20 egyszerű forma a körmökhöz

Ahhoz, hogy a manikűreket ki lehessen vinni, nincs szükség speciális eszközökre (bélyegzés, matricák stb.) – csak lakkozásra és rögtönzött eszközökre. A technikák elemiek, akkor is megbirkózhatsz, ha nincs művészi képességeid. Minden olyan könnyű, hogy minden nap újratöltheti a körmét, és új terveket kipróbálhat.

Virágos fantázia

Ehhez a gyönyörű és szelíd manikűrhöz pontok szükségesek (gömb alakú bot). Sok lánynál van, és ha nincs jelen, funkciói a tüskés vagy láthatatlan kéz tökéletesen konzultálnak.

A nevedimka a dotsa helyett, a köröm design

Pontosan meg tudod csinálni, mint egy videóban, de kísérletezhetsz a virágok árnyalatával és méretével.

Neon manikűr

Ez a fényes kialakítás tökéletes a tavaszi és a nyári időszakban. A színek a ruhák alatt választhatók, a megfelelő lakk árnyalatával. Ha nem rendelkezik kis átmérőjű pontokkal, használjon fogpótlót.

Bokeh hatás

A képen a bokeh a háttér elmosódásának egyik módja. Hasonló hatás érhető el a körmökön. Ehhez rengeteg rózsaszín és piros lakkra lesz szüksége (valójában a színtartomány lehet bármely), valamint fémes árnyalatú bevonattal.

Eredeti kabát

Ez a design alkalmas mind a mindennapi manikűr, mind a különleges események (esküvő vagy érettségi) számára. Fehér lakk finom ecsettel, kis átmérőjű pontokkal – és a körmökön pár percig elegáns mintázattal.

Ezt a technikát alkalmazhatjuk a köröm alapjáról és a színek kísérletezésével is. Ezután a manikűr fényes nyári lesz.

A videót T U T O R I A L S (@naildecorvideos)

Francia kabát ellenkezőleg

A klasszikus francia manikűr kerethez a köröm csúcsa. De ha a köröm alapját fehér színnel választja ki, akkor is gyönyörű lesz. Várja meg, amíg az alaplakk megszárad, és félkör alakú sablont használva (kivághatja a ragadós papírt) festse a köröm alapját fehér lakkal.

A videó megjelent? Tam Good Karma Chickies? (@ohmygoshpolish)

Szigorú vonalak

A kozmetikai boltokban, ahol vannak olyan részlegek, amelyek körömdíszekből állnak, könnyű megtalálni a sziklák szalagját a köröm művészetéhez. Ha ezt a körmeidre helyezi, akkor elegáns manikűreket kapsz szigorú vonalakkal. Nagyszerű megoldás az iroda számára.

Scotch szalag megrendelhető AliExpress – van egy nagyszerű választás és elfogadható áron.

méh

Az ilyen fényes manikűr pöttyökkel (vagy láthatatlan), szkotkenccsel és három lakkal – fekete, sárga és fehér. Ha nincs ragasztószalagja, egy vékony ecsettel fekete lakkot vegyen be, és húzza meg a szalagot.

gradiens

A gradiens egy sima átmenet egyik színről a másikra, vagy színtől az áttetszőségig. A köröm művészetben ezt a technikát gyakran használják. A szögekre való átmenet a hagyományos szivacsokkal könnyen elvégezhető. Annak érdekében, hogy a körömlemezt ne borítsa fel, használjon speciális védőanyagot vagy egyszerű PVA-ragasztót (lásd Lifehack No. 76).

fénylik

A csillogó lakkok elengedhetetlenek a körmök kialakításában. Végtére is, csillogó kis és nagy fürtök, különböző színek és textúrák. Segítségükkel lenyűgöző manikűreket készíthet, nem rosszabb szalonot, például ugyanazzal a gradiens hatással.

A videót a NailsByCambria (@nailsbycambria)

A csillogó lakkokkal is megkülönböztethető egy gyűrűsujj. Ez divatos.

Fénykép írta: Yolanda (@ fabulous_10)

Újságcikk nyomtatása

A körömön lévő betűk nagyon elegánsak. Tartsa az újságpapírt alkoholban, hogy átadja a leveleket a körmökbe. Alapjául bármilyen fényes lakkot, valamint színátmenetet használhat. Hogyan csinálj, tudod már.

tér

A látványos manikűr elkészítéséhez fekete, fehér és színes lakkok, valamint szivacs szükséges. Segítségével létrehozhat mindkét csillagot, a Tejútot és a galaktikus ragyogást. Mindez a képzeletedtől függ.

Fagyos minta

A nyers lakk rajzolásának technikája nagy teret nyit a repülő fantázia számára. A fogpiszkálóval fegyverrel létrehozhatunk valódi köröm művészi impresszionista festményeket.

A videót közzétették A videó egy nap. (@ simple.easy.nails)

Videó megjelent? Nail Art Video Tutorials !!? (@nailartsvideos)

Télen olyan design lesz, amely hasonló a fagyos mintákhoz az ablakokon.

geometria

A finom vonalak és szögek a körmökön látványosak. Ha azonban nem profi manikűr, akkor nehéz őket ábrázolni. De van egy olyan technika, amellyel a körmeidre egyszerűen és gyorsan átrajzolhatod a szép geometriai mintázatot.

Farmer manikűr

Ez a design alkalmas olyan lányoknak, akik inkább alkalmi stílust vagy sportruházatot preferálnak. Ha nincs különleges jelölő a köröm művészetéhez, akkor használjon fekete lakkot finom ecsettel. Talán nehéz lesz a “zseb”, de valószínűleg rajzolhat egy farmert vonal nélkül.

tornacipő

Ha egyszerű vonalat rajzol, egyszerűen elvégezheti ezt a megoldást. Először a dotz tegyen pontokat, majd fehér színű lakkhoz vékony ecsettel. Nézz magadnak, milyen egyszerű minden.

A videó által küldött Nail Art Videos (@ nailartvideos_101)

Stílusos szívek

A szigetelés szalag nélkülözhetetlen a gazdaságban nemcsak a Marson. Ettől kivághatja a sablonokat és elegáns körömformát készíthet szívvel. Azok, akik nem szeretik a fekete lakkot, választhatnak más árnyékot.

Iridescent zebra

Világos gradienset készítsen, majd vékony ecsettel rajzoljon egy fekete festékcsíkot. Kap egy képet, amely úgy néz ki, mint egy zebra színe, csak egy szivárvány. Azonban ebben a dizájnban bármilyen hátteret használhat.

A videót a NailsByCambria (@nailsbycambria)

Fényes rombuszok

A nyári design másik változata. Végrehajtásához szüksége lesz egy kavicsos ecsettel, mint amilyet szemöldökét és nyilakat rajzolsz előtt. Az akrilfestékek helyett többszínű fényes lakkokat használhat.

Dombornyomott manikűr

Tegyen fel egy átlátszó lakkot csillogással a fedőrétegre (lehet bármely szín), adjon neki egy kicsit markolatot és fegyverrel megkötve, hogy megkönnyebbüljön a körmök. Ha száraz, javítsa meg tiszta lakk.

A videót T U T O R I A L S (@naildecorvideos)

brit

A manikűr, amelyet a brit zászló színei tartanak fenn, nagyon népszerű. Nem akarja elmaradni a divattól, de nem tud hogyan rajzolni? Vágjon ki háromszög alakú matricákat a ragadós papírról vagy szalagról, és festesse a körmét, amint azt a videó mutatja.

Videó megjelent? Nail Art Video Tutorials !!? (@nailartsvideos)

Írja meg a megjegyzéseket, melyik bemutatott tervek közül tetszett neked a legjobban. Ismeri az eredeti ötleteket a manikűrhöz, ami otthon könnyen megvalósítható.