Kalendere 5 – en ny super kalender for iOS (+ redim-koder)

Vi skriver ofte om kalenderapplikationer – dette er et varmt emne, og nu er der reelle omdrejninger. For nylig talte vi om Any Cals kalender fra skaberne af Any.DO, hvilket var meget godt. Den nye kalenderapplikationskalendere 5 til iPhone og iPad fra Odessa-teamet Readdle viste sig endnu bedre!

Begyndelsen

For det første spørger applikationen dig, hvor din standardkalender er placeret – standard eller Google Kalender. Forresten fungerede Readdle-kalenderen altid meget cool med kalendere fra Google – direkte uden krykker.

Foto 1

Efter at have valgt en kalender, vil du blive afholdt, men lidt irriterende træner, som du ikke kan gå glip af. Måske er det korrekt, fordi der er mange flotte funktioner.

Kalender

Studerende kalendere 5 mistede jeg ikke følelsen af, at mange grænsefladsløsninger blev lånt fra Any Cal. Tilsyneladende er det sådan. Men det vigtigste, de ikke tog, er stagnation. Kalendere 5 flyver bare på min 4s og arbejder med det er rigtig flot.

Særligt fine funktioner:

  • indførelsen af ​​begivenheder i forståeligt sprog med en dato og tid, der automatisk opbygger begivenheden (snart lover sådan anerkendelse af russisk frah);
  • Praktisk arbejde med timer og minutter med mere præcis indstilling af arrangementet;
  • Hurtig indstilling af flere meddelelser.

Arrangementer kan knyttes til caféer, restauranter, kontorer. Jeg kunne ikke forstå, hvor jeg kom fra, men min favorit restist fandt det med det samme.

I modsætning til Apples nye kalender i iOS 7, skifter mellem kalenderoversigter – dag, uge, måned – med et enkelt klik. Udsigelsen af ​​dagsordenen gav endelig mening. Tidligere kunne jeg ikke bruge det.

opgaver

Der er et indbygget system med enkle opgaver i Kalendere 5. Opret en opgave, tildel en deadline og om nødvendigt en påmindelse. Udfør → glædeligt slette.

Foto 13

Sådan får man kalendere 5

For en sådan stejl, hurtig og tankevækkende kalender er prisen på ansøgningen ret normal. Hvis du fortæller os i kommentarerne, end du ikke er tilfreds med den nuværende kalender i iOS, så sender vi dig en af ​​de fire indløsningskoder, som udviklerne gav os. De første fire interessante kommentarer vil få koden. Nøgleordet her er “interessant“.

Loading...