Naptárak 5 – új szuper naptár iOS (+ redim-kódok)

Gyakran írunk naptáralkalmazásokat – ez forró téma, és most vannak reális forradalmak. Nemrég beszéltünk Any Cal naptárról a Any.DO alkotóiról, ami nagyon jó volt. Az új naptáralkalmazás Az 5-ös naptár az iPhone és az iPad számára az Odessai Team Readdle-ről még jobbá vált!

A kezdet

Először az alkalmazás megkérdezi, pontosan hol van az alapértelmezett naptár – a szabványos vagy a Google Naptár. By the way, a Readdle naptárak mindig nagyon jól működtek naptárakkal a Google-tól – közvetlenül mankó nélkül.

Fotó 1

A naptár kiválasztása után csak egy bosszantó edzőt fogsz tartani, amit nem hagyhat ki. Talán ez helyes, mert sok jó tulajdonság van.

A Naptár

A naptárak tanulmányozása 5, nem vesztettem el azt az érzést, hogy sok interfész megoldást kölcsönöztek bármelyik Cal-től. Nyilvánvalóan ez így van. De a legfontosabb dolog, amit nem vettek igénybe, a stagnálás. A naptárak 5 csak repül a 4-es éveimre, és dolgozni vele nagyon szép.

Különösen szép tulajdonságok:

  • az események érthető nyelven történő bevezetése egy olyan dátummal és idővel, amely automatikusan felépíti az eseményt (hamarosan az orosz frah elismerését ígéri);
  • kényelmes munka órákkal és percekkel, pontosabban meghatározva az eseményt;
  • több értesítés gyors beállítása.

Események lehetnek kávézók, éttermek, irodák. Nem értettem, honnan jöttem, de a kedvenc pihenőem azonnal megtalálta.

Az Apple új iOS 7-es naptárjával ellentétben a naptárnézetek között – nap, hét, hónap – egyetlen kattintással jelenik meg. A napirend megjelenése végül érthető volt. Korábban nem tudtam használni.

feladatok

Van egy beépített rendszer egyszerű feladat a naptárakban 5. Hozzon létre egy feladatot, rendeljen hozzá határidőt, és szükség esetén egy emlékeztetőt. Végezze el → kellemesen törölje.

13. kép

Hogyan kaphatok naptárakat?

Egy ilyen meredek, gyors és átgondolt naptárért az alkalmazás ára teljesen normális. Ha elmondja nekünk a megjegyzéseket, mint ha nem elégedett az iOS jelenlegi naptárával, akkor elküldjük nekünk a négy, a fejlesztők által megadott kódot. Az első négy érdekes megjegyzés kapja a kódot. A kulcsszó itt a “érdekes”.

Loading...