10 необичайни подаръци за 8 март

8 март идва и всички жени чакат необичайни подаръци и изненади. Освен това, ако на 23 февруари не сте били представени с бръснач и чорапи, а нещо наистина необходимо и елегантно. Можете да си купите подаръци, да си направите сами. Време е да мислим, че все още е оставено.

1. Красота станция

необичайни подаръци за 8 март: козметична станция
etsy.com

Повечето съвременни момичета използват козметика и съвременни джаджи и този подарък ги обединява. С такава станция на красота, вашият приятел може едновременно да ръководи маратона и да гледа някои серии, а щандът изглежда стилно.

2. Цветя в саксии

Нарязаните цветя няма да изненадат никого и те няма да продължат дълго. Но ако дадете цъфтящо закрито растение, радостта от него ще продължи по-дълго.

Ако приятелката ви е добре с чувство за хумор, можете да дадете “Venus flytrap”. Основното е, че тя не решава, че това е обидно намек.

3. Необичайни орнаменти

необичайни подаръци за 8 март: декорации
merchoid.com

Ако приятелката ви харесва филм или книга, например “Властелинът на пръстените”, “Хари Потър”, “Живот на злото”, “Здрач”, можете да й дадете украшение в темата на произведението. Например, на сайта Fabfable.ru можете да поръчате пръстен с абсолютна мощност, висулка под формата на скитник, годежни пръстени от филма “Native Killers” и други принадлежности.

4. Билети и абонаменти

Абонамент за салон за красота, фитнес център, йога, масаж, майсторски класове по танци, фотосесия – голямо разнообразие. Има специални уебсайтове, където целият брой абонаменти се продава по определен начин, като се започне от прости “женски комплекти” и завършва с комплекти за екстремни любовници.

Периодично има платени абонаментни кампании в онлайн магазини. Например, вие правите абонамент, а приятелката ви всеки месец идва с друга скъпа козметика.

Основното нещо е да не се обиждате. Например, ако дадете абонамент за класове за фитнес, момиче може да го приеме като обида: “Не ви ли харесва моята фигура? Трябва ли да отслабна? “. Но тук всичко зависи от характера.

5. Всичко за изпълнението на желанията

необичайни подаръци за 8 март: медальон
etsy.com

Нашите желания оказват силно влияние върху нашия живот. Какво ще кажете да дадете на момичето комплект, който да изпълни желанията? Например, готовата книга за желание и медальон за отваряне, в който можете да поставите лист с най-желаното желание.

Орнаментите могат да бъдат направени от благородни метали или по-евтини, но много красиви. Всеки отворен медальон ще направи, най-важното е да обясни какво е за него.

6. Личен стикер на таблет или смартфон

Изберете любимата си снимка на момичето и поръчайте стикер на специален уебсайт. След като постави своя подарък, притурката ще стане уникална.

7. Портрет в стила на поп арт

Кой в наше време не знае стила на Анди Уорхол? Ако вашето момиче се интересува от модерното изкуство или не е против да украси къщата с красива картина, можете да създадете свой собствен портрет в стила на поп арт.

Поръчайте широкоформатен печат или печат върху платно. Основното нещо е да има време преди празника.

8. Букет от шоколадови бонбони

Ако на 8 март без сладки и букет ви се струва богохулство, можете да съчетаете тези подаръци заедно. Това ще бъде необичайна изненада.

За да направите това, купете в магазин за цветя малък пот. Попълнете го с всеки стабилен материал: пясък, захар или бонбони.

необичайни подаръци за 8 март: гърненце

Вземете набор от дървени шишчета за сервиране и шоколадови бонбони в лесно пробита опаковка, като фолио.

необичайни подаръци за 8 март: бонбони

Наболски сладкиши върху дървени шишчета, за да се държат добре. Или можете да изберете Raffaello и да прикачите бонбони към малка ивица от шотландски.

необичайни подаръци за 8 март: пръчки

Вземете квадратна хартия с тънък цвят 20 × 20 см. Можете да вземете креп-хартия, от която обикновено се правят изкуствени цветя. Пиърси листата в средата.

необичайни подаръци за 8 март: хартия

Закопчайте го в края на шишчето, така че цветът да изтече и да го поставите с лепяща лента или лепило.

необичайни подаръци за 8 март: цвете

Поставете готовите цветя в гърнето. Можете също така да използвате кошница или просто да опаковате хартия, която съответства на цвета.

необичайни подаръци за 8 март: букет

Букетът е готов. Можете да я сложите на масата по време на романтична вечеря и постепенно да не се занимавате със сладкиши.

необичайни подаръци за 8 март: букет

9. Малка аналогова камера Polaroid

Сега компактните фотоапарати са евтини и радостта от тях е много. Когато всичко е дигитализирано, задържането на новоотпечатаните снимки в ръка е истинско чудо.

Не забравяйте да си купите филм веднага. Весела вечер с фотосесията, която сте предоставили. Освен това, момичетата обичат да правят колажи и забавни бижута от снимката, така че скоро дизайнът на вашия апартамент да се промени леко.

10. Необичайно покритие или хладна изненада

необичайни подаръци за 8 март: книга за таблета

Ако решите да дадете на една дама сърце на смартфон или таблет, можете да я възпроизведете малко – да си купите книга на твърда корица, да изрежете мястото за притурка, да я поставите там и да увиете книгата с изненада в дадена кутия.

И можете да комбинирате изненада с наистина функционално нещо и да направите от стара книга случай за таблетка.

Loading...