Az iMessage használata az Android rendszeren

Minden olyan tevékenység, amit a saját veszélyeid ellenére kockáztatsz!

A közelmúltban a Google Play olyan alkalmazással rendelkezik, amely lehetővé teszi az iMessage szolgáltatás (természetesen hivatalosan) elérését. Hamarosan a Google eltávolította az alkalmazást a boltból, de a hozzáférés még mindig megmaradt.

Mindössze annyit kell tennie, hogy kövesse a cikk alján található linket, töltse le az apk-fájlt, és telepítse az Android-eszközére. Ezután lépjen az Apple ID-be, vagy hozzon létre egy újat, és használja az alkalmazást.

Néhányan problémát jelentenek az alkalmazáson belül. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a szerver küldött az Apple hamis információkat található Kínában, és mivel az alkalmazás által képzett kézművesek, a munka nem mindig helyes.

Mac pletykák
Mac pletykák

Az Apple ID-ből származó összes adat nem világos, ahol mindezt saját veszélye és kockázata teszi. Javasoljuk, hogy hozzon létre egy új azonosítót, amely nem kötődik egy kártyához, és amelyen nincs pénz és megvásárolt alkalmazások. Csak hogy ne kockáztasson. Lehetséges, hogy az Apple hamarosan bezárja a lyukat a védelemben, bár néhány hibát az Apple évek óta javít.

Elindította az iMessage szolgáltatást? Hagyja meg észrevételeit!

Töltse le az iMessage Chat alkalmazást:

4pda (regisztráció szükséges)

Sendspace

Loading...