Kuinka paljon sinun pitää seistä baarissa

Lankku aloittelijoille

Jos olet juuri alkanut harjoitella, 30 sekuntia palkista riittää. Ensimmäisenä päivänä teet neljä sarjaa 30 sekuntia joka päivä ja yritä lisätä muutaman sekunnin lähestymistapaan joka päivä.

Älä aja ajoissa, ennen kuin opit oikeaan asentoon.

Olkapäät tulisi sijoittaa yläpuolelle ranteiden (kyynärpäiden yläpuolelle, jos et baarissa käsivarsien), jalat suorana, alaselkä ei roiku. Baarissa on tarpeen säilyttää vahva veto, purista pakarat ja kiristä lantiota eteenpäin, varsia päin.

Jos 20 sekunnin kuluttua rentoutat pakarkaa ja vyötärö alkaa “putoaa”, ei ole mitään järkeä pitää bar pidempään. On parempi levätä hetken, ja sitten taas tehdä baari, jossa on täydellinen tekniikka.

Laatikko edistykselliseen

Tohtori Stuart McGill, asiantuntija takaisin biomekaniikasta, väittää3 Kuntotestit Sinun pitäisi pystyä läpäisemään , että kaksi minuuttia on erinomainen tavoite vakiopalkissa kyynärvarsien kohdalla. Jos pystyt pitämään oikean paikan kahden minuutin ajan, sinulla on voimakas kortikaalihakset.

OpiskelijatutkimusKuntotasot tasoharjoituksessa Linfildskom yliopistolla, johon osallistui 168 vapaaehtoista, osoitettiin, että opiskelijat voivat pitää baari keskimäärin 1 minuutti 30 sekuntia, ja opiskelijat – 1 minuutti 46 sekuntia. Näiden tietojen perusteella, Tutkijat päättelivät, että kestää yli kaksi minuuttia – erinomaisen tuloksen.

Tietenkin kaksi minuuttia ei ole absoluuttinen ennätys koulutetulle henkilölle.

Vuonna 2016 perustettiin Kiinasta tuleva Mao WeidongPisin aika vatsan lankakohdassa maailmanennätys levyllä kyynärpäät – 8 tuntia ja 1 minuutti. Nauhoita naisten joukossaPitkä aika vatsan lankakohdassa (naaras) vuonna 2015 Maria Kalimera (Maria Kalimera) – 3 tuntia ja 31 minuuttia.

Tavoittaminen kahdessa minuutissa, voit lisätä monimutkaisuutta harjoituksen: seisomaan yhdellä käsi ja jalka, lisätä liikettä, vastus, painoa takaisin ja enemmän. Voit ainakin päivittäin suorittamaan erilaisia ​​hihnoja, jotta liikunta et kyllästy.

Tietenkin voimme pysähtyä klassisessa baarissa, tuoda aikamme maksimiin ja asettaa uuden ennätyksen, ellei maailma, ainakin henkilökohtainen. Jotta et tylsistyisi, ehdotan osallistua Lifehackerin lukijoiden kilpailuun.

Haaste Lifehackerilta

Yritin seisoa kyynärvarren baarissa niin pitkään kuin mahdollista. Tulos oli 3 minuuttia ja 15 sekuntia. Vilkaisu alkoi jonnekin puolitoista ja kahdesta minuutista.

Jaa videosi palkin kommentteihin artikkeliin. Käytin WodProof-sovellusta ajastimella ruudulla. Katsotaan kuka kestää pisimpään.

Loading...