6 сайтове, които ще ви заместят с фитнес инструктор

Когато чуем от всички страни, че компютърът е опасен за здравето ни, това е вярно. Но не всички.

Всъщност компютърът може да бъде не само бавен убиец, но и спасител. И за да го докажем отново, искаме да ви запознаем с няколко ресурси, които ще ви помогнат да станете по-силни, по-тънки и красиви. Интересувате ли се?

Основният критерий за избор на сайтове за тази колекция беше тяхната задължителна и неоспорима полезност и простота. Не е нужно да минавате през досадна регистрация тук, да попълвате въпросници и да правите планове за обучение. Тук всичко е много по-ясно: правите няколко кликвания и можете да започнете да тренирате веднага.

FITNESSBLENDER

FitnessBlender

Този сайт ни предоставя пълна и безплатна употреба на няколко стотин различни физически упражнения. За да намерите нужното, има удобна система от филтри, с която можете да избирате комплекси, насочени към определена група мускули, изискващи различно оборудване или извършване без него, с различна сложност и т.н.

Самият урок е специално записано видео, което демонстрира техниката за извършване на упражнения. Много се радвам, че следващото е отброяването на минало и оставащо време, показва се калориен брояч, се показва следното упражнение и т.н. С една дума, този видеоклип за функционалност не е твърде различен от специализираните фитнес приложения.

FitnessBlender.com

FATCATWORKOUT

Fatcatworkout.com

Седем-минутно обучение стана изключително популярно след силна публикация в Ню Йорк Таймс, за което пишехме в тази статия. Какви са единствените варианти за този комплекс, които не сме виждали, но с мрачна дебела котка все още не е изпълнено. С изключение на главния герой, всичко останало тук е доста сериозно тествани упражнения, познат модел на изпълнение и, както винаги, отличен товар върху мускулите на цялото тяло.

Fatcatworkout.com

BODYROCK.TV

bodyrock.tv

Бързо, интензивно и отлично трениране на мазнините. Ако искате да практикувате по тази система, тогава специален сайт, както и канал в YouTube, ще ви помогнат да постигнете желаните резултати. Да, това обучение е спиращо дъха. И също така и на вида фитнес инструктори. 🙂

Новите видеоклипове се пускат редовно, с интервал от не повече от седмица. За съжаление, на сайта, представянето на материала изглежда малко хаотично. Затова ви препоръчваме да се абонирате веднага за канала на YouTube, за да не пропускате нови тренировки.

bodyrock.tv

РАБОТНИЯ ТАЙМЕР

РАБОТНИЯ ТАЙМЕР

Ако сте ангажирани с метода за интервално обучение, но все още нямате специален таймер, този сайт може да се използва в такава роля. Трябва само да посочите броя и продължителността на интервалите и да кликнете върху бутона “Отиди”. След това таймерът ще ръководи вашето занимание не само с помощта на екранни екрани, но и с гласови команди.

workout-timer.appspot.com

ТРУДОВИ РАБОТИ

Darebee.com

Появата на сезона на лятната ваканция – е време да направите цифрова детоксикация и да се отпуснете от електронните джаджи. Ако и двамата искате максимално да втвърдите тялото си, изтеглете и отпечатайте специална илюстрирана програма от класове, проектирана за 30 дни. Една страница – един ден – един комплекс, а след месец просто няма да се разпознаете.

Между другото, на същия сайт ще намерите повече от 80 отделни упражнения, така че определено да намерите нещо, което да ви хареса.

Darebee.com

WORKOUTLABS

workoutlabs.com

И накрая, ако готовите комплекти упражнения не ви харесват и искате да тренирате във вашата система, този сайт ще ви помогне да подготвите собствената си програма и да я отпечатате на хартия. Един прост конструктор улеснява създаването на оформление, добавянето на необходимите упражнения, уточняване на броя на подходите и повторенията, след което се качва на компютъра ви в PDF формат.

workoutlabs.com

Знаете ли сайтове, които смятате за достойни за споменаване в този преглед? След това добре дошли в коментарите!