20 lifjhaks for dem der har et barn

1. Hvordan man håndterer den spredte Lego

Hvis dit barn elsker denne designer, er det umagen værd at udstyre ham med et særligt sted. Ideelt set er et plastikbord med skuffer velegnet til dette. Definer for hver skuffe sin egen farve: Udfoldelse af detaljerne med farver hjælper ikke kun barnet med at lære at bestille, men vil også udvikle intelligens.

råd til forældre, spredt lego
ourweefamily.blogspot.com

2. Få en specialkasse til kreativitet

Spredt omkring husets blyanter, markører, maling og andet tilbehør stammer fra ligevægtstilstanden. For at undgå konfliktsituationer, gør barnet en boks eller et æske til kreativitet. Lad denne boks begynde at forbinde ham med et behageligt tidsfordriv, og tilbageleveringen af ​​tingene til stedet vil være slutningen af ​​ritualet. Dette vil forenkle livet for dig og barnet, for at lægge objekter i en kasse hurtigere end præcist lægge dem på bordet.

råd til forældre, en boks til kreativitet
iheartorganizing.blogspot.com

3. Hvordan slippe af med dine yndlingsroboter eller dukker

Hvis barnet er knyttet til robotter, soldater, dukker, så er det næsten umuligt at få dem ind i kassen. Vi tilbyder mulighed for at placere kæledyr i brusebad arrangøren med gennemsigtige lommer på døren til rummet. For at være enig med barnet vil det være meget lettere: For det første er betingelserne for “levende” af hans yndlingslegetøj meget behagelige, og for det andet vil han altid se dem.

4. Hjem “zoo” mod spredte bløde legetøj

Et sådant design hjælper i en spilform sammen med barnet at samle plysjdyr på ét sted.

Organisering af barnets rum
s-media-cache-ak0.pinimg.com

5. Hvordan afgrænses pladsen til to eller flere børn

Hvert barn skal mærke grænserne: hvad er hans personlige og hvad der er almindeligt. Disse grænser kan ikke krænkes selv af forældre. At organisere ting og legetøj skaber hvert barn sin egen zone, som den svarer på. For eksempel underskrive pladserne til rygsække eller legetøj på vegne af alle. Så børn vil ikke føle sig fastholdt, mens de lærer ansvaret. Denne tilgang vil være hensigtsmæssig i en familie med et barn.

6. Original opbevaring løsning til bånd og bånd.

For at gemme buer, bøjler og bånd af datteren og spar plads skal du bruge væggen: lav et specielt bord med armaturer til dine yndlingsdekorationer. Så du kan spare dig selv og din tid, og hurtigt vælge et tilbehør til en ung modeists frisure.

Organisation af det fede rum
guidepatterns.com

7. Tag ikke tøj på, men rul dem op

Denne oplagringsmetode sparer ikke kun plads. Først og fremmest vil det hjælpe med at finde den rigtige ting hurtigere, fordi tøjet ikke længere skjuler hinanden. Også denne mulighed vil løse problemet med forkrøblede ting, forenkle dit liv.

Organisering af barnets rum
twotwentyone.net

8. Ideen om at placere legetøj i badeværelset

Beholdere til badeværelse tilbehør er perfekte til opbevaring af legetøj, som barnet spiller med badning. Du kan vedhæfte dem med kroge på gardinet til gardinet.

Organisering af barnets rum
theinspiredhome.org

9. Lommer på en barneseng for at være fuldt bevæbnet

Fremragende liv for forældrene til meget små pranksters. Ved fingerspidserne vil der altid være en anden brystvorte eller en af ​​en million vigtige baby ting.

Organisering af barnets rum
soldaeira.blogspot.com

10. Børnenes bøger kan placeres på væggen i nærheden af ​​sengen

Brug en tekstilhylde, som du kan oprette med dine egne hænder. Bøger er fjernet, barnet er behageligt at få dem før sengetid – perfekt!

Organisering af barnets rum
pennycarnival.typepad.com

11. Hold arrangøren på sædet i bilen

Dette er en fremragende løsning til både korte og lange ture. For det første bekymrer du dig ikke om, at alt bliver spredt rundt i salonen. Og desuden er barnet roligt, for alt hvad han har brug for er foran ham.

Organisering af barnets rum
fireflycamo.com

12. Brug separate kasser til forskellige ting

Se, hvor ergonomisk det er muligt at placere helt forskellige ting og legetøj af barnet ved hjælp af kasser, kurve og endda skovle. Glem ikke at underskrive dem og nøje overholde den påtænkte opbevaring: så du kan hurtigt vænne barnet til at bestille.

Organisering af barnets rum
pinterest.com

13. Hold unødvendige tøj og legetøj i vakuumposer.

Sæsonbestemt eller bliver små tøj, skal unødvendige bløde legetøj opbevares i en vakuumpose. Så tingene tager en minimal plads og giver plads til livet.

Organisering af barnets rum
hometalk.com

14. Organiser en særlig arbejdsplads for barnet

Nogle gange i stedet for den indbyggede garderobe i børnehaven er det bedre at placere et særligt arbejdsområde for barnet, som let kan lukkes med døre. Ud over funktionalitet er dette en fantastisk designløsning til et lille rum. Og for ting kan du lægge en kompakt kommode.

Organisering af barnets rum
kidsomania.com

15. Lad regimentet vende … ind i et foldebord

En anden lifhak til små rum, såvel som for forældre, der er trætte af rod på bordet og hylder. Et sådant funktionelt skab kan altid være dækket.

Organisering af barnets rum
kidsomania.com

16. Hvis barnet ikke kommer til vandhanen på badeværelset

Ofte er et barns unøjagtighed ved vask af hænder forbundet med fysiske ulemper ved adgang til vand. Derfor er mange næsten ikke vant til denne hygiejniske procedure. Forenkle opgaven, og at vaske dine hænder vil være mere behageligt for barnet.

Organisering af barnets rum
acc.lady.mail.ru

17. Sådan bruger du internettet til din fordel

Når ingen overbevisninger eller tricks hjælper, anvendes seriøst artilleri. Arranger en ægte søgen efter at få adgangskode fra Wi-Fi: bede børnene om at udføre 2-3 klart definerede opgaver rundt om i huset. Et sådant spil uden negative følelser – 99% succes.

Organisering af barnets rum
imho.group

18. Hvordan man lærer et barn at genkende venstre og højre sko

Skær klistermærket med dit barns foretrukne helt og indsæt i skoen. Så vil barnet snart lære at være selvlærte.

Organisering af barnets rum
justsomething.co

19. At barnet ikke bliver snavset med is

Sæt en papirkage på staven til kagerne, så isen vil ikke strømme ned i pinden til hænderne og gulvet.

Organisering af barnets rum
pinterest.com

20. Hvordan får man et barn til at spise sund mad

Dette er et af de største problemer hos de fleste forældre. Prøv at forberede med barnet nyttige og enkle retter. Egentlig oprettelse af en middag motiverer sandsynligvis barnet til at prøve det. Forresten, glem ikke at gå kreativt ind i designet.

Organisering af barnets rum
irinazaytseva.ru
Loading...