8 съвета как да правите перфектни самоубийства и да събирате много харесвания

1. Избягвайте директна слънчева светлина

В противен случай лицето ще има сенки, които ще развалят картината. Най-добрите условия за снимане са облачен или облачен ден. Ако слънцето грее с мощ и главно, снимайте на сянка.

2. Изберете подходящия фон

Дали фонът е неутрален или ярък е въпрос на вкус. Основното нещо е, че зад гърба нямаше каша. Вкъщи един отличен фон може да служи като красива каре. Но е по-добре да излезете навън и да направите снимка срещу дърветата или интересна сграда.

3. Не се страхувайте да повторите

Къде мога да получа идеи, ако не от собствената си лента. Наблюдавайте снимки с необичайни ъгли на камерата, поза или фонове. Добавете ги в любимите си и опитайте да пресъздадете желаните от вас снимки.

4. Задайте таймера

Ако нямате кой да правите снимки, вземете нещата в собствените си ръце. В буквален смисъл. Например, поставете таймер на телефона или купете специална конзола. В изключителни случаи можете да поискате помощ от минувач.

5. Вземете много снимки

Златно правило за начинаещи: повече е по-добре. Вземете колкото е възможно повече снимки, дори от един ъгъл. Всяка от тези снимки, които харесвате.

6. Нека очите светят

По време на снимките, опитайте да хванете очите в очите и да ги подчертаете, когато ги обработвате.

Layfak: сложете малко хайлатера в центъра на горния и долния клепач и изглеждате по-отворени.

7. Не се напрягайте

Неестествеността улавя окото ви. Отпуснете се и се движете повече. След това снимките ще бъдат по-ярки и интересни.

8. Добавете ярки акценти

Например, шапка, примамливи обеци или сочно червило. Акцентите помагат да се създаде точното изображение и да се привлече вниманието към снимката.

Loading...