Sådan tæller du penge ikke kun hurtigt, men også meget imponerende

For nylig observerede jeg en meget kedelig situation. Pigenkasseren forsøgte at forstå med køberen, om leveringen var korrekt givet ud. Samtaler i sådanne tilfælde er helt håbløse, så de måtte “hæve kontanter”, det vil sige at omberegne alle disponible kontanter. Det var tættere på aftenen, så provenuerne akkumulerede meget. Og alt dette hængende firma koster: sælgeren, butiksbesøgeren, administratoren, deres utilfredse næser og dyster browsere. De ville være glade for hurtigt at lukke misforståelsen, men den langsomme personsøgning af bunken af ​​sedler truer med at trække på i mange minutter.

Jeg forlod stikkontakten, og et par dage senere så jeg en yderst fascinerende video, hvor blide kvindelige fingre magisk appellerede til penge. Her er de.

Hvordan har du det? Køen i butikken vil bede om at strække en fornøjelse!

Jeg gennemgik videoen mange gange, men kunne ikke få nok af denne fingerfærdighed. I mit hoved tænkte jeg konstant på, hvor meget løn det er nødvendigt at bringe en sådan kone til at tage en kone i et par minutter? 🙂

Lidt langsomt og se på den mere almindelige teknik. Video er skudt meget bedre, og du vil ikke være svært at forstå nuancerne i bevægelsen af ​​alle fingre. Og de er involveret her lidt mere, end det forekommer ved første øjekast.

I min barndom så jeg på en sådan magi på tøjmarkedet, hvor ulovlige valutavekslere konstant skakede. De havde også en mere professionel færdighed – øjeblikkelig opløsning i mængden.

God ponta sker ikke meget. Hver beboer i det post-sovjetiske rum kender til dette. Selvfølgelig bruger ikke alle dette princip i livet, men nogle mennesker kan lide at prale af deres tilstand. Penge er en fan, og lad os gå!

Selvfølgelig kan du ikke være ivrig her, for ikke at provokere kriminel adfærd blandt fyre fra distriktet.

BONUS

Undskyld Caps Lock i underteksten, men jeg kan ikke holde tilbage mine følelser. Din opmærksomhed – seks minutter med en fantastisk handling med elementer i en thriller, en glad ende og selvfølgelig en uforglemmelig færdighed! Tag tid, det er det værd.

Noget fortæller mig, at den anden sådan maskine ikke kan findes i hele verden. Genius zlatoruchki af bankfolk og revisorer fra det sidste århundrede overføres simpelthen til æra af elektroniske tællere. Åh, kedsomhed.

Loading...