5 правила на Selfie в Instagram

Всички ние отдавна сме непоправими нарциси. Днес нарцисизмът и желанието за споделяне на автопортрет с всички познати не предизвикват объркване и виновност. Но нека най-малкото да го направим разумно. След като всички изображения с таг # Аз # самоснимките # samsebya # samofoto, #me, #selfie стана твърде много, и Instagram често прилича на училищен конкурс “Кой е по-хладно.”

1. Забравете за Selfie, ако сте на възраст над 21 години

Защо точно 21 години? Това е възрастта на мнозинството в Съединените щати. И Америка в случая на Instagram действа като тенденционер.

Ето защо, ако сте на възраст над 21 години, вие сте твърде стари, за да използвате автопортрети, за да събирате хъски и да разкажете новините. Нова прическа? Това е чудесно! Нови чаши? Веднага в студиото! Незабавен мустак? Определено пост! И вие ли сте? Оставете го на тийнейджърите и поставете фотоапарата на място!

Изключение от правилото са фешън блогърите, моделите и всички, които изкарват прехраната си по външен вид.

2. Направете добри подписи за себе си

Никога не пишете нещо като:

  • Сондиране (тръби).
  • Проучвания (Проучване).
  • Време е за сън (готов за легло).
  • Добро утро! (Добро утро!)
  • Обучение (Натискане на фитнес).
  • Работете по-усилено, играйте по-трудно (Работете здраво, играйте силно).

Ако не влезете в подробности, просто попитайте себе си: “Какво би направил Ким Кардашиан?” И правете обратното.

3. Създаване на автопортрети в разумни граници

Selfi като заплата: по-голямата част от нея се издава само два пъти месечно (авансово плащане + салдо). Не сте забравили, че в потребителския профил снимките се показват като мрежа от само 12 квадратни визуализации? Така че, сред тях не трябва да има повече от двама от себе си.

4. Престанете да гледате глупаво

Няма устни с вдлъбнатина. Без ирония “Всички кобури”. Няма снимки, за които твърдиш, че спиш. Не плакайте деца на заден план. Ако не спазвате тези условия, приятелите ви имат пълно право да ви се смеят.

5. Бъдете откровени

Демонстрирайте истинските им емоции не са забранени. Трябва да признаете, че наистина искате да кажете с вашата снимка. Например, на снимка без риза, подписът “Погледни моята напомпана преса, момчета” се побира много по-добре от “LOL, имам мръсно огледало в банята си”. Бъдете честни. Да казваш истината не е лошо.

Прочетете още:

  • Как да направите сами себе си, които не ви харесват само →
  • Защо SELFI не е знак на нарцисизма →
  • 40 Instagram филтри и как да ги прилагате по-добре →
Loading...