10 taitoa, jotka ovat välttämättömiä mille tahansa työpaikalle

Jokaisessa toisessa opetusohjelmassa hakijat kirjoittavat, mitä he ovat luovia ja kunnianhimoisia ja kuinka paljon he haluavat työskennellä vain yrityksen eduksi. Puolet näistä taidoista lisätään painolastia varten, mutta tavanomaisten taitojen joukossa on myös niitä, jotka ovat hyödyllisiä kaikille.

10. Kyky ilmaista ajatuksia kirjallisesti

Ammattitaito. Kyky ilmaista ajatuksia kirjallisesti
flickr.com

Meillä on niin paljon copywriters, journalists and writers, joten miksi sinun pitäisi oppia kirjoittamaan, jos teoksesi tekstien kanssa ei ole millään tavalla yhteydessä? Vihje: 36% työnantajista, portaalin hh.ru mukaan, ei saa haastatteluja, eivätkä edes harkitse jatkamista, jos kansilehdestä tehdään virheitä. Eli et tule kutsumaan sinut, jos näet, että olet kuvannut “toimiva”.

Kahden sanan yhdistämisen epäonnistuminen voi tulla seinää parannuksen polulla. Aloitteleva insinööri voi työskennellä vain rautaa useiden vuosien ajan. Esimerkiksi johtajan työ ei ole niin paljon kehitystä kuin johtaminen. Niinpä on tarpeen kirjoittaa kirjaimia, muistiinpanoja, tehtäviä, raportteja … ja heittää kaikki voimat äidinkielen opiskeluun säilyttääkseen uuden paikan ja palkan.

9. kyky puhua

Ammattitaito. Kyky puhua
flickr.com

Ajatusten ilmaisu suullisesti kulkee käsi kädessä edellisen arvosanan kanssa. Ja keskustelutaidot auttavat paitsi työssä. Jos sinulla on velvollisuus tehdä esityksiä tai pitää kokouksia, niin lukutaitoinen puhe on välttämätön edellytys työstä. Ja jos istut toimistossa tai laboratoriossa hiljaisuudessa, kyky puhua mahdollistaa sopeutumisen työelämään nopeammin. Ihmiset hiljaiset ihmiset pitävät vain muita synkkiä ihmisiä, eikä kovin paljon.

Osoittaaksesi, että voit puhua, sinun ei tarvitse sanoa runoutta tai keskustella jatkuvasti. Suullisen viestinnän säännöt ovat erilaisia:

  • Hymy.
  • Kyky kuunnella keskustelukumppania eikä keskeyttää.
  • Valitus nimestä.
  • Yksinkertaiset ja kattavat vastaukset kysymyksiin.
  • Kyky johdonmukaisesti ja loogisesti ilmaista tosiasiat.

Itse asiassa kaikki. Älä yritä vitsiä, jos et ole koskaan yrittänyt itsesi ennen koomikkoa.

8. Itsevarmuus ja sitkeys

Ammattitaito. Itsevarmuus ja sitkeys
probomond.ru

Näyttää siltä, ​​että itseluottamus on luontainen luonnetta. Hän joko on tai ei ole. Itse asiassa se voidaan pumpata.

Se tarvitsee sinua enemmän kuin työnantaja, sillä ilman terveellistä annosta et voi rakentaa urakehitystä. Sovi kaikkien kanssa ja kuuntele muiden ihmisten ohjeita helposti kaikille muille kuin sinä. Uskottavuus itsestänne saavuttaa jokin asia on aina totta. Luottamuksen ja ylimielisyyden välillä on kuitenkin rivi, joten älä yritä näyttää kuinka jyrkkä olet, suoraan haastattelussa. Opi asteittain, ja haastattelun jonossa yrität ainakin tasoittaa selkääsi.

7. kyky hallita aikaa

Ammattitaito. Ajanhallinta
flickr.com

Tämä on yksi tuottavuuden kulmakivistä. Vaikka et ole kiinnostunut tästä aiheesta, on silti välttämätöntä työskennellä – eli tuottaa työn tuotetta, joten aika jaetaan mielessä.

Tilastojen mukaan vain sosiaalisissa verkostoissa päivässä kestää keskimäärin kaksi ja puoli (!) Tuntia. Lifhackerissa voi löytää paljon materiaalia tästä aiheesta, että artikkeleiden lukeminen voidaan rinnastaa yliopistokurssiin.

Tietenkin indikaattorit ja bonus eivät riipu pelkästään siitä, miten osaat aikataulun. Mutta tiedät paremmin, mihin viettää aikaa, vapautettu toimivaltaisen suunnittelun tuloksena.

6. Viestintä ammatillisen yhteisön kanssa

Ammattitaito. Viestintä ammattilaisen kanssa
flickr.com

Itse asiassa tämä taito on lähes mahdotonta löytää työnhakijan vaatimusten luettelossa, koska harva ihminen näkee suoraa yhteyttä ammatillisessa yhteisössä tapahtuvan viestinnän ja työn välillä. Mutta se voi vaikuttaa työhön. Jos esimerkiksi olet mukana kehittymässä olevasta alueesta ja haluat jatkaa edistymistä, sinun on jatkuvasti opittava muilta. Ja jos osallistut alan konferensseihin, sinulla on mahdollisuus löytää asiakkaita ja kumppaneita. Lisäksi yhteisön tietämys mahdollistaa asiantuntijoiden löytämisen ja heidän kuulemisensa.

5. Johdatus teknologiaan

Ammattitaito. Johdatus teknologiaan
fishki.net

Valitukset kirjanpitäjien ja ylläpitäjien vastustuksesta ovat yhä suosittuja, outoa. Oletetaan, että tekniikan kanssa käytävän viestinnän kokemus on nykyään poikkeuksetta.

Ja jos tulet toimistoon, sinun on selvitettävä ensimmäisenä päivänä, jolloin yritys tallentaa sähköisiä asiakirjoja ja missä messengerosastot viestivät keskenään. Kyllä, ja käänny tekniseen tukeen sanoilla “En tehnyt mitään, se on kaikki hänelle”, osoittaa roikkuu tietokone on jo kestämätön.

Ja mitä paremmin kommunikaatiotaidot teknologialla, sitä enemmän mahdollisuuksia sinulla on uran kasvulle. Ei ole tarpeen muuttaa puomi, mutta perusteet tarvitaan ilman.

4. Kriittinen ajattelu ja ongelmanratkaisutaidot

Ammattitaito. Kriittinen ajattelu ja ongelmanratkaisutaidot
flickr.com

Työskentely tiukasti ohjeiden mukaan voi monille, mutta todella herkullisille ja kannattaville projekteille ja kannoille mennä niille, jotka osaavat tarkastella asioita epätavallisella kulmalla ja ratkaista nopeasti monimutkaiset ongelmat. Tämä taito yksinään voidaan tehdä ammattinne mukaan, ja jos kyky nopeasti löytää pistorasiaan liittyy muita ominaisuuksia, niin sinulla ei ole hintaa.

3. Myyntimahdollisuus

Ammattitaito. Kyky myydä
flickr.com

Ei, ei, ei, siinä mielessä, että kaikkien pitäisi etsiä asiakkaita ja olla kylmän puhelun päälliköt. Sinun tarvitsee vain tavata. Esimerkiksi, kun puhutaan palkkojen nostamisesta tai tulevan palkan suuruudesta. Opi myymään aikaa ja saada mukavuutta palkkana. Sinun on oltava hyvä elinkeinonharjoittaja lykätä määräaikaa, sopia projektin muutoksista, joita ryhmä ehdottaa tai sopia etätyöstä.

2. kyky työskennellä tiimissä

Ammattitaito. Kyky työskennellä tiimissä
flickr.com

Mahdollisuus työskennellä tiimissä viime vuosina, kaikki rekrytoijat näyttävät olevan pakkomielle. He haluavat nähdä tiimityöntekijöitä jopa ammateissa, joissa yksittäinen työ on tärkeä.

Tiimityö, kuten muutkin luettelon kohteet, on kuitenkin mahdollisuus urakehitykseen. Vaikka et pyrkisitte johtamisasemaan, tiimin yhteisten tavoitteiden ymmärtäminen inspiroi intensiivistä työtä.

1. Tunne älykkyyttä

Ammattitaito. Emotionaalinen älykkyys
Shot elokuvan “Guest from the Future”

Tämä on tärkein ei-ydinosaaminen, joka auttaa elämään ja työskentelemään. Älykkyys on tietosi ja kykysi työskennellä tiedon kanssa, tunne-tunne on kyky soveltaa tietosi todellisissa tilanteissa. Empatia auttaa vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja mikä tärkeintä – sitä voidaan myös kehittää.

Loading...