20 lifjhaks azok számára, akiknek van gyermeke

1. Hogyan kell kezelni a szétszórt Lego-t?

Ha a gyermeke szereti ezt a tervezőt, érdemes felszerelni őt egy különleges helyre. Ideális esetben egy műanyag fiókos asztal használható. Adja meg az egyes fiókok saját színét: a részleteket színekkel bontakozva nem csak segíteni fogja a gyermeket, hogy megtanuljon megrendelni, hanem intelligenciát is kifejleszt.

tanácsok a szülőknek, szétszórt lego
ourweefamily.blogspot.com

2. Kap egy speciális dobozt a kreativitáshoz

A ház körül elszórt ceruzák, markerek, festékek és egyéb kiegészítők származnak az egyensúlyi állapotból. A konfliktushelyzetek elkerülése érdekében készítsd el a gyermeket egy doboznak vagy doboznak a kreativitás érdekében. Legyen ez a doboz kellemes időtöltéssel társuljon vele, és a dolgok visszatérése a helyre a rituálé vége lesz. Ez egyszerűsíti az életet az Ön és a gyermek számára, mert az objektumokat a dobozban gyorsabban helyezheti el, mint pontosan elhelyezni őket az asztalon.

tanácsok a szülőknek, egy doboz a kreativitásért
iheartorganizing.blogspot.com

3. Hogyan lehet megszabadulni kedvenc robotjaitól vagy babáktól?

Ha a gyermek robottal, katonákkal, bábokkal van kapcsolatban, akkor szinte lehetetlen őket bevinni a dobozba. A ház ajtajában átlátható zsebekkel állítjuk be a háziállatokat a zuhanytartóba. Tehát a gyermekkel való egyetértés sokkal könnyebb lesz: először is a kedvenc játékai “élésének” feltételei nagyon kényelmesek, másrészt mindig látni fogja őket.

4. Otthon “állatkert” a szétszórt puha játékok ellen

Az ilyen design segíteni fog egy játékformában a gyermekkel együtt, hogy összegyűjtse a plüssállatokat egy helyen.

A gyermekek térének megszervezése
s-media-cache-ak0.pinimg.com

5. Hogyan határoztuk meg a helyet két vagy több gyermek számára?

Minden gyermeknek meg kell éreznie a határokat: mi a személyes és a közös. Ezeket a határokat még a szülők sem tudják megsérteni. A dolgok és a játékok szervezéséhez hozzon létre minden gyermek saját zónáját, amelyre válaszol. Például írja alá a hátizsákok vagy játékok helyét mindenki nevében. Így a gyerekek nem fognak visszatartani, a felelősség megismerése közben. Ez a megközelítés megfelelő egy gyermekes családban.

6. Eredeti tároló megoldás szalagokhoz és szalagokhoz.

A lányok íjak, akasztók és szalagok tárolásához és helytakarékossághoz használja a falat: készítsen egy különleges táblát, amelybe a kedvenc díszítésű lámpatesteket készíthet. Így megmentheti magát és az idejét, gyorsan kiválasztva a fiatal fashionista frizuráját.

A kibaszott terek megszervezése
guidepatterns.com

7. Ne helyezzen ruhát, hanem dobja fel őket

Ez a tárolási mód nemcsak helyet takarít meg. Először is, segít megtalálni a megfelelő dolgot gyorsabban, mert a ruhák már nem elrejtik egymást. Ez az opció is megoldja a gyűrött dolgok problémáját, egyszerűsítve az életét.

A gyermekek térének megszervezése
twotwentyone.net

8. A játékok elhelyezése a fürdőszobában

A fürdőszobai kiegészítők tárolóeszközei tökéletesen alkalmasak olyan játékok tárolására, amelyeket a gyerek fürdés közben játszik. A függönyhez függeszthető horgokkal rögzíthető.

A gyermekek térének megszervezése
theinspiredhome.org

9. Zsebek a gyereksáron, hogy teljesen élesítsék

Kiváló élet a nagyon kevés csajosok szüleinek. A keze ügyében mindig lesz egy második mellbimbó vagy egy millió alapvető baba.

A gyermekek térének megszervezése
soldaeira.blogspot.com

10. Gyerekkönyveket lehet elhelyezni a falon az ágy közelében

Használjon olyan textilpolcot, amelyet saját kezével hozhat létre. A könyvek eltávolításra kerülnek, a gyerek kényelmesen eljut az esti fekvés előtt – tökéletes!

A gyermekek térének megszervezése
pennycarnival.typepad.com

11. Dugja be a szervezőt az autóban lévő ülésbe

Ez kiváló megoldás mind rövid, mind hosszú utakra. Először is, nem aggódsz, hogy minden szétszóródik a szalon körül. Ráadásul a gyermek nyugodt, mert mindannak, amire szüksége van, előtte van.

A gyermekek térének megszervezése
fireflycamo.com

12. Használjon különálló dobozokat különböző dolgokra

Tekintse meg, hogyan lehet ergonómikusan elhelyezni a gyermek különféle dolgokat és játékokat dobozok, kosarak és még vödrök segítségével. Ne felejtse el aláírni őket, és szigorúan tartsa be a kívánt tárolást: így gyorsan rendelheti meg a gyermek rendelését.

A gyermekek térének megszervezése
pinterest.com

13. Tartsa a felesleges ruhákat és a játékokat vákuumos zsákokban.

Szezonális vagy kisméretű ruhák legyenek, a felesleges puha játékokat vákuumos zacskóban kell tárolni. Így a dolgok minimális helyet foglalnak el és helyet hagynak az életnek.

A gyermekek térének megszervezése
hometalk.com

14. Szervezzen egy speciális munkahelyet a gyermek számára

Néha a beépített szekrény helyén az óvodában jobb, ha egy speciális munkaterületet helyez el a gyermek számára, amely könnyen zárható ajtókkal. A funkcionalitás mellett ez egy nagy design megoldás egy kis helyiségnek. És a dolgokért egy kompakt fiókos szekrényt helyezhet el.

A gyermekek térének megszervezése
kidsomania.com

15. Engedje, hogy az ezred egy összehajtható asztalra forduljon

Egy másik életképes kis terek, valamint olyan szülők számára, akik fáradtak az asztalra és a polcokra. Ilyen funkcionális szekrény mindig lefedhető.

A gyermekek térének megszervezése
kidsomania.com

16. Ha a gyermek nem éri el a csapot a fürdőszobában

Gyakran a gyermek kézmosásakor a pontatlanság a vízhez való fizikai kellemetlenséggel jár. Ezért sokan alig ismerik ezt a higiéniai eljárást. Egyszerűsítse a feladatot, és a kézmosás élvezetesebb lesz a gyermek számára.

A gyermekek térének megszervezése
acc.lady.mail.ru

17. Hogyan használja az internetet az Ön számára

Ha nincs meggyőzés vagy trükk, komoly tüzérséget használnak. Rendezzen igazi keresést a Wi-Fi jelszó megszerzéséhez: kérje meg a gyerekeket, hogy végezzen 2-3 egyértelműen meghatározott feladatot a ház körül. Ez a játék negatív érzelmek nélkül – 99% -os siker.

A gyermekek térének megszervezése
imho.group

18. Hogyan kell tanítani egy gyermeket a bal és a jobb cipő felismerésére?

Vágja le a matricát a gyermek kedvenc hősével és illessze be a cipőbe. Így a gyerek hamar megtanulja, hogyan kell öntanítani.

A gyermekek térének megszervezése
justsomething.co

19. Hogy a gyermek nem piszkos a fagylaltra

Tegyél egy papír torta a pálcára a sütemények, akkor a jégkrém nem folyik le a botot a kezek és a padló.

A gyermekek térének megszervezése
pinterest.com

20. Hogyan szerezhet be egy gyermeket egy egészséges ételhez?

Ez a legtöbb szülő egyik fő problémája. Próbáld főzni a gyereknek hasznos és egyszerű ételeket. Saját létrehozása vacsora, valószínűleg, motiválja a gyermeket, hogy kipróbálja. By the way, ne felejtsd el kreatívan megközelíteni a design.

A gyermekek térének megszervezése
irinazaytseva.ru
Loading...