В Yandex.Muzyke вече можете да качите вашите песни

В услугата “Yandex.Muzyka” можете да изтеглите вашето съдържание. Можете да получите достъп до музикални композиции, качени от потребители, за общо слушане. Приблизително същия модел се използва в социалната мрежа “VKontakte”, която придобива за сметка на тази огромна музикална колекция.

Представители на компанията “Yandex” казват, че новата функция е предназначена да улесни живота на начинаещите художници, които искат да споделят работата си. И обикновените потребители трябва да се радват да могат да изтеглят своите местни колекции в облака и да имат цялата му музика на едно място.

За да качите музиката си в облака “Yandex”, изпълнете следните стъпки.

 1. Кликнете върху връзката “Моята музика” горе вдясно на услугата.
 2. Отворете секцията “Плейлисти”.
  «Yandex.Music» 1
 3. Кликнете върху бутона “плюс”, за да създадете нов плейлист.
 4. Дайте на плейлиста известно име и кликнете върху бутона “Зареди песен”.
  «Yandex.Music» 2
 5. След изтеглянето на файлове услугата ще сканира своите маркери и след няколко минути те ще се появят във вашата библиотека.
  «Yandex.Music» 3

Все още не сме наясно с ограничения за броя на изтеглените песни, размера на един файл и броя на възпроизвежданията. Надяваме се, че в “Yandex.Muzyke” те просто не съществуват.

В този случай услугата ще бъде отлична алтернатива за социалната мрежа “VKontakte”, която някои потребители използват само като хранилище за облачна музика.

Loading...