Sådan skæres folk korrekt på billedet

Hvis du beskærer et foto, der indeholder mennesker, skal du være forsigtig. Efter alt kan du skære så meget af overskuddet (efter din mening overflødigt)! For ikke at forbrænde en fotogård fra uhyggeligt hakkede billeder, tilbyder vi dig et lille snydeark. Det illustrerer de steder, der kan “drysses” på billedet, og som – det er bedre ikke det værd.

Grønne linjer er tilladte områder til beskæring. Med objekter markeret med røde linjer er det bedre ikke at kommunikere.

For eksempel, hvis du ikke beskærer billedet over albuen, skal du lade dine albuer, håndled og hænder i dit billede helt. Hvis du ser tæt på, kan du fange loven – du kan ikke afskære i leddene. Undtagelsen er knæene, men illustrationen anbefaler stadig at trimme billedet lige over knæene.

Foto skæring: guide hvordan man korrekt klippe folk i fotos

Anvend dette billede i praksis og se for dig selv, at kvaliteten af ​​fotos (selv beskåret) vil blive bedre. Det vigtigste er at observere proportionsfølelsen – så folk i det redigerede billede ikke ser amputerede. Gem dig selv dette billedfuseblad, som er nyttigt for dig, når du redigerer billeder, og når du optager.