9 aikasuunnittelutyökalua

1. Fantastic 2

Fantastinen on yksi suosituimmista kalentereista Macille ja iOS: lle. Käyttöliittymä on erittäin kätevä, nopea ja yksinkertainen, mutta kaikki toiminnot, joita voit odottaa kalenterista, ovat paikallaan. Valittavana on kaksi teemaa: valo ja pimeä. Sovellukset synkronoidaan keskenään ja toimivat paitsi kalenterin tapahtumien, myös muistutusten kanssa.

Ainoa kompastuskivi on hinta. Macin versio maksaa 2 990 ruplaa, iOS – 229 ruplaa. Mutta jos olet sidottu Applen ekosysteemin, ja oletuksena kalenteria ei sovi sinulle, niin Fantastinen 2 on paras valinta.

2. Google-kalenteri

Google on kehittänyt erinomaisen cross-platform-kalenterin. Se erottuu kauniista muotoilustaan ​​tyylikkäillä kuvilla, ja siinä on monia grafiikan näytön tilaa. Palvelussa on työkaluja tapahtumien, muistutusten ja tavoitteiden kanssa. Lisäksi se on integroitu muihin Google-tuotteisiin. Lisäksi Google-kalenteri on täysin ilmainen.

Google-kalenteri verkkoon →

3. Siirrot

Sovellus on rajattu iOS-alustalle, mutta menestyksekkäästi ilmentää alkuperäistä suunnittelun käsitettä. Siirrot on kalenteri niille, jotka työskentelevät vuorossa. Voit lisätä jokaiseen päivään enintään kaksi vuorota ja rakentaa aikataulusi tietyn ajan eteen. Sovellus voi automaattisesti vaihtaa siirtymän välillä ja muistuttaa sinua siirtymisestä uuteen aikatauluun etukäteen.

4. Siirrä kalenteri

Ja tämä kalenteri, joka tukee siirtymiä, on suunniteltu Android-alustalle. Shift-kalenterissa voit määrittää vuorottelumallit siirtymälle ja suunnitella niitä monta päivää eteenpäin. Kun olet luonut suunnitelman, voit helposti tehdä muokkauksia. Shift-kalenterin maksettu versio ei näytä mainoksia ja tukee synkronointia Google-kalenterin kanssa.

5. TickTick

Tämä palvelu yhdistää orgaanisesti tehtävien hoitajan ja kalenterin tehtävät. Suunnittelet tehtäviä, ryhmittele ne listoilla, lisää muistutuksia ja näet sitten luodun aikataulun visuaalisessa kalenteriformaatissa. TickTickin maksullisella versiolla on kalenterin eri näyttötilat: kuukausi, päivä, kolme päivää ja viikko. Palvelu on saatavilla kaikilla tärkeimmillä alustoilla.

TickTick macOS, Windows ja Web →

6. Any.do

Any.do on toinen tehtäväluettelon ja kalenterin hybridi, jonka välillä voit vaihtaa milloin tahansa. Sisäänrakennettu avustaja auttaa sinua suunnittelemaan tehtäviä tulevina päivinä. Voit jakaa ne ajan ja luokkien mukaan, lisätä muistutuksia ja muistiinpanoja. Maksulliseen versioon sisältää erilaisia ​​teemoja, tukee automaattista toistoa asioiden ja muistutuksia liittyvät maantieteellisen sijainnin.

Any.do verkko →

7. World Time Buddy

Kätevä monikäyttöinen palvelu niille, jotka tarvitsevat seurata aikaa eri aikavyöhykkeillä. Jos valitset useita asutuksia, näet kunkin näytön tarkan ajan yhdellä näytöllä. Maksulliseen versioon siirtyminen estää mainonnan ja voit lisätä yli neljä kaupunkia.

World Time Buddy Webille →

8. Tuntia

Hyvin suosittu seuranta-aika iOS-käyttäjien keskuudessa. Hän tarjoaa ajastinjärjestelmän hallitsemaan työtunteja. Yksityiskohtaisten tilastojen ansiosta tiedät, missä henkilökohtainen aika tai työntekijöiden aika kuluu. Nämä tiedot auttavat tunnistamaan virheitä ajanhallinnassa ja optimoimaan tulevan aikataulusi. Mobiililaitteiden lisäksi on saatavana verkkoversio Hours. Maksullisella tilauksella saat tarkempia tilastoja ja kykyä valvoa tiimien työtä.

Tuntia Webille →

9. ajoissa

Ajankohtainen yhdistää suunnittelun ja seurannan tehtävät. Sen tehtävät riittää järjestämään ja seuraamaan tiimityötä monimutkaisissa kollektiivisissa projekteissa. Suunnitelma suoritetaan etukäteen: näet kaikkien työntekijöiden edistyksen samassa aikataulussa. Oikea-aikainen voi yhdistää muita yrityspalveluja – se seuraa automaattisesti suorittamiaan toimintoja. Palvelu toimii tilauksen mukaan: seitsemästä dollarista kuukaudessa.

Ajankohtaista web →

Ajankohtainen Windowsille ja macOS →

10. CloudCal

CloudCal – Android-kalenteri erittäin aktiivisille ihmisille, mikä näyttää visuaalisesti kunkin päivän työllisyysasteen. Käyttäjä on aina tietoinen siitä, milloin hänen aikataulunsa on ylikuormitettu ja mihin päiviin hänen pitäisi suunnitella uusia asioita. Lisäksi sovellus hoidetaan kätevästi eleillä ja se tarjoaa useita kalentyyppejä. Ostajat maksulliseen versioon voi synkronoida CloudCal tapahtumia Trellolla Outlook, Evernote, ja muut palvelut sekä liittäen päivämäärät laukausta ja muita investointeja.

Loading...