti yksilöllisiä. Tämä ei ehkä ole niin havaittavissa nuorilla vuosilla, kun kehon luontainen vahvuus on edelleen suuri, mutta iän myötä terveysongelmia esiintyy yhä enemmän. Annan esimerkin.

Yksi ystävistäni 43-vuotiaana näyttää olevan 60-vuotiaana. Vaikka hän on hyvin ohut, ja tämä, kuten tiedätte, on nuori. Mutta ei hänen tapauksessaan. Korkeakouluopiskelijoiden kokouksessa yksi entisistä luokkatovereista otti hänet opettajakseen! Minne hän meni miehensä-samanikäisiä, ne näyttävät karsaasti, koska ne muistuttavat pari isolla ikäero (vähintään 10-15 vuosi!). Kuva on täydennetty sen terveysongelmia: jatkuva migreeni sellaisella voimalla, että se joskus päivää mennä ulos talosta, hedelmättömyys (niiden adoptiotyttäreni), reumatismi, osteoporoosi, endometrioosi, akne ja hiustenlähtö. Kuten hän itse toteaa, “minulle on selvää, että ruumiini ei saanut aikaan mitään hyvää kauan.” Hän elää jatkuvasti tuskaa, kun hän on huolestunut yhdestä tai toisesta. Samanaikaisesti hän syö paljon terveellistä ruokaa, vie vitamiineja ja johtaa terveellistä elämäntapaa.

On olemassa toinen, tavallisempi muunnelma: henkilö makaa sohvalla päivien ajan, ei ole ystävällinen urheilulajien kanssa ja syö paljon haitallisia mutta korkean kalorien ruokia. Tämä vaihtoehto ei myöskään johda painonnousuun, ja ulkonäkö ja terveys tässä tapauksessa kärsivät vieläkin enemmän. Niin mitä teet?

On tarpeen työskennellä ruoansulatuksen kanssa. Jotta ruoka ei vain täytä mahalaukkua, vaan sen maksimoimiseksi.

Vastaus kuulostaa yksinkertaiselta, mutta tämän ajatuksen toteutus todellisuudeksi on varsin monimutkainen prosessi. Ja kestävä. Mutta kuten tiedätte, tärkeintä on halu! Siksi jatka.

Suunnitella painoa ja parantaa terveyttä

Vaihe 1: Määritä syy, miksi ruokaa ei ole pilkottu

Tällaiset syyt voivat olla:

 • loisten läsnäolo;
 • heikentynyt suolen mikrofloora;
 • mahanesteen riittämätön happamuus;
 • ruuansulatusentsyymien puute;
 • heikko suorituskyky maksassa ja haimassa.

Lähes kaikki näistä olosuhteista voidaan havaita analyysejä käyttäen. Mutta joskus se ei ole välttämätöntä (lukuun ottamatta näytteitä loisista).

Miksi on mahdollista tehdä ilman analyysejä? Koska on olemassa monia merkkejä siitä, että hyvä ravitsemusterapeutti voi paljastaa tiettyjen ongelmien esiintymisen. Edullinen ja tehokas!

Äskettäin minua lähestyi tyttö, jolla on painon nousuongelma. Lääkärin maksullisessa (tietenkin!) Klinikassa hänelle tarjoutui testejä ja selvittää, mitä bifidobakteereita hänellä ei ole. Ja ennen sitä hänelle tarjottiin ottamaan muita (myös maksullisia) analyyseja ja selvittämään, mitä haitallisia bakteereja hänellä on.

Kehotin häntä olemaan tekemättä testejä eikä rahaa. Miksi?

Jos henkilö ei ole asiantuntija, näyttäisi aivan loogiselta läpäistä testit ja pistää i. Mutta mikro-organismien kanssa kaikki on monimutkaista. On olemassa lukuisia lajikkeita ja alalajia. Ota näytteet kaikesta epätodellisesta. Yleensä yhdessä analyysissä testataan 5-10 lajia. Siksi tuomio on sama: teet hyvin. Mutta todellisuudessa se ei ole niin.

Alle 11 on bakteeri, jota henkilö ei ole tarkistanut. Ja se on yhtä haitallista kuin toiset. Se on väärää tietoa.

Mitä hyviä bifidobakteereita kohtaan, mikä on ero, mitkä eivät riitä? Tärkeintä on, kuinka monta heistä, ei mitä he ovat. Jokainen ihminen elää hänen erityisestä mikrofloorastaan ​​suolistossa. Ja jos sinulla on vain yksi lajin bakteeri, niin monet muutkin. Lisäksi mikrofloora muuttuu jatkuvasti ruokavaliosta, elämäntavoista, sairauksista ja muista tekijöistä riippuen. Joten älä tuhlaa rahaa mikroflooraan.

Kun rikkomuksia tunnistetaan (usein useita), siirry seuraavaan kohtaan.

Vaihe 2: Haitallisten mikro-organismien tuhoaminen ja ruoansulatusongelmien poistaminen

Loisten ja patogeenisten bakteerien torjumiseksi yrttejä käytetään tietyissä osuuksissa (ne ovat myös luonnollisia antibiootteja). Näitä ovat:

 • valkosipuli;
 • oregano;
 • timjami;
 • sipulit;
 • oliivipuun lehdet.

Jos loiset elävät ihmisten kanssa monien, monien vuosien ajan, on vaikea voittaa niitä luonnonvarojen säästämisen avulla. Sitten määrätä antibiootteja apteekista.

Mahan happamuuden lisäämiseksi ja ruoansulatuksen parantamiseksi ovat seuraavat toimenpiteet sopivia:

 • sitruunamehu elintarvikkeissa ja juomissa;
 • viinietikka;
 • elintarvikkeiden lämpökäsittely;
 • leikkuu ruoan sekoitin;
 • katkera kasvit ja yrtit (rucola, voikukka);
 • Joskus tablettia on määrätty suolahapolla apteekista;
 • ruoansulatusentsyymit kapseleissa (hoidon ensimmäisissä vaiheissa).

Samanaikaisesti toimenpiteet toteutetaan seuraavasta vaiheesta.

Vaihe 3: poistaa kaikki tekijät ruokavaliosta, joka voi ärsyttää ruoansulatuskanavan ja korostaa sitä

Yksinkertaisesti sanottuna ne poistavat kaikki ne elintarvikkeet, jotka ovat negatiivisesti todistaneet tutkimuksensa. Sanktioissa, yleensä (mutta ei aina), kuuluvat:

 • kaikki maitotuotteet;
 • gluteeni;
 • sokeri;
 • kahvi;
 • alkoholia.

Pyydän usein pyörivää ruokavaliota, kun henkilö kieltäytyy tietyistä ajasta (4-6 viikkoa), ja sitten ne vähitellen otetaan ruokaan tiukasti yksi kerrallaan. Kun palaat näihin tuotteisiin, sinun on seurattava tarkasti kehon reaktioita.

Jos syömisen jälkeen joitakin elintarvikkeita tunnet muutoksen (päänsärky, lisääntynyt sydämen syke, kutina, vatsakipu, väsymys, huono nukkua), joten et kanna.

Tämä on erittäin tärkeä askel, joka on parempi kuin mikään testeistä paljastaa ruoka-allergiaa. Vaikka tätä menetelmää on myös vaikea käyttää, se ei maksa penniäkään.

Vaihe 4: Suolen mikrofloorin palauttaminen ravitsemuksineen ja valmisteilla probiootteilla kapseleissa ja jauheissa

Tämä tehdään tietyn järjestelmän mukaan ja missään tapauksessa samanaikaisesti niiden aineiden kanssa, jotka haittaavat haitallisia bakteereja. Antibiootteja (luonnollinen tai apteekki) otetaan aamulla ja probiootit – illalla ennen nukkumaanmenoa. Tässä tapauksessa probiotien vastaanottoa on pääsääntöisesti jatkettava vähintään kahden kuukauden ajan.

Mitä tulee ravitsemukseen, sillä on valtava rooli painon saavuttamisessa! Tässä on hyödynnettävä hyödyllisimpiä: vihanneksia, pähkinöitä, hyvälaatuisia öljyjä, kuitua bifidobakteereiden ruokintaan, proteiineja lihaksen rakentamiseen. Se ei riitä kolonisoimaan suolistoa oikeilla bakteereilla. Heidän on vielä syytä ruokkia. Suosikki lautasen bakteereista – kuitu, joka on niin runsaasti kaikenlaisia ​​vihanneksia.

Tämän lisäksi suosittelen vitamiinien ja kivennäisaineiden kursseja. Loppujen lopuksi väsynyt elin niin kaipasi kaikkea hyödyllistä! Luettelo on aina yksilöllinen, koska eri ihmisillä on erilaiset tarpeet. Ainakin suosittelen laadukasta multivitamiinia ja C-vitamiinia.

Vaihe 5: työskentele kysymyksen psykologisella ja emotionaalisella puolella

Usein kehon vahvuudet heikkenevät stressin, negatiivisten tapahtumien, psykologisten ongelmien vuoksi.

On erittäin tärkeää ymmärtää, kun aloitit laihduttamisen, niin että nyt et voi palata normaaliksi. Mitä tapahtui juuri siinä hetkessä elämässäsi kanssasi? Ja miten tämä tilanne vaikuttaa sinuun?

Katsokaa asioiden nykytilaa. Mikä on tarkalleen väärässä? Ehkä sinun pitäisi levätä, muuttaa jotain elämässäsi? Stressi (emotionaalinen ja fyysinen) on tärkeä tekijä laihdutuksessa. Yhä useammat tutkimukset viittaavat paljon kielteisiin fysiologisiin prosesseihin, joita stressi aiheuttaa.

Kun tunnistat suhteet, olisi hyvä työskennellä tämän alan asiantuntijoiden kanssa tai lukea itse kehitystä koskevia kirjoja. Tämä vaihe on periaatteessa vapaaehtoinen, mutta toivottava. Joskus elämän muutokset ja asenteemme siihen vaikuttavat ihmeitä. Loppujen lopuksi ihminen on yksi kokonaisuus, joten joskus hyödyllisimmät tuotteet ja tehokkaimmat lääkkeet ovat voimattomia.

Toinen vivahde. Ennen kuin aloitat painonnousuohjelman, sinun on oltava kärsivällinen ja motivoitunut. Jos sinulla ei ole motivaatiota, ponnistelut eivät tuota toivottuja tuloksia. Ehkä he eivät tuota mitään. Motivointi sarjasta “, että oli kätevää ostaa vaatteita” tai “niin että rinta oli iso” ei todennäköisesti pidä sinua tarkistaa pitkään.

Painon nousu on paljon vaikeampaa kuin painon menettäminen. Et voi saada 5 kiloa, sitten rentoutua, heittää kaikki muutokset ja aloittaa sitten uudelleen. Se on tietysti voit. Mutta tämä ei ole jatkoa prosessille, vaan uusi alku tyhjästä.

Mutta on hyviä uutisia: kun sulat, paino vakauttaa itsensä. Ja lisäksi se on mahdollista, perekochuete suurimmassa ryhmässä, joka loputtomasti kamppailee viimeisen 2-5 kiloa.

Hyvä terveys sinulle!