Onko popcorn hyödyllinen?

Olen vedonlyönti, että useimmat teistä kysymykseen “onko popcornia hyödyllinen” vastaavat yksiselitteisesti – tämä ruoka on erittäin kalori ja yleensä se, mikä voi olla hyvä siinä. Itse olisin sanonut näin eilen illalla, mutta lukemisen jälkeen muutamia artikkeleita englanninkielisistä sivustoista, mielipiteeni muuttui.


© kuva

Tietenkään ei kaikki ole niin ruusuinen kuin haluaisimme, ja alusta asti – perho voide. Elokuvan popcornia on todella hyvin kalori, koska se on valmistettu lisättynä öljyllä. Lisäksi popcornissa on monia aromaattisia lisäaineita, mutta tämä on jo haitallista. Kuitenkin itse viljalla on niin paljon hyödyllisiä aineita, että mielestäni jos syövät lasin viikonloppuna, se on vain käyttökelpoista.

Jos haluat säännöllisesti nauttia välipaloja popcornilla, tässä on kärki – valitse jyviä ilman öljyä ja lisäaineita ja keitä liesi, eikä mikroaaltouunissa. Joten sinulla voi olla joko täysin puhdas popcorn tai jos haluat lisätä hyvää öljyä ja suolaa.

Nyt, mitä jyvät ovat hyödyllisiä.

1. Popcorn sisältää valtavan määrän antioksidantteja, erityisesti polyfenoleja. Polyfenolit sisältävät myös teetä, oliiviöljyä, punaviiniä, suklaata.

2. Popcornissa on runsaasti kuituja. Ja, kuten tiedätte, sillä on edullisin vaikutus ruoansulatuskanavaan, ja se myös auttaa laihtua.

3. Popcorn on kokojyvä tuote, ja siksi se sisältää monia vitamiineja ja mineraaleja.

4. Kaikki tämä kompleksissa: antioksidantit, kuidut, vitamiinit, estää diabeteksen, sydän- ja verisuonitautien ja kasvainten kehittymisen. Antioksidantit myös suojaavat soluja tuhoamiselta.

5. Ja lopuksi, popcorn on vain helppo ja erittäin maukas välipala!

Loading...