10 legrosszabb újévi ajándék: mi jobb, ha nem költenek pénzt

1. Ajándékok az év szimbolikájával

legrosszabb ajándékok az új évhez: ajándéktárgyak az év szimbólumaival
Személyes alkotások / Flickr.com

A keleti naptár 2017-es szimbóluma a kakas. Ez azt jelenti, hogy a boltok polcai csimpánzok és csirkék szobrocskával burkolnak. Gyönyörű, olcsó és így a témában. Csak egy probléma van. Hol helyezzük a tavalyi majmokat?

Az év szimbólumaival ellátott ajándéktárgyak – a leginkább futó és a leginkább haszontalan ajándék, ami több problémát okoz, mint örömöt. Hol kell elhelyezni? Ki porítja a port? Hol kell megtisztítani, amikor az év vége? És a leginkább sértő, akkor nem kapnak csak 12 év után.

kompromisszum: csak újévi ajándéktárgyak. A Porcelán Mikulás és egy hógolyó legalább évente használható.

2. Mime gyertyák

legrosszabb ajándékok az új évre: gyertyák

Gyertyák – a második a banális ajándékok minősítésében. Rosszabb, mint egy aranyos gyertya, vagy egy gyertya-hópehely csak az év szimbóluma formájában gyertya lehet.

A díszítő elemeken kívül ez az ajándéknak nincs semmiféle funkciója, mert gyönyörű gyertyák gyakran és kegyelmet kelt.

Nem értem az ilyen ajándékokat. Gyertyák állatok vagy Mikulás formájában. Nos, hogyan égő? Huh!

Maria Verhtseva
kompromisszum: hagyományos gyertyák egy gyönyörű gyertyatartóban. Ezeket az újév asztalára lehet helyezni a légkörben.

3. Képkeretek és fotóalbumok

legrosszabb ajándékok az új évre: fényképkeretek és fotóalbumok
Jen Morgan / Flickr.com

Az 1990-es években, amikor mindenki szappanos ételekből készült fényképeket nyomtatott, valójában ajándékozott ajándékokat. De manapság legtöbb ember beolvassa és tárolja a képeket a számítógépen. Ezért a te ajándékod várja az irigylésre méltó sorsot – lefeküdni és por a szekrényben.

Most a falakat fotókkal díszítik, hogy szokatlan részleteket mutassanak a belső térben. Egy kompozíció összeállításához a kereteket szín és méret alapján kell kiválasztani. Próbáld kitalálni!

kompromisszum: egy igazolás a stúdió fotózásra. Egy személy szokatlan pozitív érzelmeket és gyönyörű képeket kap a memóriához, és hogyan tárolja őket, hagyja magát maga eldönteni.

4. Sokoldalú ruhásszekrények

Mindenki tudja, hogy nem szabad ruhát adni, ha nem ismeri az ajándék méretét és ízét. De amikor a pántok, kendők, kesztyűk és egyéb kiegészítők vannak, ezt a szabályt valamilyen oknál fogva elfelejtették. Nos, mit? A dolgok univerzálisak – minden illik. Nem számít, milyen!

A leginkább sikertelen újévi ajándék, amelyet kaptam, nadrágszíj volt. Nem tetszett, és valahogy nem számítottam rá, hogy megtalálja a karácsonyfa alatt.

Artem Kozoriz

És sok ember valamilyen okból azt gondolja, hogy rokonai nem tudják magukat zoknit és bugyit vásárolni, és ezeket a pótolhatatlan tárgyakat a háztartásban szinte minden ünnephez adni – február 23-tól újévig.

Miután bemutatták a szilveszteri nylon zoknit szilveszterkor. Nem tetszett, mert lila nylon zokni volt.

Anastasia Pivovarova
kompromisszum: pénz. Engedjen meg egy ruhát az ízlésedért.

5. Kozmetikumok

A bőrtípus, az életkor, az allergiák jelenléte, az illatok érzékelése, a márka – a kozmetikumok kiválasztásakor annyit kell tekintetbe venni, hogy jobb, ha egyáltalán nem adjuk meg. De az újév alatt olyan sok kozmetikai készlet található a gyönyörű csomagokban az üzletekben, hogy nehezen lehet kísérteni. Különösen azért, mert a belseje általában minden nap elhagyja a kozmetikumokat – géleket, samponokat, lotionokat. Talán meg fog tenni!

Egy barátom egyszer adta nekem egy krémet a test számára a csokoládé illatával szilveszterkor. Tudta, hogy szeretem a sminket, de nem tudtam, hogy a kozmetikumokat a csokoládé illatával gyűlölöm. Kár volt, maga a krém is rendben volt, a márka tisztességes.

Maria Sherstneva
kompromisszum: tanúsítvány a kozmetikai boltban. Ha egy lány szeret sminket, hagyja, hogy a megfelelő orvosságot választja.

6. Háztartási hasznosság

legrosszabb ajándékok az új évhez: háztartási hasznosság
Peppysis / Flickr.com

Az édesanyám tavaly adott nekem egy mopot. Valóban egy mikroszálas könnyű mopot akart, és örült is. De a dicsőítő szavai: “… és az Újévi tisztesség és rend uralkodik a te házadban”, – sértődött. Mielőtt piszkos volt?

Sütőedény, vasalódeszka, fúró – mindez hasznos a mindennapi életben, de ajándékként is felfogható. Légy óvatos! A fa alatt csak egy embert helyezzen el, akiket előítélet nélkül, ami valóban nagyon szükséges.

És még több. Ne költs pénzt a konyhai órákra, énekes órákra, csoda masszírozókra és más haszontalan eszközökre. Senki sem igényli őket. Tegye le magának ezt.

kompromisszum: adja meg a háztartási ajándékokat a jobb mártással. Például: “Engedje meg, hogy a következő évben ezzel az élelmiszer-feldolgozóval a lehető legrövidebb időn belül menjen főzni!”.

7. Ízmentes édességek luxus csomagolásban

legrosszabb ajándékok az új évre: ínycsiklandó finomságok a luxus csomagolásban
Robert Couse-Baker / Flickr.com

Az újév előestéjén minden lépésben cukrász készleteket adnak el. Olyan fényes külső és annyira íztelen belül. Sajnos a gyönyörű címke gyakran elrejti a növényi olajokat, festékeket és tartósítószereket. Megpróbálod ezt a cukrot, és nem fogsz inni teát.

A leghasználhatatlanabb ajándék egy cukorka. Mindig íztelen édességek. És mivel nem szeretjük az édeset a családunkban, ezek a készletek a nyár előtt állnak.

Maria Sherstneva
kompromisszum: természetes csokoládé, még intelligens csomagolás nélkül is.

8. Naplók és naptárak

legrosszabb ajándékok az új évhez: naplók és naptárak
Will Keightley / Flickr.com

Hány ember még papíralapú naplót és naplót használ?

A papírtervezést az elektronikus tervezés váltotta fel. Mi még kényelmesebb: a kalendárium átkattintása vagy egy gomb megnyomása az okostelefonon; Megtartom a feladataimat a kézzel írt listáról vagy e-mail értesítéseket kapok?

A legrosszabb ajándékok az emlékezetemben egy jegyzetfüzet és egy toll, amelyet egy pedagógiai konferencián tartanak. És szintén Ozhegov szótár. 🙁

Lydia Suyagina

Az ilyen ajándékok csak a Bullet Journal rendszer követői és a papírhordozók betöltőinek felelnek meg.

kompromisszum: ha már megad egy naptárat, akkor egyedi tervekkel; ha naplót adsz, akkor jó státuszú, jó borítóval és papírral.

9. Ajándék egy viccgel

legrosszabb ajándékok az új évhez: vicces ajándékok

Néhány ember véleménye: nem számít, mit adni, fontos – hogyan. Igen, ugyanazok az emberek, akik mulatságos feliratokon pólókon mennek, és nem pénzt keresnek a viccekért, mint az érmék a döntések meghozatala érdekében, a kockákat a Kamasutrával és más ostobasággal.

Ha a barátai is tetszenek ezeknek a dolgoknak, akkor semmi probléma. Ha nem, akkor ne sértse meg, ha a tehetséges alkoholtartalmú vagy kesztyű egy valódi embernek a kukába kerül.

Egyes ajándékok, több eredetiség, mint maga az ajándék. Egyszer úgy kaptam valami olyat, mint egy alma, amely a vízbe való bemártás után apró, nagyon apró (!) Törülközővé vált.

Maria Verhtseva
kompromisszum: egy ajándék, amit maga készített. Nagyszerű lehetőség arra, hogy bemutassa, mennyire jól ismeri és értékeli a tehetségeseket.

10. Ajándék, amely nem felel meg a várakozásoknak

legrosszabb ajándékok az új évre: olyan ajándék, amely nem felel meg a várakozásoknak

Nincs semmi szörnyűbb, mint egy olyan ajándék, amely nem egyezik a várakozásokkal. És rendben van, hogy az adományozó nem tudna a vágyairól. De amikor csak “eldöntötte, hogy az ízlését választja” … Az az érzés, amikor álmodsz a hetedik iPhone-ról, és kapsz egy gyertyát az év szimbólumával.

Csalódás az ajándékban, ami velem maradt gyermekkor óta. Évekkel a 14-es évben valóban egy zöld körömlakkot akartam. Láttam őt a ház közelében lévő üzletben. Anya minden erejével alátámasztotta, majdnem bejutott a boltba, biztos volt benne, hogy megkapom az új évet. És adtak nekem egy koporsót ékszer számára. Hűvös volt, hosszú ideig használtam. De nem lakkozott … még reménységgel is belenézettem – hirtelen a lakk belsejében! 🙂

Maria Sherstneva
kompromisszum: menjen el a boltba az ajándékot választó személyhez. Hadd mutassa meg, amit akar.

És milyen ajándékot az Új Évet tartasz a legszörnyűbbnek az életedben? A megjegyzésekben folytassuk az anti-minősítésünket.