Som altid vinde i “sten, saks, papir”

En Gud ved, hvor mange kontroversielle situationer i barndommen blev løst ved hjælp af at spille “sten, sakse, papir”. Ja, der er et barn, der er fuld af voksne børn, der finder en nem vej ud i sekunder og et kasseret tegn. Så hvad er skjult bag fingers simple kaste: vilens vilje eller den kalibrerede strategi? Forskere ved det rigtige svar og giver deres sejre opskrift.

For nylig informerede et team kinesiske forskere fra Zhejiang University (Zhejiang University) verden om de dristige konklusioner af deres psykologiske test. Forskere fra december 2010 til marts af den nuværende udførte 5 eksperimentelle cyklusser. Hver cyklus omfattede 12 sessioner med 6 deltagere. I alt nåede det samlede antal personer 360 personer. Sexforholdet var 217: 143 med en kvindelig overvægt (kun piger blev mere aktivt optaget). En studerende eller en kandidatstuderende kunne kun deltage i studiet én gang. Folk var ude af syne af hinanden foran skærmen. Således blev verbal og visuel kontakt udelukket. Hver af deltagerne brugte fra en og en halv til to timer til 300 spil med en lejlighedsvis modstander. Incitamentet til at vinde var en lille pengepremie for hver runde vundet.

Foto af: Tomnamon / Fotogalleri
Foto af: Tomnamon / Fotogalleri

Så hvad skal du vide for at vinde? Efter at have observeret det enorme antal “slag”, fandt forskerne, at en spiller der besejrede sin modstander i det nuværende spil, er mere tilbøjelige til at gentage sine handlinger i næste runde, og med mindre sandsynlighed vil ændre noget.

På den anden side, hvis en spiller taber to eller flere gange i træk, vil han stoppe med at vise en mislykket kombination og vil forsøge at bryde præcis det mærke, der kun tillod modstanderen at besejre ham.

Så hvis spiller A havde en række tab og spiller B lige kastede saksen og dermed skære papiret A, så vil A sandsynligvis smide en sten, der vil give en god chance for at vinde, da B sandsynligvis vil holde fast den samme sejrende taktik. Opførselens psykologi er enkel: Du vinder – du ændrer ikke, du taber – du skifter.

Har du mistet? Smid det tegn, der slår det sidste vindende tegn på din modstander.

Vi vandt? Fortsæt ikke med at vise det samme tegn, men kast den sidste kombination af din tabende modstander ud.

Stadig ikke fuldt ud forstået? Her er nogle vindende strategier, der hjælper dig med at holde uovervindelig:

Hvis du vandt det sidste spil …

  • … kaste ud af stenen, gå til saksen i den næste kamp
  • … smide saksene ud, gå til papiret i den næste kamp
  • … kaste ud papiret, gå til stenen i den næste kamp

Hvis du tabte i det sidste spil (og fjenden er ikke klar over denne teknik) …

  • … kaste ud af stenen, gå til saksen i den næste kamp
  • … smide saksene ud, gå til papiret i den næste kamp
  • … kaste ud papiret, gå til stenen i den næste kamp

Hvis du tabte i det sidste spil (og fjenden er opmærksom på denne teknik) …

  • … kaste ud stenen, gå til papiret i den næste kamp
  • … smide saksene ud, gå til stenen i den næste kamp
  • … kaste ud papiret, gå til saksen i den næste kamp

Du kan lære mere om metoden til forskning i en detaljeret rapport fra kinesiske forskere til offentligheden. Selvfølgelig er den designet på engelsk og indeholder nedbrydning og formler, som ikke forstås af mennesker langt fra matematik.

Og til slut tilføjer jeg, at skylden for de fortabte biler, huse og hustruer i “sten, saks, papir” først og fremmest bør placeres på din spænding, og ikke de kinesiske sind og forfatteren af ​​disse linjer.

Har du prøvet disse tips i sagen? Måske i dit liv er der interessante historier relateret til dette spil? Del i kommentarerne.

Loading...