Integram ще добави Slack функционалност към Telegram

Онзи ден безплатна услуга за организацията на работата на компании и разработчици, Slack обяви хакерство, което се случи през февруари 2015 година. Известно е, че нарушителите са имали неоторизиран достъп до база данни с потребители за около четири дни. В момента достъпът им до системата вече е блокиран, но за някой може да се превърне в сериозен аргумент за преминаване към двуфакторна автентификация или алтернативи за търсене на инструмент за решаване на подобни проблеми.

При тези обстоятелства освобождаването на Integram се оказа много полезно. Всъщност това е само специално програмирана потребителска бот телеграма, която трябва да добавите към чата на вашата група. След това ще получите автоматично съобщение с инструкции и универсална връзка за по-нататъшно персонализиране.

Integram досега работи само с GitHub, BitBucket и Trello. В бъдеще разработчиците обещават да внедрят поддръжка за повече услуги от трети страни. За да конфигурирате едно и също изпращане на сигнали до телеграмата, че в Trello някои карти са променени или са добавени нови, това е възможно при две кликвания.

Освобождаването на Integram не остана незабелязано от разработчиците на телеграмата. Съвпадение, но в същия ден компанията представи актуализация за бета версията на своя клиент за OS X, която реши проблема с покана на контакти в чата на своя потребител. Ако обаче все още не сте получили актуализацията или ако тази функция не работи в клиентския ви клиент, за да добавите @integram, първо трябва да създадете частен диалог и да напишете всяко съобщение там. В отговор ще получите данните за контакт на услугата, която трябва да прехвърлите в списъка си с контакти.

С поглед към редовни подобрения и нововъведения, простота, удобство, функция за съхранение на облак, възможността за групови разговори и много други предимства, във връзка с долната Отпускане Телеграма Integram главно на броя на поддържаните услуги на трети страни. Integram вече обяви откритостта на своя API, което означава, че техният списък скоро ще бъде допълнен с нови имена.

Телеграма Уеб