Hvor kan du downloade og hvordan du installerer Windows 10 Technical Preview

Det har været flere dage siden fremlæggelsen af ​​den nye Microsoft Windows ved en overraskende nummer 10. medlemsstater, der ikke har, er Windows dømt til stagnation, alt stjålet fra OS X. Hvad talte ikke om noget af dette unreleased produkt eksperter sofa! Men kritikere af strømmen gradvist dør ned, læser det er ikke så sjovt, så lad zaymomsya noget virkelig interessant og se på Windows 10 personer, med mine egne øjne. Ved ikke, hvor man skal downloade den og hvordan man installerer den? Det er ligegyldigt, fordi denne vejledning kun er lavet til sådanne situationer.

Før du begynder

Du skal forstå, at den nuværende version af Windows 10 er den tekniske forhåndsvisning. Denne version blev oprettet ikke til daglig brug, men til at gennemgå, teste og sende en tilbagemelding til udvikleren. Kort sagt, dette er en samling til teknikere, admins og avancerede brugere. Systemet kan permanent morph, noget vil blive tilføjet i den næste opdatering, noget vil forsvinde, noget vil ændre sig, noget vil stoppe med at arbejde. Dette er et råprodukt, og det kan under ingen omstændigheder opfattes som et miljø for behageligt arbejde. I det, selv russisk endnu.

MS advarer om dette og rådes til ikke at sætte TP på din primære computer, men hvis du er en af ​​de tapre entusiaster, skal du sørge for at lave en sikkerhedskopi af alle dine data (for brugere af Windows 8 og 8,1 har en speciel opsving nytte fra Microsoft) og være forberedt til smerte.

Selv hvis du sætter Windows 10 og alt synes at være i orden, husk – et øjeblik alt kan gå galt, så du skal ikke slappe af og gøre noget TP i de vigtigste arbejdsmiljø.

Systemkrav

Inden du downloader Windows 10, skal du sørge for, at den computer, som OS’en installeres på, opfylder de mindste systemkrav:

 • Processor: 1 GHz eller hurtigere.
 • RAM: 1 GB til 32-bit version og 2 GB til 64-bit.
 • Harddisk: 16 GB ledig plads.
 • Grafik: MS DirectX 9-kompatibel enhed med understøttelse af WDDM-drivere.
 • En Microsoft-konto.
 • Internetadgang.

Hvis alt er i orden, så fortsæt med at downloade.

Hvor og hvordan du downloader Windows 10 Technical Preview

Downloading Windows 10 TP er helt gratis, officiel og juridisk. Det er ligegyldigt hvad din nuværende version af Windows er, hvordan den modtages, og hvis du overhovedet har Windows.

Vi går til siden http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview og registrerer som deltager i Windows Insider. For at gøre dette har du brug for en Microsoft-konto.

Hvor kan du downloade og hvordan du installerer Windows 10 Technical Preview

I forbifarten kan du endnu en gang gøre dig fortrolig med alle nuancer af at bruge TP og igen tænke på, om du har brug for det.

Hvis ønsket ikke går tabt, accepter derefter brugeraftalen og gå til download siden.

Hvor kan du downloade og hvordan du installerer Windows 10 Technical Preview

Produktnøglen er en overhovedet: NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR.

Links er også almindelige. Windows 10 Technical Preview downloades som den mest almindelige ISO-image, som derefter optaget på en DVD-rom eller USB-stick en af ​​de hundredvis af gratis programmer tilgængelige på internettet (f.eks ImgBurn):

 • Windows 10 US English 32-bit;
 • Windows 10 US English 64-bit;
 • Windows 10 UK English 32-bit;
 • Windows 10 UK English 64-bit.

Vi har ikke brug for henvisninger til kinesisk og portugisisk billeddannelse her.

Det er fortsat at indsætte den resulterende boot disk i computeren og køre filen setup.exe.

Hvor kan du downloade og hvordan du installerer Windows 10 Technical Preview

Nyd din testning. Husk, at dette Technical Preview, og selvom brugere har rapporteret fremragende arbejde og fraværet af problemer med de spil og programmer, du har brug for at være klar til overfladen / udseende af kritiske fejl.

TP tillader dig ikke at deaktivere automatiske opdateringer, men de bliver ofte ude. Denne version vil fungere til 15. april 2015. Ca. på dette tidspunkt vil vi være tilgængelige for Windows 10 Preview for massebrugeren – meget mere komplet, stabil og slikket.

Nyttige instruktioner på Microsofts websted:

 • Forberedelse til at installere Windows Technical Preview.
 • Brug af Windows Technical Preview.