16 ikke-standardiserede måder at bruge scotch tape på

1. Rengør tastaturet

Irriterende ubehagelige krummer under nøglerne, som ikke trækker noget? Scotch vil hjælpe dig. Fold klæbebåndet med klæbemiddelsiden udad og træk gennem de tynde slidser mellem tasterne og tastaturkroppen. Affald vil holde sig, tastaturet vil være rent.

2. Rengør tøj

Sticky ruller til rengøring af tøj slutter i det mest ubelejlige øjeblik. Men der er en bred scotch, som ikke er værre.

3. Saml det brudte glas

Hvis der ved en tilfældighed (eller specielt) brydes en plade eller et glas på gulvet eller på bordet, vil der være små krummer. Indsamle dem med et klæbebånd, så vil de ikke skade dine hæle.

4. Tegn pilene

Hvor mange tricks er blevet opfundet for at tegne glatte pile, fra brugen af ​​en ske og slutter med specielle stencils. Vær enklere. Stik klæbebånd på øjenlåget og følg roligt på øjenlinsen fra øjenlågets kant til spidsen. Fjern derefter båndet. Du vil have pile med helt lige kanter.

5. Lav et mønster på neglene

hvordan man bruger scotch: manicure
Anna Norman / blog.birchbox.com

Scotch stencil kan bruges ikke kun på øjenlågene, men også på neglene, for at skabe mønstre af varierende kompleksitet.

6. Saml kviksølv

Når et kviksølvtermometer brydes, skyller kviksølv over gulvet på hundrede små kugledråber. Og alle skal samles omhyggeligt til bortskaffelse, for ikke at indånde giftige dampe. Scotch klarer godt med denne opgave.

7. Sæt i skindene

Hvis snørebåndene er disheveled i enderne eller fra dem, falder spærrene af, vikler dem med scotch tape. Så snørebåndene vil se pænere ud, og også de bliver lettere at snøre.

8. Lim kornene

En midlertidig foranstaltning, der redder dine fødder i nye sko, hvis du ikke har en gips på hånden, men der er et klæbebånd. Bare beskyt dem websteder, der gnider deres sko.

9. Fjern eventuelle spor af lim

Du fjernede klistermærket fra objektet, og limen blev tilbage. Tag et klæbebånd, tryk det med en klæbende overflade til limen og riv den af. Limen holder sig til scotch.

10. Beskyt plastkortet

Hvis du har et magnetbånd, og du ofte bruger det, er der risiko for at beskadige dette bånd. Forsigtigt forsegle det med tape, så der ikke er bobler og rynker. Båndet vil blive beskyttet, og enhederne vil læse det.

11. Lav elven til øret

hvordan man bruger Scotch tape: elven ører

Halloween kommer ikke snart, men du vil bare have tid til at træne dig selv for at få en rigtig elf kostume. Tag en tynd gennemsigtig scotch, fastgør enden på bagsiden af ​​øret og omhyggeligt vikle scotch’en for at skærpe ørepunktet. Derefter kan du maske scotch med tonal creme og pulver, så ingen tvivler på, hvem den virkelige Galadriel er.

12. Lav en cache

Ved hjælp af scotch tape fastgør værdierne til indersiden af ​​sengen eller bordpladen. Men på et sted, hvor det ikke bliver mærkbart, og hvor skjulestedet er svært at få.

13. Brug scotch i stedet for bandage

I tilfælde af skader vil scotch fungere som en midlertidig erstatning for bandage, især hvis du skal sætte et dæk på og holde din arm eller ben til en pind.

14. Sæt ledningerne i rækkefølge

Fold i en pakke ledninger, der strækker sig fra dit bord til stikkontakten, og pakk dem med tape. I stedet for et dusin forvirrende ledninger, vil du have en.

15. Beskyt posen eller lommen

Hvis du ønsker at sætte i din taske eller lomme noget med skarpe hjørner (fx skruetrækker), og den foreliggende sag, eller pakken blev ikke løst vikle tapen farlige objekt. Så vil foringen af ​​en pose eller jakke ikke bryde.

16. Fjern den fastklemte ring

Når det er umuligt at fjerne ringen fra fingeren otokshego og sæbe virker ikke, så prøv tape. Læs tynd og lang (ca. 30 cm) strimmel af tape, fold det på midten i længderetningen, klæbende side indad, således at man får et langt og glat bånd. Tråd ene ende af strimlen under ringen at den rager 2-3 cm. Lang afsnit på båndet stramt wrap den klæbende tape rundt om fingeren, opfange fælles. Træk forsigtigt den korte ende af båndet bag ringen. Ringen vil gradvist bevæge sig langs skotten, og fingeren frigøres fra det indpakket bånd. Normalt i stedet for skotsk whisky anbefale tråd, men en jævn stribe af tape er ikke værre.