Hogyan lehet egyszerűsíteni az Instagram promócióját? Jet Insta

Az interneten van egy Jet Insta nevű szolgáltatás. Ez a csaló botokkal ellentétben úgy működik, hogy a számlára nem vesz fel haszontalan hamisítványokat, amelyek a halott súlyt lógnak, és nem tesznek semmit. Ehelyett a Jet Insta arra kéri a felhasználót, hogy állítsa be azokat a kritériumokat, amelyek alapján az Instagramban kereső embereket keres, hogy élvezhessék képeiket, és ismerőseiként hozzáadhassák őket.

Válaszul ezek az emberek el fognak jönni, és ha hozzá vannak kapcsolva az Ön által kínált lehetőségekhez, akkor válhatnak az ügyfelei. Ez egy fontos pont, amely alapvetően különbözteti meg a Jet Insta-t egy tompa csalástól. Valójában csak a felhasználóknak ad lehetőséget arra, hogy megismerjék az érdekeikre vonatkozó termékeket vagy szolgáltatásokat.

A relevanciát ugyanazon keresési feltételek biztosítják. A rendszer a felhasználókat földrajzi, címkék és népszerűség alapján keresi.

Jet Insta

Jet Insta

Így megtalálhatja az aktuális közönséget a helyi vállalkozásoknak egy adott helyre (üzlet, kávézó) való kapcsolódásra, valamint az adott témákban érdeklődők számára, jelezve a megfelelő címkéket. A Jet Insta munkájának eredményei vizuális statisztikák és grafikonok formájában jelennek meg.

Jet Insta

Jet Insta

Nyilvánvaló, hogy az Instagram nem engedélyezi a felhasználói tevékenység automatizálását és megpróbálja letiltani a gyanús fiókokat. Ebben az esetben a problémát olyan algoritmusok oldják meg, amelyek miatt a robot megpróbál egy személyhez hasonlóan (szünetek, aktivitás egyenlőtlenségek), és ideiglenes zárolások esetén a robot tevékenysége manuálisan csökkenthető.

Jet Insta

Loading...