5 tips til dem der ikke tåler varmen

Kære venner, hvis du ikke tåler varmen, lad mig give dig et par tip. Overførsel af varme er en ret simpel videnskab, og det er helt muligt at lære det. Jeg brugte ganske lang tid på steder, hvor termometerets søjle nogle gange viste +45 og +50. Så jeg ved hvad jeg siger.

1. Må ikke drikke koldt vand

Hun slukker ikke hendes tørst, hun flyver om fem minutter med sved og tager med sit salt. Drikke te eller usødet kvass. Om sød sodavand er alt klart: jo mere du drikker, jo mere du vil.

2. Hvis du forlader huset i varmen, skal du ikke foretage skarpe bevægelser

Behandle dig selv med værdighed: gå glat, bevæg dig langs den skyggefulde side af gaden. Altid. Nå, vigtigst af alt. Hvis du går et sted i varmen, vaskes fødderne og anklerne med køligt vand efter hver tur, efter hver vandretur. Der er mange biologisk aktive punkter, det er dejligt og nyttigt.

3. Kold te er god

Brew en liter lysegrøn te (enhver form for tilpasning). Når det køler af, kast lidt honning, citron og mynte. Det drikker med is. Ikke kun lækker, men også nyttig.

4. Lav “antisafar” (“japansk klimaanlæg”)

På japanske billeder eller i japanske film kan du ofte se folk i hvide tæpper omkring deres hals. Dette er det. En strålende ting. Bare prøv det. Du tager et hvidt rent tæppe, sug det i koldt vand, binde det rundt om halsen. Når lommetørklædet tørrer, blød igen. Den lette effekt kommer om et par minutter.

5. Hvis det er muligt, divider drømmen i halvdelen

Arranger dig selv en siesta i den varmeste tid. Nå, selvfølgelig, ingen alkohol i solen.

Det var gode råd, som jeg lærte for lang tid siden af ​​min bedstemor, og hun levede i øvrigt 92 år. Pas på dig selv og vær god! Udfør dig klogt, og sommeren vil virke som et eventyr til dig. 😉