3 applikationer til automatisk tapetveksler i Windows

1. Dynamisk tema

En af de smukkeste funktioner i Windows 10 er den automatiske ændring af tapet på låseskærmen. Specielt trænet folk vælger sådanne smukke billeder, at det er umuligt at ikke forelske sig i dem. Det er en skam at disse billeder kun lever en dag og kun på låseskærmen.

Det Dynamiske Tema-program løser dette problem. Med det kan du indstille dagens billede fra Windows Spotlight-streamen som skrivebordsbaggrund eller gemme på din computers harddisk.

2. Splashy

splashy

Hvis du nogensinde har set efter smukke og gratis billeder, så kunne du ikke gå glip af et websted kaldet Unsplash. Dette er et af de bedste steder, hvor professionelle fotografer sender deres arbejde. Alle er tilgængelige for gratis download.

Splashy bruger Unsplash-biblioteket til automatisk at hente og installere nye desktop wallpapers. I indstillingerne kan du indstille opdateringsintervallet, temaet for billederne og aktivere den automatiske startfunktion med Windows. Ansøgningen har en meget stilfuld og minimal grænseflade.

Download Splashy →

3. Artpip

Artpip

For dem, der foretrækker at se klassiske billeder som desktop baggrund, anbefaler vi at du prøver Artpip-applikationen. Den downloader malerier og installerer dem automatisk på skrivebordet.

I indstillingerne for programmet kan du vælge alder og stil af maleriet, samt indstille hyppigheden af ​​at ændre tapetet (kun til Pro-versionen). Lignende værker gemmes i det foretrukne applikationsgalleri.

Download Artpip →