Hvad skal man gøre, hvis man savner flyet

Den akavede følelse, da flyet forlod uden dig …

I stedet for at forsikre dig selv om, at dette måske ikke sker for dig, skal du finde ud af, hvad du skal gøre, og hvordan du opfører dig, hvis du savnede flyet. Dette vil medvirke til at spare penge og nerver, især hvis du er ny til denne virksomhed.

Jeg kan huske, hvordan jeg for 6 år siden skulle til mit første fly i livet. Under det oplevede jeg ikke kun alle herlighederne i denne proces (nu er jeg gal nok til at flyve), men også følelserne som en person, der er sen for hans flyoplevelser.

De mest almindelige grunde til, at du kan være sent for et fly.

Har ikke tid til at registrere

  1. Sov eller bland tid / dato for afrejse.
  2. Kom ind i trafikproppen på vej til lufthavnen eller du (taxachaufføren) kan nedbryde bilen.

Hvad skal man gøre: Hvis registreringen for flyvningen allerede er afsluttet betyder det ikke, at billetten kan smides væk. Især hvis billetten allerede er købt i to retninger. Afhængig af tariffen kan du bytte den til en anden nærmeste flyvning, hvor der er ledige pladser. For at gøre dette skal du gå til tælleren på dit flyselskab i lufthavnen (hvis du købte billetten direkte) eller kontakte en mellemmand (for eksempel et rejsebureau), som det blev købt til. Virksomheden kan opkræve en straf for udvekslingen (jo billigere billetten er, desto mere kan straffen være), men det vil stadig være billigere end at købe en ny billet.

vigtigt: Denne ordning virker ikke, hvis din billet er købt til en speciel eller salgsfremmende takst og ikke kan byttes. Mest sandsynligt skal du købe en ny billet til den fulde pris. Hvis din billet har mindst en overførsel, skal alle flyvninger også fornys, da de automatisk annulleres.

Eller har tid til at tilmelde dig, men vær sent for en overførselsflyvning

  1. At gå vild i en andres lufthavn.
  2. At være sent for en overførsel på grund af forsinkelsen af ​​hans første flyvning.

Hvad skal man gøre i valgmulighed 1: Find dit flyselskabs skrivebord i lufthavnen og forklar situationen. I dette tilfælde vil samme regel arbejde – du kan bytte din billet til en anden flyvning i henhold til billetbetingelserne (med eller uden bøde) eller købe en ny.

Hvad skal man gøre i valgmulighed 2: Du kan være forsinket til flyvningen og ikke gennem din egen skyld, for eksempel hvis dit fly forlod lufthavnen med en betydelig forsinkelse, og som følge heraf havde du ikke tid til din overførselsflyvning.

To flyvninger – en billet

Hvis du har købt en fuld fly med en billet (selvom den indeholder to forskellige flyselskaber), er i dette tilfælde alle omkostninger afholdt af flyselskabet, som du var for sent til. På hvad du har ret i dette tilfælde:

  • udveksle dit boardingkort uden bøder eller sanktioner
  • gratis telefon til at ringe til familie eller venner og rapportere din forsinkelse;
  • betalt værelse på hotellet, hvis dit fly finder sted næste dag;
  • betalt frokost eller aftensmad, vand (afhængigt af længden af ​​at vente på flyet).

Du skal blot kontakte flyselskabets repræsentant og bytte din billet.

To flyvninger – to forskellige billetter

Hvis du har købt to fly særskilt, og som følge af forsinkelsen af ​​den første flyvning var forsinket for den anden, ligger ansvaret her alene for dig, da du ikke betragtes som en passager. Kontakt derfor flyselskabets repræsentationskontor og bytt din billet i henhold til billetbetingelserne.

Nyttige tips

Efter at have besøgt personligt i en sådan situation for flere år siden og efter at have lyttet til vennernes historier, vil jeg gerne dele et par tip, der kan være nyttige for andre.

Tjek dato og afgangstidspunkt

Især hvis du købte billetter i et par måneder eller seks måneder. Påmind dig selv de nøjagtige datoer for afrejse en uge før den planlagte tur, og så igen – om et par dage. Stol ikke på din hukommelse, fordi tallene kan være meget let forvirrede.

Tæl din tid med en margen

Planlægger ikke at komme til lufthavnen i sidste øjeblik, da vejen kan tage længere tid end normalt, for eksempel kan du ikke ankomme eller for sent til en taxa. Det er meget nemmere at læse en bog i venteværelset end at spilde nerveceller, sent for en flyvning.

Køb ikke billetter med korte transplantater

Hvis du er en fan af ekstreme sportsgrene, vil du gerne flyve med 30-40 minutters transplantationer. Ellers skal du vælge mellemrumene mellem flyvninger mindst 1,5-2 timer. Så du vil beskytte dig mod overdreven hast og konsekvenserne af mulige forsinkelser i afgang.

Læs betingelserne for din billetpris

Køb de billigste eller salgsfremmende billetter, skal du læse vilkårene for deres udveksling og refusion for at være klar til de penge, som det vil være muligt at foretage ændringer i deres planer.

Udforsk oplysninger om transfer lufthavne

Før afgang skal du kontrollere den terminal, du ankommer til, og hvorfra du flyver, hvor langt fra hinanden er, og hvor lang tid det tager at rejse rundt i lufthavnen (kan du gå eller skal rejse med bus eller tog). Så du vil ikke gå tabt på stedet og spilde tid på at søge efter de rigtige oplysninger, når hvert minut er værdifuldt.

Jeg håber, at disse oplysninger og råd vil beskytte dig mod sene ankomster og andre problemer under flyvningen.

Held og lykke!

P. S. Og hvis du har noget at tilføje til denne liste, velkommen i kommentarerne :-).