Elhalasztás: 7 egyszerű tipp

Milyen gyakran szülés előtt fontos projekt, vizsga, beszélni a szülőkkel, vagy utat a fogorvos (amikor egy fog fáj már) talál egy sor más, egyszerűbb órák, egyáltalán nem kapcsolódik az alapeljárás? És mindenkinek van egy listája ilyen esetekről, és a helyzet nagyon egyedi, és nagyon kevés elemet tartalmazhat. És még ha csak egy elem van ezen a listán, még mindig megakadályozza, hogy normálisan éljen. Mit tegyek? Küzdj meg ezzel a kellemetlen jelenséggel.

halogatás

Kezdjük a nagyon meghatározása „halogatás” – egy olyan fogalom, a pszichológia, jelezve a tartós elhalasztása később kellemetlen gondolatok és tettek.

Mint mondtam, az ilyen esetek és gondolatok listája egyedi, és meglehetősen lenyűgöző lehet. Számos tipp áll rendelkezésre, amelyek segítenek leküzdeni a halogatást, és nem igényelnek bonyolult lépéseket. A legfontosabb dolog nem elhalasztani a munkát magadon “később”.

1. Tegyen egy kellemetlen dolgot reggel. Természetesen nem közvetlenül az ébredés után. És amikor itt az ideje, hogy a dolgokat, még akkor is, ha az első elem a «ToDoList» lesz legalább egy kis baj van okoznak. Például hívjon egy vízvezeték-szerelőt vagy hívjon nem túl kellemes vevőt. Olyan, mintha azonnal elindulna a toronyból, gondolkodás nélkül. Vagy megközelíteni százszor a szélét, hogy megbecsüljük a magassága összegyűjtött hulladék a szellem és … újra megállítani előtt a folytatásban. És így, amíg nem szembesülnek az egyetlen, aki már kimerítette a türelme sorban állni ugrani. Egy jó szabály – először legalább egy kicsit kellemetlen ügy, és a listát az egyik elem rövidebb.

2. Ha nehéz, hogy hetente többször végezzen munkát, mindennap megteheti. Bármennyire furcsa lehet, ez a szabály működik. Például cikkeket kell írni a blogra, vagy töltse ki a program kártyáit. Természetesen le lehet ülni, és néhány napon belül megírhatja a szükséges összeget. De először is, hogy nem mindig van kéznél a szükséges anyagi, másrészt a második alkalom, hogy üljön le, és kényszerítem magam, hogy írjon néhány nap nagyon nehéz lesz (tekintettel arra a tényre, hogy nem tetszik, de ezt még mindig szükség van). Ha elkezdesz dolgozni ezen a napon minden nap egy kicsit, majd fokozatosan rajzolni. És hogy üljön le erre a munkára, nem lesz olyan nehéz. Fokozatosan belép a szokásodba, és később tetszeni fog.

3. Keressen egy céget a “kellemetlen tetteiért”. Tanulmányok azt mutatják, hogy sok dolgot szívesen vállalunk valakivel, mint egyedül.

4. Készítsen előkészülést a szükséges eszközre. Vagyis a szükséges eszközök összegyűjtése lehetőséget ad arra, hogy mentálisan felkészüljenek egy kellemetlen feladatra. Például egy levél nyomtatásával vagy a szükséges információk összegyűjtésével, mielőtt beszélgetne az ügyféllel. Ma nem kell megtennie, akkor elhalaszthatja. De lehetséges, hogy egyszerűen csak előkészületben állsz, úgy döntesz, hogy a lehető leghamarabb befejezzem ezt az ügyet, és mindezt ugyanazon a napon végezzük.

5. Tartsa meg a listát. Ez a tanács gyakran megtalálható az esetek elmaradása elleni küzdelemben (egyszerűen szólva, a mindennapos lustaság). És működik. Általában felsorolja, hogy valami hosszútávú, de egynapos munkát is végeznek. Csak írj papírra, hogy a mai napig ezt meg kell tennem.

6. Először – a leginkább kellemetlen (hölgyek és gyerekek – előre). Győződjön meg róla, hogy az első végre az egyik legnagyobb kellemetlen esetek, hanem a végrehajtás a „kis hiba” próbálják késleltetni a végrehajtását egy kellemetlen (és ez történik).

7. Tanulj meg élvezni a kellemetlen dolgokat. Kényszerítették magukat arra, hogy egy hónapra elhalasztják, amit örömmel töltöttek el. Legalábbis az a tény, hogy ilyen jó ember vagy, és végül megtaláltad az erődet magadban, hogy véget vessen egy nagyon kellemetlen üzletnek. Még akkor is, ha egy kicsit beteg voltál a végrehajtás idején, és a végén kellemetlen maradt. Te csináltad. Te vagy MO-LO-DEC!

És most azt szeretném megkérdezni, hogy mit kezdesz megtenni, nehogy kellemetlen üzletet csinálj? Személy szerint én indul megy át a terméket, vagy keressen meg, hogy én ezt, „úgy tűnik, hogy szükséges-”, gyakran nem jár „az én sárkány”.

Loading...