Hogyan tilthatja le az Apple-zene automatikus újbóli előfizetését?

Az Apple nagyon nagylelkű volt, és mindenki számára biztosította az Apple Music három hónapos ingyenes próbaidejű előfizetését. Egy nappal repültek, és most itt az ideje eldönteni. Ha valamilyen oknál fogva nem szeretné többé használni a szolgáltatást, akkor a fizetett előfizetés automatikus megújításával tiltsa le (vagy győződjön meg róla, hogy már letiltottad).

Ezt megteheti egy számítógépről vagy közvetlenül egy iOS eszközről. Mindkét módot meg fogjuk mutatni.

Tiltsa le az automatikus felújítási előfizetést Mac vagy PC-ről

Pillanatkép: 2015-09-28, 12.27.10

  1. Indítsa el az iTunes alkalmazást, és nyissa meg a fiók menüt. Itt kell a legfrissebb elem – “Számlainformáció”.Pillanatkép: 2015-09-28, 12.27.30
  2. Az iTunes felkéri Önt, hogy adjon meg egy jelszót az Apple ID-ből.Pillanatkép 2015-09-28, 12.30.15
  3. A megnyíló menüben érdekel a “Beállítások” rész, amely a legalsó részen található. Az “Előfizetések” sorral ellentétben található egy “Manage” gomb, kattints rá.Pillanatkép: 2015-09-28, 12.30.48
  4. Itt láthatjuk az előfizetés érvényességi idejét, annak típusát (egyéni vagy családi) és az automatikus újítás opciót, amelyet le kell tiltani.

Ha ez nem történik meg (mint a képernyőképemen), akkor már letiltotta az automatikus megújítást. Nem kell aggódnia.

Tiltsa le az előfizetés automatikus megújítását iPhone-ról vagy iPadről

Az iOS eszköz segítségével könnyebb ellenőrizni és letiltani az automatikus megújítást.

amsubdisable-0001

  1. A “Zene” alkalmazásban nyissa meg a “Fiók” menüt, majd kattintson az “Apple ID megtekintése” elemre.amsubdisable-002
  2. Alul van egy “Feliratkozások” szakasz, amelyen egyetlen “Manage” gomb található. Nyomjuk meg. Ha az előfizetés aktív, előtte lesz egy pipa, és alatta lesz az automatikus megújítási kapcsoló. Tiltsa le.

Ismét, ha nincs ilyen átkapcsoló, akkor már leiratkoztál, és kikapcsoltad az automatikus megújítást. Rendben, a pénzed biztonságban lesz.


Mondja el nekünk a megjegyzéseket, miért tagadja meg az Apple Music-től? A szolgáltatás valójában nagyon jó, és ha valami baj van vele, először megpróbálhatja megoldani a problémákat.