Hvor nemt er det at køre Windows-programmer på en Mac? Wineskin ansøgning

Som om vi ikke elsker deres Mac’er og OS X, kan stadig helt fra Windows ikke fraviges, og nogle gange er der situationer, hvor du har brug for at bruge en eller et andet program. Som et eksempel kan du medbringe kunder af banker, forskellige regnskabsmæssige og virksomhedsspecifikke værktøjer samt spil (hvor uden dem). Der er flere måder at køre Windows-baserede programmer på Mac – er at bruge bootcamp eller virtuelle maskiner ligesom Paralles eller VirtualBox. Men hvis du har brug for at arbejde kun med programmer, ikke bare operativsystemet, men der er en bedre måde – en vinsæk, den berømte havn linuksovodam Vin. Om det og hvordan man bruger det til at køre “Windows” -programmer i OS X, vil jeg fortælle dig detaljeret og vise i denne artikel.

* * *

Vinsæk – er Mac-tilpasning af vin, en emulator (dog ikke helt korrekt kalde ham det, fordi akronymet Vin – står for “Vin er ikke en Emulator”) eller den såkaldte kompatibilitet lag, der gør det muligt at køre Windows-programmer på nogle POSIX-kompatibel operativsystemer, herunder Linux og Mac. Bare rolig, det er ikke så svært som det ser ud og slet ikke skræmmende.

Installation af Wineskin

1. Først og fremmest skal vi downloade Wineskin fra den officielle hjemmeside. I øjeblikket er den seneste version 2.5.12.

2. Flyt den downloadede Wineskin.app til Programmer-mappen og start den.

013. Når du først starter, skal du starte den nye WS9Wine-motor, som er en komponent, der er nødvendig for at køre Windows-applikationer. Klik på “+” og vælg “Download og installer”.

044. Næste, installer “Wrapper” ved at klikke på “Opdater” knappen. Derefter vil du bemærke, at knappen “Create New Blank Wrapper” bliver aktiv.

 Installation af Windows-baseret applikation

Før du begynder, skal du sørge for, at du har en exe-fil til det ønskede program, og at det understøttes af Wineskin. I øjeblikket arbejder Wineskin ikke med alle applikationer, og du kan kontrollere kompatibiliteten af ​​dine applikationer i den officielle Wine AppDB database.

vinsæk-main-grænseflade1. For at oprette en ny indpakning (“indpakning”) skal du klikke på “Opret ny blank indpakning” og tildele det et navn. Lad os f.eks. Installere et populært Notepad ++ notesblok på Mac.

062. Wineskin, vil tilbyde at downloade “Mono” pakken, som skal bruges til .NET-applikationer. Enig og installer.

073. På samme måde skal du installere komponenten “Gecko”, som er nødvendig for at starte HTML-applikationer.

08Skærmbillede af 2014-02-24 kl. 18.32.134. Når wrapper er oprettet, skal du åbne den i Finder, højreklikke og vælge “Vis pakkeindhold”.

Skærmbillede af 2014-02-24 kl. 18.31.045. Her har vi to mapper (“Indhold” og “drive_c”) og Wineskin.app.

106. Start Wineskin.app og klik på “Install Software”.

127. Klik derefter på “Vælg opsætnings eksekverbar” og vælg installationsfilen til vores Windows-program.

148. Installationsprocessen er helt den samme som i Windows. Installer vores applikation efter vejledning i installationsguiden.

Start Windows-programmet

121. Nu skal vi teste det installerede program. For at gøre dette skal du starte vores wrapper igen, men denne gang vælg “Avanceret”.

Skærmbillede af 2014-02-24 kl. 18.57.072. Angiv stien til mappen med vores installerede program, klik på “Test Run”.

prøve3. Ansøgningen starter, og du bør se noget som dette.

Skærmbillede af 2014-02-24 kl 19.08.374. Alt. Nu kan du køre vores placering direkte fra Launchpad eller mappen Applications. For eksempel har jeg det sådan.

* * *

endelige

Hvis du har brug for et fuldt Windows-miljø, er den ideelle mulighed stadig at bruge Bootcamp eller en virtuel maskine. Men hvis du bare vil kunne køre applikationer, kan du komme med lidt blod og bruge Wineskin. Som du kan se, er det ikke så svært.

Er der nogen spørgsmål, kommentarer eller forslag? Velkommen til kommentarerne – Jeg er altid glad for at snakke og hjælpe dig, kære læsere. Bliv hos os, der er meget mere at komme!