Safari + Google + YouTube: 3 hasznos Apple böngészőbővítmény

3 hasznos Apple böngészőbővítmény

Ha kiszámolod, hogy mennyi időt és egérkattintás menteni a három szoftvertelepítést, a szám valószínűleg nagyon hatásos lesz. Ezért ajánlható mindazoknak, akik aktívan használják a Google Keresés, a Google Képek és a YouTube szolgáltatásait.

Fekete lista a keresőmotorhoz

A SEO szakemberek gyakran igazi csodákat tesznek, és teljesen szemétszállítókat helyeznek el a Google keresési eredmények első soraiban. Hány haszontalan kapcsolatot kell figyelmen kívül hagyni, és nagyon érdekes forrásokat keresek közöttük! Szerencsére a SEO-k összes erőfeszítése nullára csökkenthető – bővítéssel Személyes keresési eredmény blokkoló.

A jegyzet úrnőjének. Egyébként, ez a bővítmény először jelent meg a Google Chrome böngészőjében (a Chrome Internetes áruházban a személyes blokklista alatt elérhető). Magának a Google-nak ez a kis fejlesztése annyira népszerű volt, és azt követelte, hogy a Safari hamarosan átkerült.

Ennek a kiterjesztésnek a hatása a sztring megjelenítése tömb <адрес сайта>. Csak kattintson erre a vonalra, és töltse be újra az oldalt – a “tiltott” oldalra mutató összes link el lesz rejtve.

A webhely Google-keresési eredményeinek blokkolására szolgáló linkek

Ha van egy webhelye tévedésből feketelistára, görgessen lefelé a Google Keresés oldalára, és hosszú felirat jelenik meg: “Az Ön személyes blokklistája blokkolta néhány eredményt. Kattintson erre a szövegre a blokkolt eredmények megtekintéséhez és szerkesztéséhez. “). Ha rákattint erre a címkére, az az aktuális keresési lekérdezésnek megfelelő összes blokkolt linket jeleníti meg. És mellette egy sztring lesz tiltásának feloldása <адрес_сайта>, kattintson arra, amely eltávolítja a megfelelő webes erőforrást a kiterjesztés feketelistájából.

→ Töltse le a személyes keresési eredményblokkolót.

Azonnali képek keresése forráskódonként

Nehéz túlbecsülni a Google Képek funkcióját, amely lehetővé teszi az eredeti képen keresett képeket. De meg kell, hogy a műveletek száma: másolja a címet az eredeti képfájl, nyissa meg a Google Images oldalon van, kattintson a képre ikonra a keresési mezőbe illessze a cím mezőben másolt korábban, és csak ezután kattintson a keresés gombra – egy nagyon hosszú byways.

Keresd meg a Google képeket a kívánt képhez - azonnal!

De akkor közvetlenül cselekedhet, ha a bővítményt telepíti a Safariba Google Keresés képenként. Hozzáad egy parancsot a böngésző helyi menüjéhez Keressen a Google ezzel a képzel (“keressen a Google-on ezen a képen”), Csak akkor érhető el, ha a jobb gombbal kattint bármelyik képet a Safari ablakban. Kattintson ez a csapat – és a kiterjesztése, a többit az Ön számára: megnyit egy új lapot, és töltse be a Google Képek az összes lehetőséget, amelyek szükségesek a képeket keresni a kiválasztott eredeti.

→ Töltse le a Google keresést képenként.

Gyors feltöltés videók a YouTube-ról

A Safari 6 megjelenése előtt a “Youtube” videók letöltése a fejlett felhasználók számára meglehetősen megvalósítható volt. Azonban most még a geek túl lustaak, hogy egy linket keressenek a videóhoz a webes ellenőr vadvilágában. Sokkal könnyebb használni a kiterjesztést SaveFrom.net Helper, amely két kattintással lehetővé teszi a számítógép összes egyesített formátumban és engedélyben történő egyesítését.

Remek választás videók letöltésére a YouTube-ról.

A jegyzet úrnőjének. Ahogy a neve ennek a kiterjesztés, ez egy plug-in, hogy egy webes szolgáltatás SaveFrom.net, amely egyszerűsíti adatmentési számos web hosting szolgáltatások (YouTube, Vimeo, Mail.ru, Rambler.ru, RapidShare, és még sokan mások).

Csak el kell nyitni a kívánt YouTube oldalt a videolejátszó és kattintson a Letöltés gombra, csak a videó címe alatti – lesz egy kis kiigazítás terület, amely felsorolja az összes lehetőséget az aktuális videó. Megadhatja a formátumot (FLV, MP4, 3GP és WebM) és a felbontás (1080p-ig, attól függően, hogy a forrás video felbontás) – két vagy három dimenzióban. Kattintson a kívánt linkre – és a videó azonnal letöltődik a számítógépre.

→ Letöltés SaveFrom.net Helper.

Loading...