Meizu je uveo novu fitness narukvicu

Prezentacija je održana pod motom “Break the habit”, koji se može prevesti kao “Riješite se navika”. I ovdje postoje dvostruke misli. Ili Meizu želi da prestanemo sjediti na licu mjesta i kretati se više, ili je li ubrizgavanje u smjeru izravnih konkurenata.

Xiaomi Mi Band ima ludu popularnost ne samo u Kini, već i izvan nje. Naravno, Meizu osjeća veliku potražnju i ne mrzi se boreći se za njegovu tortu. Ali za to vam treba uređaj koji će barem biti dobar. Čini se da je Meizu Band prikladan za ovu ulogu.

Meizu Band

Meizu je ispitao 300 varijanti narukvice i naslagao na monolitnom dizajnu s glatkim obrisima: OLED zaslon s malom potrošnjom energije ne izlazi iznad remena. Naprava ispunjava IP67 standard, to jest, možete se tuširati, igrati u blizini vode i igrati se sportom.

Zaslon je osjetljiv na dodir. Na zaslonu se prikazuje vrijeme, broj koraka, potrošnja kalorija i ostali podaci u stvarnom vremenu.

Meizu Band značajke:

  • Fitness tracker prati noćni san i njegove faze kako bi ispričao o kvaliteti ostatka i ponudio nekoliko savjeta o tome kako učinkovitije vratiti snagu.
  • Meizu Band prati dugu neaktivnost s radom u sjedećem položaju i podsjeća da je vrijeme za opuštanje glave i mišića – kako bi se raspršili stres.
  • Narukvica je opremljena fotoelektričnim senzorom brzine otkucaja srca. Djeluje ručno i automatski, uključujući tijekom spavanja i tjelesnih aktivnosti. Meizu Band alarmi s vibracijama ako otkrije da puls prelazi predodređenu granicu.
  • Meizu Band prenosi podatke na mobilnu aplikaciju za Android i iOS. Nakon usklađivanja s pametnim telefonom, fitness tracker će vas obavijestiti o pozivu ili događaju, probuditi se u određeno vrijeme i pomoći vam da pronađete prijemnik.

Meizu tvrdi da će točnost senzora i softverskih algoritama zadovoljiti profesionalne sportaše. Oni će moći vježbati s punim pouzdanjem da narukvica hvata svaki njihov pokret.

Meizu Band: Značajke

Specifikacije Meizu Band:

  • Materijal: poliuretan visoke temperature (TPU), kopča od nehrđajućeg čelika.
  • Težina: 20 g.
  • Dimenzije: 58 × 16,2 × 11,8 mm.
  • Duljina rukavca: 150-195 mm.
  • Radno vrijeme: 15 dana (automatsko otkrivanje impulsa), sedam dana (ručno određivanje impulsa).

Uređaj će se prodavati već 8. prosinca po cijeni od 299 juana, što iznosi oko 33 dolara.

Loading...