Hogyan tanulni hangosan hangosan

Kiderült, hogy az ujjak szükségesek ahhoz, hogy hangosan és piercingen fütyüljenek. A feladatuk a következő. Először is, “szelíd” a nyelvet. Másodszor nyomja meg ajkát a fogaihoz.

Próbáljuk megtanulni, hogyan kell együtt sípolni.

1. lépés – írj egy levelet az ujjakból “A”

Hogyan tanulni hangosan hangosan

Mindkét kéz középső és mutatóujjait “A” betűkkel hajtsa be, amint az a képen látható. Ez a kombináció csak index ujjakkal vagy csak középső ujjakkal végezhető. És csak egy kézzel használható, a gyűrűben egy nagy és egy mutatóujjával zárul (gesztusként “OK”).

2. lépés – nyomja meg ajkát a fogaihoz

Hogyan tanulni hangosan hangosan
Nyomja az ajkát a fogaihoz, mintha fogatlan öregember vagy. Minél nehezebb “megszilárdítani” az ajkakat a szájban, és megnyomni őket a fogakhoz, annál hangosabb lesz a síp. Az ujjak ebben a helyzetben segítenek megszilárdítani az ajkakat.

3. lépés – a nyelv helyzete

Hogyan tanulni hangosan hangosan

Az ujjait az “A” betű alakjával összehajtva, körülbelül egy falánál (mossa a kezét!). Helyezze az ujjait a szája közepére – az ujjainak tippjeit a nyelv középpontjába kell helyezni. Beszélje a nyelvet a lehető legnagyobb mértékben. A nyelv csúcsa és az első fogak között körülbelül egy centiméter. A kényelem érdekében tartsa a nyelv csúcsát az ujjaival.

4. lépés – síp

Hogyan tanulni hangosan hangosan

Tegye a levegőt a tüdőbe. Fogja ujjait és nyelvét helyesen, csukja be az ajkakat a képen látható módon. Dramatikusan kiutasítja a levegőt a tüdőből. Ha mindent jól csináltál, akkor az alsó ajk fölött egy kis “hideg” érzed magad – a levegő nem szabadulhat ki a szájából, hanem az ujjával, nyelvével és ajkaival készített lyukból.

Ne aggódjon, ha az első alkalommal nem működik. Gyakorlat, gyakorlat és gyakorlat újra! Egyszer a 40. számodra, a Nightingale a rabló kijön.

Csak kísérleteket szünetet tartson – gyakori mély lélegzet és hirtelen kilégzés szédülést okozhat.

Ui Én megtettem! 😉

Loading...