Hogyan fizethetek be fizetett alkalmazások az iOS és az OS X rendszerben ingyen és törvényesen?

A növekvő árak az Apple App Store-ban sokakat kényszerítettek arra, hogy kiegyensúlyozottabb módon megközelítsék a kifizetett játékokat és alkalmazásokat, vagy akár teljesen el is adják őket. Azonban nem kell korlátoznia magát, mert törvényes mód van arra, hogy díjmentesen telepítse a fizetős alkalmazásokat.

Valójában hosszú távon létezik az a mód, ahogyan sokat mondok róla, és sokan már évek óta használják, de a közelmúlt eseményeinek fényében egyre fontosabbá válik.

Azonnal azt fogom mondani, hogy szükségünk lesz egy amerikai iTunes-fiókra, tehát ha még nem rendelkezel, akkor először indítsd el. Orosz vagy bármi más – nem fog működni.

A módszer lényege, hogy a FreeMyApps szolgáltatást használja, amely a szponzori alkalmazások telepítéséhez különböző címletű iTunes ajándékkártyákat (ajándék kártyákat) ad. A kiadók a játékok és alkalmazások vásárolni szolgáltatás reklám, egyre szélesebb közönség, amely táplálja az érdeklődés a termékek és a felhasználók, viszont kapnak díjazást formájában hiteleket lehet beváltani különböző ajándékok, beleértve ajándékutalványok App Store, a Google Play, az Amazon , Steam, PSN, Xbox Live és egyéb üzletek.

A folyamat tetszőlegesen 4 lépésre bontható: regisztráció, szponzori alkalmazások letöltése, hitelek megszerzése és ajándékok megváltása. Tekintsük őket rendben.

1. lépés: Regisztrálás

A regisztrációhoz szükségünk van minden iOS (iOS 6.0-os) iOS-alapú mobileszközre, azaz iPhone, iPad vagy iPod touch rendszerre.

fma1 fma2

 • Nyissa meg a Safari alkalmazást, és menjen a freemyapps.com oldalra. Ebben az esetben a privát hozzáférést ki kell kapcsolni, és a cookie-kat be kell kapcsolni.
 • Nyomja meg a gombot Első lépések, Ezután megnyílik a beállítások profiljának beállítása. Egyetértünk és létrehozunk egy profilt (szükséges a szponzori alkalmazások nyomon követése, és anélkül, hogy a szolgáltatás nem fog működni).
  fma00
 • Az első alkalmazást 15 percen belül le kell tölteni és el kell indítani – ez egyfajta aktiválás. Ezután nem lesz ilyen korlátozás.

2. lépés: Alkalmazások letöltése

FMA3 FMA4

Ezt követően folytathatja az összes rendelkezésre álló alkalmazás letöltését, mert az ajánlatok időben korlátozottak, jobb, ha a lehető leggyorsabban megteheti.

 • Válasszon ki egy alkalmazást a listából, majd a részletes képernyőjén nyomja meg a gombot rendben és az App Store-ra való áttérés után töltse le az alkalmazást a megszokott módon.
 • Ha az alkalmazás megindul, futtassa azt és használja 30 másodpercig (lehetőleg egy percig a hűségért).

3. lépés: Kölcsönök megszerzése

 • Most menjen a Safariba, és nézze meg a kölcsönök számát, a nulla helyett 100-200 kreditet kell megadnia (az alkalmazástól függően). Ezek szinte azonnal felszámolásra kerülnek, de néha időbe telik.
 • Töltse le az összes elérhető alkalmazást, és ne felejtse el legalább 30 másodpercig megnyitni őket a letöltés után 24 órán belül. Ellenkező esetben a kölcsönöket nem lehet felhalmozni.

4. lépés: Ajándékutalványok megváltása

Ha elég pénzt gyűjtesz, cserélhetők az áhított iTunes ajándékkártyára. Például 3000 dollárért 10 dollárért, 7500 dollárért 25 dollárért, esetenként 1500 dollárért 5 dollár kártyát vehetsz igénybe, amelyek türelmetlenek lehetnek.

fma5

 • Menjen a szakaszra Ajándékok, válassza ki azt a kártyát, amelyen elegendő kreditünk van, és kattintsunk rá megvált.
 • Az olvasási kóddal és gombokkal rendelkező képernyő megnyílik az App Store-ban, hogy feltöltse a fiókot (csak abban az esetben, ha a gombra kattint, másolja a kódot, ha hiba esetén manuálisan aktiválódik).
 • Nyomja meg az aktiválást, és miután belépett az App Store-ba, írja be a jelszavát a fiók újbóli feltöltéséhez.

Az egyenlegnek a megadott összeggel kell növekednie. Most már alkalmazásokra vagy játékokra költheted.

megállapítások

 • A módszer teljesen működik, és sokszor ellenőriztem (már körülbelül 50 dollárral rendelkezem). Általában körülbelül három hét kell ahhoz, hogy 3000 kreditet szerezzen, és megváltsa a 10 dolláros ajándékkártyát. Az első alkalommal gyorsabb (több alkalmazás lesz), a következő egy kicsit lassabb – a hónap területén.
 • Az alkalmazások közül sokan érdekesnek tűnnek, de ha nem tetszik nekik – azonnal jóváírhatók a jóváírások után.
 • Növelje az esélyeit az iTunes-fiókhoz kötött eszközök használatával. Ebben az esetben szponzori alkalmazások jelennek meg mindegyikükön, de a telepítési kreditek a közös malacka bankjába kerülnek.
 • Barátokat vonzhatsz azzal, hogy megosztod velük a hivatkozási linkeket – az alkalmazás telepítését követően bónuszt kapsz (ha akarod, akkor megy a referenciámhoz). 200 kreditre is kaphatsz egy tweetet vagy egy rekordot a Facebook-on.
 • A nagy plusz egy közös számla az App Store és a Mac App Store számára, így egyszerűen újratöltve azt, nem csak az iPhone és az iPad, hanem a Mac számára is vásárolhat játékokat és alkalmazásokat.
 • Ha már van fiókja az orosz boltban, ahol sok alkalmazást vásárolt – ne aggódj, új létrehozásával egyszerűen átválthatsz köztük.

Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatással. Az iTunes Rádió miatt több mint egy éve váltottam egy amerikai számlára, és ebben az időben soha nem újratöltettem, mert ajándékkártyákat vásároltam pénzért – csak a FreeMyApps. 😉

Loading...