Kuva Instagramissa: miten järjestää kauniisti kuvia tilaajien ansaitsemiseksi

Viime vuosina Instagramista on tullut maailman tunnetuin visuaalinen sosiaalinen verkosto. Venäjällä jokainen kymmenes käyttää sovellusta ja päivittää nauhan keskimäärin 15 kertaa päivässä. Tällainen osallistuminen on mainonnan ihanteellinen edellytys.

Ikkunan ulkopuolella olevien bannereiden sijaan ja televisiomainoksella henkilö voi näyttää kuvan Instagramissa, niin että hän napsautti sitä ja sitten osti sen, mitä kuvataan.

Tilaajille voit ansaita vain sen ansiosta, että lähetät mielenkiintoisia kuvia. Tärkeintä on järjestää profiili kauniisti ja rentoutua. Tätä käyttävät yritykset, bloggaajat ja yleensä kaikki, jotka luo jotain.

Kuinka houkutella tilaajia

Joku, joka näkee tilisi tai valokuvasi streamissa, on muutaman sekunnin päättää, haluatko tilata profiilin tai ei. Joten teke se huomaamatta ja mielenkiintoista.

  • Levitä laadukkaita valokuvia. Instagram on visuaalinen sosiaalinen verkosto, joten profiilin on oltava kaunista ja kuvat – jyrkät.
  • Kutsu ammattimaista valokuvaajaa. Hän voi kuvata kakun niin, että hän haluaa syödä, ja siksi tilata sinulta.
  • Kirjoita mielenkiintoinen. Kuva on vain puolet taistelusta, sen alle oleva allekirjoitus on myös tärkeä. Yritä kirjoittaa sujuvasti ja virheettömästi, kertoa tarinoita, mutta älä kirjoita allekirjoitusta liian kauan, muussa tapauksessa lähes kukaan ei lue sitä.
  • Hyväksy tyyli ja värimaailma. Joten tili näyttää houkuttelevalta ja tarkemmalta ja todennäköisemmin houkuttelee uusia tilaajia.
  • Invest. Ennen kuin saat paluun sivulla, sinun on panostettava siihen. Mainostetaan, järjestetään kilpailuja ja maratoneja yhteistyössä huippupalgaajien kanssa.

Hyvä tapa kiinnittää huomiota tiliisi – laatia valokuvia banneri (mosaiikki) muodossa. Tämä menetelmä oli varustettu kuuluisilla brändeillä. Joten sivu on mielenkiintoisempi tarkastella, mutta samanaikaisesti se pysyy yhtenäisenä yhdessä tyylissä.

Instagramin bannereita julkaisevat taiteilijat ja valokuvaajat, kosmetiikan ja hajuvesien valmistajat, muotimerkit. Tässä on muutamia esimerkkejä:

Mosaiikin avulla on mahdollista ilmoittaa uuden tuotteen vapauttamisesta tai kauan odotetusta osuudesta keskittyä yksityiskohtiin. Banner tarttuu potentiaalisen tilaajan huomioon: haluan tarkastella parempaa kuvaa ja ainakin tarkastella profiilia vielä.

Miten tehdä banneri Instagramille

Voit leikata valokuvia useisiin neliöihin käyttämällä työpöydän valokuvien toimittajia, mutta tämä on pitkä ja hankala. Lisäksi tietokoneella ei ole kaikkia tarvittavia ohjelmia. On helpompaa tehdä banneri mobiilisovelluksessa. Yksinkertainen ja hyvä – UCROP.

Ei erityisiä taitoja tehdä banneri, se ei ole välttämätöntä. Lataa kuva, valitse kuinka monta osia leikata sitä ja saada valmiiksi kollaasi.

Sovelluksen siru on, että se jäljittelee tilin Instagramissa. Voit nähdä, miten kollaasi näkyy käytettävissä olevissa julkaisuissa, ja jos haluat, voit muuttaa valokuvia paikoissa niin, että banneri sopii yhteen profiilikonseptille ja näyttää orgaaniselta.

  • Tarkista kuvat yhdistelmä. Voit tehdä tämän myös käyttämällä UCROP-ohjelmaa. Lataa hakemukseen kuvat, jotka haluat laittaa Instagramiin, ja katso, sopivatko ne yhteen. Ei – vaihda paikkoja, valitsemalla paras vaihtoehto.
  • Merkitse kukin kollaasin osa. Kun luot bannerin ja päätät yksittäisten valokuvien julkaisemisen järjestyksestä, lähetä ne profiiliisi. Voit tulostaa valokuvan allekirjoituksen ja tulostaa sen sovelluksessa ja liittää sen leikepöydältä, kun lataat sen.
  • Älä pelkää sekoittaa kuvia julkaistaessa. UCROP hämärtää julkaistut kuvat – joten et menetä väärin ja älä lähetä kuvaa uudestaan. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos kollaasi on suuri ja koostuu 9 tai 12 kappaletta.
  • Lataa useita tilejä. Tämä on toinen UCROP-ominaisuus: sen avulla voit ladata saman kollageen useissa tileissä (mainostajat, jotka ymmärtävät, kuinka kätevä). Kaikki kuvatekstit tallennetaan sovellukseen, joten jos lataat kuvan useisiin profiileihin, sinun ei tarvitse enää allekirjoittaa kuvaa joka kerta.

Sovellus on maksettu ja käytettävissä iOS: lle. Se maksaa 1 dollarin, kaikki toiminnot ovat välittömästi käytettävissä, sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä. Jos ostat, voit jakaa sovelluksen käyttöoikeuden ystävillesi (enintään 6 henkilöä).

Lataa sovellus