Hogyan ellenőrizzük a Steam kedvezményeket

Ha Ön, mint én, egy játék szerelmese, akkor a Steam szóval jól érzed magad. A Steam a legmegfelelőbb és legnépszerűbb hely, ahol számítógépes játékokat vásárolhat. A Steam játék árai meglehetősen hűségesek, és gyakori engedmények és értékesítések is vannak. És ma megtanulod, hogyan követheted őket.

Nyári akció a Steamben (Steam Summer Sale)

gőz-ajánlatok-summersale

Ez az értékesítés csak a paradicsom a játék szerelmeseinek. Július közepén kezdődik, és óriási engedményeket nyújt mindenféle játékhoz. A nyári értékesítés másik előnye, hogy nem csak a régi játékokra, hanem az új kiadásokra is kiterjed. Néha a kedvezmények 90% -ot érnek el.

A nyári adásvételi kedvezmények három típusra oszthatók:

  1. általános (áruház-diszkont) – a legkisebb, de az elmúlt hat hónapban kiadott összes játékra vonatkozik
  2. napi (napi ajánlatok) – lenyűgöző kedvezmények a különböző játékok 24-48 óra
  3. azonnali (flash értékesítés) – a legnagyobb kedvezmény, amely legfeljebb 12 óra

Most nyilvánvaló, hogy ha meg akarja menteni a maximális összeget, akkor érdemes vásárolni játékokat nyáron az eladás során.

SteamGameSales

steamgamesales

A SteamGameSales egy olyan webhely, amely különböző üzletekben kínál kedvezményeket, többek között a Steam, a GamersGate, a GameStop és mások. Kiválaszthatja, mely forrásokat foglalja bele a keresésbe, az árkorlátba és még sok másra. A szolgáltatás lehetővé teszi a kívánt terület kiválasztását a nagyobb pontosság érdekében. Ebben az esetben nem fog látni olyan kedvezmények, amelyek nem állnak rendelkezésre az Ön régiójában.

A webhelynek van egy szép kezelőfelülete egy intuitív kereséssel. Ne felejtsük el, hogy ha csak a Steam kedvezményre van szüksége, akkor távolítsa el a fennmaradó forrásokat a keresésből.

SteamPrices

steamprices

A SteamGameSaleshez hasonlóan a SteamPrices a játékokra vonatkozó engedményeket figyeli, de csak Steam-ra specializálódott. Kiválaszthatja a kívánt régiót is, és rendezheti a játékokat típus szerint (DLC, egyéni játékok, csomagok), valamint a legjobb kedvezmények, újdonság és ár.

SlickDeals

slickdeals

A SlickDeals az egyik legjobb weboldal az összes terméktípuson, beleértve az elektronikát, a ruházatot és a szolgáltatásokat. A webhelyen van egy külön szakasz a Steam kedvezményeiről, ahol a felhasználók valós időben engedhetnek el kedvezményeket. Minden egyes bejegyzést a minősítő rendszer rangsorolja a többi felhasználó számára, hogy bizonyítsa annak hasznosságát.

A SlickDeals előnye, hogy nem kell nyomon követnie a kedvezményeket és az árakat. Minden már megtett az Ön számára, és ha létrehoz egy fiókot, akkor kaphat értesítéseket a jelenlegi kedvezményekről.

CheapAssGamer

CheapAssGamer

Sokan úgy vélik, hogy a CheapAssGamer (CAG) a játék kedvezmények legjobb aggregátora, és tudatosan ilyen hírneve van. A CAG olyan fórum, ahol a felhasználók hatalmas mennyiségű tényleges engedményt helyeznek el, de az oldal olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítenek Önnek a legmegfelelőbbek kiválasztásában.

Az Árkövető a webhely egyik jellemzője, amely minden kedvezményt bemutat minden játéküzletben, beleértve a Steamot, az Amazonat, a Hutot és mások. Ha azonban csak a Steamra vonatkozó engedményeket szeretne keresni, akkor ez az erőforrás mások számára elveszít, mivel az összes játékraktár keresésére specializálódott.

Ahogy láthatja, sokféle módon vásárolhat játékokat a Steamen. Annak érdekében, hogy megvárja a szükséges árengedményeket, kis türelmet kell alkalmazni, de amint megtalálja őket, sokkal kellemesebb lesz, mint rendszeres vásárlásra, és a tárca köszönetet mond majd neked!

Loading...