Hogyan lehet megtudni, mennyi az iPhone akkumulátor valójában él

Hogyan lehet megtudni, mennyi az iPhone akkumulátor valójában él

Az Apple webhelyén kijelentették, hogy az iPhone akkumulátorának élettartama ebben az üzemmódban semmi másnak nem minősül, csak a következő rendszerfrissítéshez kell mennie. És a program programja különböző: mindegyik saját módján betölti a készülék “hardvert”, és ennek megfelelően az akkumulátort. De nem kell kitalálnia, mennyi ideig tart az iPhone valójában majd a következő díjra nyúlik – a szükséges adatok maguk az okostelefont fogják biztosítani.

Statisztikák az akkumulátor élettartamáról az iPhone-on

A méréseknél legalább az ideiglenesen megjeleníteni kell az akkumulátor töltöttségének százalékos arányát – ez az iOS alapvető paraméterei szerint történik.

A jegyzet úrnőjének. Az iPhone akkumulátorának maximális üzemidejét pontosabban mérve várjon, amíg a töltés szintje 1-5% -ra csökken.

Az akkumulátorra vonatkozó adatok.

 • Nyissa meg a Beállítások programot, és lépjen a Általános (általános).
 • Kattintson a gombra Használati statisztikák és görgessen lefelé a címhez Az utolsó teljes töltés után (az utolsó teljes töltés óta eltelt idő).
  • mező Használata (Használat) mutatja az eszköz teljes használati idejét órákban és percekben az akkumulátor teljes feltöltésétől számítva.
  • mező Várakozás (készenlét) – az idő teljes időtartama alatt, amikor az okostelefon készenléti állapotban volt az akkumulátor teljes feltöltésének pillanatától.
 • kapcsoló Az akkumulátor százalékos aránya csak azért felelős, hogy megjelenítse az akkumulátor töltési szintjének százalékos arányát az iOS állapotbarban.

Most már tudja, hogy az akkumulátor élettartama az iPhone-jában van. A legegyszerűbb módja annak, hogy meghatározzuk, hogy ezek a mutatók normálisak-e, összehasonlítani őket az Apple webhelyével. Minden egyes eszköz esetében az adatok jelentősen eltérhetnek, de a normál használat a telefon napi 7-9 óráját jelenti. Természetesen vannak extrém esetek: például az akkumulátor töltöttségének 2% -a 22 óra használat után hűvös, de rendkívül ritka. Ha két százalékig csak egy órával a töltés után érkezik, és enyhén szólva, akkor van gond.

Bizonytalan adatok.

Ha a numerikus értékek helyett egy kötőjel jelenik meg a képernyőn, az azt jelenti, hogy az iPhone-nak nincs elég adatja: vagy 100% -ra kell újratöltenie, vagy éppen le van választva a töltőről.

Ez az akkumulátor gyorsabban kezdett lemerülni, vagy csak gyakrabban használta?

Gyakran az emberek kapnak egy új iPhone-t vagy egy új iOS-t, és a szokásosnál hosszabb ideig kezdik ásni az újdonságot. Természetesen ez azt eredményezi, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje gyorsabban csökken, ami gyakran gyanús az akkumulátor. Másrészről az elemek hibákkal szembesülnek, amelyek kimutathatók a készülék valós idejű autonóm működésének mérésével a fent leírt módon.

Ha az akkumulátor valóban leáll a szokásosnál, akkor mi következik?

Ha biztos benne, hogy az iPhone akkumulátorának “kevesebb” élettartama van, akkor számos műveletre van lehetőség:

 • Ha egy alkalmazás a földrajzi helymeghatározási szolgáltatást használja, akkor tiltsa le ezt a funkciót: a hely folyamatos nyomon követése az akkumulátor gyors lemerülését okozhatja.
 • A hardver terhelésének optimalizálása: engedélyezze a képernyő fényerejének automatikus beállítását, tiltsa le a földrajzi helyet és nyomja meg az értesítéseket, anélkül, hogy ki kellene kapcsolnia a hálózati interfészeket stb.
 • Töltse fel az iPhone-t 100% -ra, majd ürítse ki az akkumulátort nullára és töltse fel 100% -ra. Ezt hívják kalibrálásnak, amely lehetővé teszi számodra az akkumulátorral kapcsolatos problémák megoldását, különösen régebbi eszközökön.
 • Készítsen biztonsági másolatot az eszközről, visszaállítja a gyári beállításokat, bontsa ki a korábban készített “biztonsági másolatot”, és nézze meg, milyen hatással jár ez.
 • Ha a fentiek közül semmi sem segít, nem kell mást tenni, csak vegye fel a kapcsolatot a szervizközponttal … vagy a legközelebbi boltban – új iPhone vásárlásához. 🙂

(Via)

Loading...