8 fejl i plejen af ​​huden omkring øjnene

Begynd at passe på huden omkring øjnene i voksenalderen

Delusion, hvorfra du først skal slippe af med. Forebyggelse af problemet er nemmere end at bruge en masse energi og penge til at løse det. Pleje af huden omkring øjnene skal være mindst 18 år gammel. I tilfælde af unge piger skal du passe på huden fra det øjeblik du begynder at bruge mascara.

Overvej at udseendet af rynker er genetisk lagt og at bekæmpe dem meningsløst

Ja, vi er ligesom vores forældre, og vi har et lignende sæt gener. Men vores forældre havde ikke mulighed for at tage sig af huden fra en ung alder. Og vi ved ikke, hvordan de kan se ud, om de havde samme viden og det samme brede udvalg af omsorgsfulde kosmetik som vi har i dag. Hvis du bevidst tager sig af huden, kan du besejre enhver genetisk disposition – en konklusion, der stammer fra din egen erfaring.

Brug en ansigtsrensning som make-up remover

Hvad er forskellen mellem disse midler? Cleanser til ansigtshud opløser forurenende stoffer: dekorative kosmetik og fed hud. Huden omkring øjnene har praktisk talt ingen porer, derfor er der ingen fede udfældninger på den. En ansigtshudfjerner tørrer området omkring øjnene, hvilket fører til tab af fugt og et hurtigere udseende af rynker.

Et middel til at fjerne sminke fra øjnene tværtimod opløser kun dekorative kosmetik. Det opretholder den nødvendige balance af fugt i huden, yderligere blødgøring og fugtgivende det.

Påfør en creme omkring øjnene fra sag til sag

Personen blinker 10 000-40 000 gange om dagen. Derudover skaber ansigtsudtryk ekstra belastning for huden omkring øjnene. Kvinder udgør næsten hver dag og strækker huden. Så dette område kræver regelmæssig daglig pleje. Minimumsprogrammet er fugtighedscreme om morgenen og om aftenen. Hvis du arbejder på en computer i lang tid, vil en beroligende gel for huden omkring øjnene hjælpe dig med at slappe af dine øjne. Denne gel har en køleeffekt. Han vil hurtigt lindre spændinger og træthed fra øjnene.

Brug kun et hudplejeprodukt

For eksempel forstyrres du af mørke cirkler under øjnene. Du køber en speciel gel med en rulle til at løse dette problem – og intet andet. Sådanne værktøjer er designet til at opfylde en bestemt opgave – for at reducere mørke cirkler under øjnene. De fugtiger ikke huden og giver ikke passende pleje. Føje til disse produkter en fugtighedscreme til huden omkring øjnene.

Det er forkert at anvende en creme omkring øjnene

Mange klager over, at de ikke kan bruge cremer omkring øjnene, fordi øjenlågene svulmer. Sådanne situationer opstår på grund af ukorrekt anvendelse.

Faktum er, at enhver creme eller gel på huden kryber i en radius på ca. 1 cm. Når vi anvender cremen tæt på øjenvipper, kommer den til ciliarykonturen og ind i selve øjet. Dette medfører irritation eller hævelse.

Fløden skal påføres på de oftalmiske æsler, i intet tilfælde på det øvre øjenlåg eller sækken under øjnene, tæt på øjenvipper. Undtagelse – de midler i vejledningen, som det anbefales at anvende på det mobile øjenlåg.

Layfak: Anvend øjencreme til området af det såkaldte tredje øje. Således vil du forsinke udseendet af rynker i dette område og reducere de tilgængelige.

Stræk huden omkring øjnene

Denne handling fører også til for tidlig aldring af huden. Anvendelse creme på massage linjer, du øger effektiviteten af ​​alle pleje procedurer.

  • På ringfingeren samler vi den nødvendige mængde creme – ca. fra kamphovedet.
  • Vi fordeler mængden af ​​creme på ringfingeren på den anden side og anbringer et sted omkring øjnene.
  • Vi sætter det første punkt i øjets yderste hjørne, så – et par prikker under øjet til næsebroen – derefter fra næsebroen under øjenbryn.
  • Med lette bevægelser, uden at strække huden, gnider vi cremen i samme retning: fra yderste hjørne af øjet til næsebroen og fra næsebroen under øjenbryn.
  • Anvend ikke cremen på det mobile øjenlåg og tæt på øjenvipper.

Brug kun søvnmasker, når du rejser

Vanen med at sove med en sovende maske hver dag mindsker byrden på øjnene. Når vi sover, kommer lyset på øjets nethinde, selv når øjenlåget er lukket. Masken udelukker lys fra at komme ind i øjnene, hvilket fører til afslapning af musklerne omkring øjnene, til en dybere søvn og kvalitetsophold. Prøv, forskellen er mærkbar næsten øjeblikkeligt – du sover meget bedre og ser roligt ud.

Loading...