Sådan vælger du en god kuffert: 10 tips fra Robinzon.ru

1. Bestem med materialet: stof eller plast

To indlysende fordele stof kufferter – lavere pris og tilstedeværelsen af ​​eksterne lommer, hvor du kan lægge de små ting du har brug for under turen, og souvenirer købt i sidste øjeblik inden du rejser.

Plastkufferter normalt slidstærkt stof, bliver de ikke våde og nemme at rengøre: Tør kun af med en klud. Takket være en solid krop i en plastik kuffert kan du frygtløst transportere skrøbelige ting.

lifehack: For at gemme kuffertens udseende og beskytte det mod ridser, køb en bagagepose.

2. Vælg den rigtige størrelse

  • Lille kuffert (højde op til 59 cm) er egnet til en kort tur i flere dage.
  • Medium kuffert (højde op til 70 cm) – ideel til at rejse en person i 2 uger eller to, men i 7 dage.
  • Stor kuffert (højde 70-80 cm) – et valg til lange ture sammen og endda tre sammen med et lille barn.
  • Meget stor kuffert (højde på mere end 80 cm) – en følgesvend af familierejser. Men med en sådan kuffert kan du kun flytte på vand eller på land.

kufferter af forskellig størrelse
Kufferter Ricardo, samling Piemonte
lifehack: Bagage skalaer hjælper dig med at kende kuffertens nøjagtige vægt på tidspunktet for opsamling og distribuerer korrekt efter behov.

3. Meget vigtige hjul

Kufferter er tohjulede og firehjulede. Når du ruller en kuffert på to hjul, falder en fjerdedel af sin vægt på din hånd. En voluminøs kuffert vil være svær at bære.

Kufferter på fire hjul – let og manøvrerbart: hvert hjul er fastgjort på en separat akse og kan rotere 360 ​​grader. Men han kan kun køre på en relativt flad overflade: på ujævne områder bliver han nødt til at løfte den. Husk på den måde, at du ikke kan løfte en lastet kuffert til glidehåndtaget.

Optimal valg – en firehjulet kuffert med dobbelthjul eller baghjul med større diameter. Denne kuffert kan rulles på fire hjul på et fladt gulv, og på fortovet eller sandet vippe og rulle på to.

lifehack: Når du vælger kufferter til håndbagage, skal du huske på, at flere ting passer til tohjulsmodellen.

4. Vælg en lys eller original farve

En sådan kuffert bemærker du hurtigt på bagagebåndet, og du behøver ikke stå tæt på det i lang tid med at prøve at finde din bagage blandt snesevis af lignende. Desuden tager du ikke en andres kuffert i stedet for din egen. I filmen bliver denne historie ofte begyndelsen på et sjovt eventyr, men i det virkelige liv vil det snart medføre mange bekymringer.

Kuffert Travelite 70558 Graphix Trolley M
Kuffert Travelite 70558 Graphix Trolley M
lifehack: Før du overfører til bagagen, binder du et lyst bånd på kufferten, holder et klistermærke, hænger et adressekode eller lægger dækslet på – alt dette vil fremskynde søgningen på bagagebåndet.

5. Undlad at forsømme portplet branchen

Det er umuligt at lægge en forretnings- eller aftensdragt eller en smuk kjole i en kuffert, så når du kommer til stedet på sagen, er der ingen krøller eller folder. Du bliver nødt til at bruge tid på at kigge efter et strygejern eller en renseri for at bringe outfitet i korrekt tilstand. Udgang er kuffertens kuffert, hvor du nøjagtigt kan placere jakker og kjoler.

lifehack: Vælg en kuffert, komplet med hvilken der er et dække til tøj, eller køb det yderligere.

6. For større pålidelighed – låse

Snaps på en plastik kuffert vil beskytte dine ting fra regnen: selv en dag under en tropisk nedslidning det vil ikke falde. Takket være spænderne i kufferten er også temperaturen og fugtigheden, som du har lukket det i lang tid, bevaret.

Kuffert Samsonite D18 * 175 Aeris Spinner 75
Kuffert Samsonite D18 * 175 Aeris Spinner 75
lifehack: En af låsene har altid en kode lås. Så denne kuffert kan bruges som et sikkert i rummet.

7. For at rejse alene er det mere praktisk at tage to mellemstore kufferter, snarere end en stor kuffert

Her er nogle få fordele ved at købe to kufferter af mellemstørrelse:

  • Hver af jer kan tage et tilstrækkeligt antal ting, men du vil ikke have en overbelastning.
  • Det er mere bekvemt for alle at kaste deres lille kuffert end til en – ret tung og voluminøs.
  • To kufferter som to personlige hylder i skabet: Hver og en sætter ting til hans smag uden at irritere partneren med et rod eller tværtimod et alt for pænt arrangement. Ja, og find den rigtige ting lettere i en enkelt kuffert end generelt.
lifehack: Hvis du stadig besluttede at gå med en kuffert, skal du vælge en model med de samme halvdele eller partitioner.

8. Kan du lide at shoppe på rejse? Du har brug for en kuffert med en stigning i volumen

Fra hver rejse også medbringe en taske med køb? Vælg derefter en kuffert med en stigning i volumen: Åbn lynlåsen – og nu har du meget ledig plads. Ofte er der stofkufferter med forlængelse, men også plastmodeller kan findes.

Kuffert Samsonite 77D * 006 Caphir Spinner 80 Exp
Kuffert Samsonite 77D * 006 Caphir Spinner 80 Exp
lifehack: Hvis du kan lide shoppingture, køb en plastik kuffert lavet af stiv polypropylen. Den kan transporteres tom eller ikke fuld.

9. Den bedste mulighed for forretningsrejser er en sele

For en forretningsrejse i to eller tre dage, behøver du ikke engang en lille kuffert, fordi du vil tage en hel del ting. Hovedopgaven er at holde dem i perfekt stand. Med denne klage. I et af hans kontorer kan du sætte en kjole eller kjole på en bøjle i den anden – andre ting, fastgør dem med stropper.

Til små ting leveres interne og eksterne lommer. I nogle portrætter i stedet for foldning af dragt er specielle fyldstoffer, som ikke tillader udseende af folder.

Portefølje Ricardo 069-22 * DFL Mar Vista
Portefølje Ricardo 069-22 * DFL Mar Vista
lifehack: de fleste flyselskaber springer portfoldere i håndbagage, selv om deres størrelse er større.

10. Vær ikke nærig

Du køber en kuffert, hvis ikke for livet, så i præcis ti eller to år. Du vil ikke vokse ud af det, det bliver ikke lille eller stort, det er usandsynligt at gå ud af mode. Du vil spare ved at købe en noname-model fra kinesiske producenter, og hver tur vil præsentere overraskelser i form af et pludselig faldet hjul, en revet foring eller en lynlås. En kvalitet kuffert er en investering i fremtidig behagelig og behagelig rejse.

lifehack: Vær opmærksom på garantien, i nogle tilfælde er den 10 år gammel.

I listerne over, hvad alle skal gøre i deres liv, skal der være et punkt “Mere at rejse”. Og jeg ville have tilføjet “… og få en kold kuffert.” Køb det, selvom du ikke tager en tur snart. Når alt kommer til alt, hvis din ideelle kuffert er i skabet, vil du finde muligheden for at tage en tur for at bringe den til lys.

Jeg har brug for en kuffert

Loading...