EyeLeo: Pas på øjnens sundhed

Mini

Hvis dit daglige arbejde er forbundet til en computer, har du helt sikkert lært at få mest muligt ud af dit arbejdsredskab til at optage ideer, udføre hverdagens opgaver og holde nøjagtige dokumenter. Men glemmer du ikke at tage øje med dine øjnes helbred blandt alle disse forretninger? Lad arbejdet udføres kræver en høj grad af koncentration eller ekstremt spændende – i hvert fald betyder det ikke, at dine øjne ikke er trætte og ikke har brug for pauser. Med tiden til at minde om den nødvendige pause og tage sig af synet vil EyeLeo hjælpe.

Indstillinger

Når du har downloadet og installeret den russiske version af programmet, skal du se i indstillingsmenuen, hvor du kan indstille intervaller for arbejde og pauser (defineret som stor og kort). Som standard defineres en stor pause på 5 minutter hvert 50 minut, og korte pauser foreslår EyeLeo at gøre hvert 10. minut i nogle få sekunder. For at kontrollere, brug knapperne “Prøv en kort pause” og “Prøv en stor pause”.

Aktivering af “Short Break” -tilstand ledsages af et udseende på skærmen af ​​en besked om behovet for at lave en af ​​flere træningsøvelser med dine øjne. For eksempel gør bevægelserne af øjnene til venstre og højre, med uret, skub dine øjne i et par minutter eller se ud af vinduet. I hvert tilfælde EyeLeo ikke være ligeglade med sine anbefalinger til brugeren – ud over de instruktioner af teksten billedet vises på skærmen (eller venlige leopardenok hus boks), der viser en af ​​warm-up øvelser for øjnene, som vi er nødt til at udføre de næste ti sekunder.

stor

En “stor pause” indebærer manglen på en bruger på skærmen af ​​hans computer i løbet af en given timeout. Så efter 50 minutter rapporterer EyeLeo 30 sekunder før pause den næste gennemførelse af det halvtredsarbejdede arbejdsinterval og tilbyder at bruge et par minutter på computeren. I normal tilstand tilbyder programmet at hvile eller arbejde et minut mere, og i løbet af de fem minutter på skærmen er der en knap “Skip break”. Hvis du ikke ønsker at friste dig selv reoler pause og dit arbejde kan tillade en klar indsendelse instruktion EyeLeo, glem ikke at medtage i tinkturer “Strict Mode” – ignorere ikke længere bryder ud.

Ulemperne er værd at bemærke nogle “fremmede” -knappen “Skip” – en blå kant rundt den hvide bogstaver og alt dette på en sort baggrund. Resten EyeLeo holdes på et anstændigt niveau – programmet tager hensyn til dit fravær eller tilstedeværelse af computeren, indeholder en timer, viser pæne gennemskinnelige rapporter nødvendige hvile, forbruger 5 MB RAM, og ikke bede om penge for sit arbejde.

For at tage sig af dine øjne anbefaler vi også at prøve Workrave, F.lux, TakeABreak og minutter.

Download EyeLeo