Sådan vasker du dit hår korrekt, så de bliver rene og klare i længere tid

Trin 1

Kram dit hår for at gøre det nemmere efter vask. Christophe Robin råder først og fremmest til at kaste tipene og derefter hårets rødder.

Trin to

Sæt tingene på nogle naturlige hårolie og kog dem igen. Det er godt at bruge ren mandel eller arganolie. Ideelt set skal du forlade det på dit hår hele natten, men du kan begrænse dig selv til 15 minutter. Christophe anbefaler ikke brugen af ​​aircondition, da det gør håret tyngre.

Trin tre

Brug en shampoo, der passer til din hårtype.

Farvelægeren bemærkede, at det er bedre at vaske det farvede hår med en desulfat shampoo. En shampoo med sulfat kan bruges til dem, der har umalet hår og fede rødder. Ejere krøllet hår i stedet for shampoo bør se på rengøringsbalsammen, da sådan hår er tilbøjelig til tørhed.

Ifølge Christophe Robin bruger mange kvinder for meget af et produkt. “Om en teskefuld af stoffet vil være nok”, bemærker han. Stænk shampooet og gnid det med fingrene (ikke negle) ind i hårets rødder uden at røre ved spidserne. Hovedet skal sænkes for at give hår til hår og forbedre blodcirkulationen.

Trin fire

Skyl grundigt shampooet. “Faktisk giver mange mennesker denne proces utilstrækkelig tid og må ikke vaskes helt op,” siger Christophe. “Håret skal knibe med renhed.”

Trin fem

Hvis du vil bruge klimaanlægget, skal du kun anvende det på tipene. Christophe Robin anbefaler en gang om ugen at bruge en maske til hårdybde. Vælg en maske afhængig af typen af ​​hår.

Trin seks

Bør ikke dit våde hår, da dette ødelægger deres struktur. Sådan fortæller farvelisten at tørre hår: “Sænk dit hoved og med hurtige bevægelser, som om du rammer håret med et håndklæde på begge sider.” Dette vil ikke kun lette kammen, men vil også give rødderne volumen.

bonus

Christophe Robin selv indrømmer, at hans metode til at vaske hår er en ret lang proces. Men hvis alt er gjort korrekt, så bliver du nødt til at vaske dit hoved sjældnere: to gange om ugen vil være nok.

Overdrive det ikke med tør shampoo. Det erstatter ikke dig fuld vask af hår. I stedet om nødvendigt sprøjter lidt af eddikeopløsningen (fem dråber æblecidereddike pr. 100 g vand) på fedtrødderne. I modsætning til tør shampoo forlader den ikke spor og passer efter hovedbunden.

Se på videoen, hvor Christophe selv forklarer hele processen i detaljer.

Christophe Robin Paris, en farvelist for Catherine Deneuve, Tilda Swinton og mange andre berømtheder, viser os, hvordan vi skal vaske vores hår med Elisabeth Holder of Ladurée. Han deler sin teknik, som han siger bringer ekstra glans. Det er en godbid. Kommentér med dine spørgsmål nedenfor, og NYT reporter Bee Shapiro vil spørge nogle.

Udgivet af New York Times Styles den 18. april 2017.